Přejít na obsah


Fotka

Spoilery jako POI


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
491 odpovědí na toto téma

#481 zdf

zdf

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 110 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2019 - 12:32

Tak už jsem vychladl, poděkování jsem smazal, ale chtěl bych se dobrat k nějakému výsledku. Prosím o odpověď na dva body.

 

Pokud plugin pise, ze u kesi neni zadny spoiler, pak to znamena, ze nenasel zadny obrazek, ktery by mel jmeno, z nejz by se dalo usuzovat, ze obsahuje nejakou napovedu.

 

1.) Neměl by plugin když nenajde žádný spoiler změnit stav, tak že vymaže otazníky?

Ale u téhle keše jsem si na 100% jist GC7W0JK

 

Je mi lito, ze jsi o neco prisel, ale obavam se, ze to neni moje chyba. Kdyz jsem plugin pouzival, nikdy jsem jim o nic neprisel. A nevim o nikom, kdo ano. Tak ze bys mel neco spatne

nastaveno?

Zkusím se to popsat názorně.

Při spuštění pluginu přes ikonu foťáčku je vše OK (nic se nesmaže). 

Problém je přes export CTRL+E:

TsK4.png

 

Po stisknutí OK se otevře dialog Uložit jako a chce to název souboru (potud jsou data nesmazaná).

3wEI.png

Po stisknutí Uložit se uloží soubor např.: test.gpx s nulovou velikostí a v tomto okamžiku dojde ke smazání všech souborů ze složky DATA (kromě geoget.db3 a ggp.cache).

 

Není to nová věc, už se mi to stalo před lety, když jsem začal používat GG a zkoumal jsem všechnu exporty. Již tenkrát se mi vše vymazalo, ale byla to nová instalace tak jsem to neřešil. Od té doby mám poznámku v Keep, BUG-export GPX-POI vymaže všechny soubory z adresáře DATA, zůstane jen ggp.cache a geoget.db3

 

Znova jsem to vyzkoušel, vše opět smazáno!

 

2.) Žádám o nové otestování

 

 

 

Jiste mas zalohy tak, jak je doporucovano, takze neni problem zistal zpet cokoli.

Se zálohami všichni víme jak to je. Když jsou, nic se nestane. Jednou se nezazálohuje a je malér.:) Neměl jsem zálohy tras GPX:(


  • 0

#482 zdf

zdf

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 110 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2019 - 12:39

Geoget pri svem ukonceni uklada svoji konfiguraci, takze to by se ti tam melo pak objevit.

pri dalsim spusteni se tam take nakopiruji vychozi soubory z Distdata.

 

Zbytek je zavisly na zalohach.

Potvrzuji, Geoget funkční, dík.


  • 0

#483 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 052 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2019 - 13:15

... BUG-export GPX-POI vymaže všechny soubory z adresáře DATA, zůstane jen ggp.cache a geoget.db3

 

...

To nebude chyba, ale vlastnost - smaže to všechny soubory v adresáři, do kterého chceš uložit ta data. Nemáš to směrovat do adresáře, kde máš něco důležitého!

 

P.S: snadná oprava: vytvoř si na ten výstup adresář někde jinde


  • 0

#484 zdf

zdf

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 110 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2019 - 13:25

Dobře, ale všechny exporty se mi ukládají do \GeoGet\data\, ale žádný nic nemaže. Maximálně nahlásí, že soubor existuje.


  • 0

#485 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 052 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2019 - 13:28

Jenže tohle není obyčejný export, vytváří poněkud víc souborů (jestli se nemýlím), a proto si tam nejdřív chce udělat pořádek.

 

A ten výsledný adresář se pak předhazuje dalšímu programu který ze všeho obsahu v tom adresáři dělá POI.


  • 0

#486 Jazzlinka

Jazzlinka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2019 - 13:57

Případně si nastavit chování podle svých preferencí, zde jsou čtyři varianty toho, co a zda se má promazávat v jaké fázi:

spoiler.png


  • 1

#487 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 810 příspěvků(y)

Publikováno 30 červenec 2019 - 15:14

Jake pouzivas nastaveni?

 

V HTML dokumentaci je jasne napsano, ze se obsah adresare vymaze, pokud je prislusna hodnota nastavena na 1.

 

Dr.vota ma pravdu, opravdu nejde o prosty export, vytvari se mnoho pracovnich souboru a dalsi soubory, ktere jsou pozdeji nejak zpracovany a pripadne exportovany.

 

Je pravda, ze bych mohl kontrolovat, zda nejde o DATADIR, a varovat pred jeho vymazanim. Ale stejne bych mohl kontrolovat mraky dalsich adresaru. Definujes mi ktere vsechny?

 

Co se tyka otazniku v seznamu kesi:

  • fotky, ktere maji byt povazovany za spoiler, se poznavaji podle textu.  Neni tam nastaven text Photohint, ktery je pouzit u tebou zminovane kese. Opet neni v mych silach vymyslet a napsat vsechny moznosti, pod kterymi si autori ulozit obrazky se spoilerem. Nic ti nebrani si tento seznam rozsirit podle svych potreb
  • pokud otaznik nezmizi, nezmizi ani po reloadu seznamu (tedy po prekresleni radku s keskou)? Je jasne, ze u zminene kese zmizet nemuze, ale mam na mysli jine, kde je spoiler pluginem rozeznan

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#488 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 810 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2019 - 9:46

Fakt bych potreboval vedet, jak to mas nastavene a co jsi zvolil za soubor pro ten export. Zkusil jsem si u sebe export pres CTRL+E a nic, co by nemelo, mi to nemaze.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 01 srpen 2019 - 9:47

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#489 p.pirko

p.pirko

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2019 - 17:29

Ahoj, náhodně jsem se dostal na tuhle diskuzi a jsem rád. Taky jsem párkrát při téhle akci přišel o data a když jsem neměl čerstvou zálohu, tak jsem nadával, jak špaček. Teď už aspoň vím proč. Musím to ještě prozkoumat.


  • 0
P.Pírko

#490 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 810 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2019 - 19:37

A kdyz se ti to stalo, tak proc jsi se neozval? Mohlo to byt uz opravene.

 

Nasel jsem jeden problem s nastavenim. Mam to opravene. Poslal jsem to zdf na overeni, ale ke zverejneni dojde az po kontrole. 


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#491 p.pirko

p.pirko

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2019 - 21:41

To je jednoduché, tu funkci používám málokdy a nebyl jsem si jistý co jsem tam udělal nebo neudělal a předpokládal jsem, že je to problém mezi židlí a počítačem. A s tím se člověk moc nechlubí :).

 No a v tom jsem se nespletl. Když jsem si teď znovu přečetl dokumentaci, tak je tam

 

"DIR_SPOILER počáteční adresář zadávaný v POILoaderu. V tomto adresáři bude vytvořena struktura souborů a adresářů potřebných pro úspěšný import spoilerů do GPS ve formátu POI. Upozorňuji, že implicitní nastavení směřuje do datového adresáře GeoGetu."

 

 

A pokud to nechám být a nechám nastavené mazání,.....


Tento příspěvek byl upraven od p.pirko: 07 srpen 2019 - 22:05

  • 0
P.Pírko

#492 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 810 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2019 - 19:51

Ano, napsane to tam je. Ale presto se to nechova tak, jak bylo mysleno. Pri pouziti gge nenacita nektere polozky z konfigurce korektne a pak dojde ke smazani obsahu adresare. To jsem snad ted opravil.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama