Přejít na obsah


Fotka

Přejmenování účtu na geocaching.com


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1 odpovědí na toto téma

#1 czBartolomej

czBartolomej

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2010 - 8:01

Prosím o pomoc, při přejmenování účtu na geocaching.com. Udělal jsem překlep - místo archandel jsem napsal achandel a nyní účet nelze přejmenovat. Prosím o rename. Pokud bude nick "archandel" obsazený, tak zadejte "czBartolomej". Mockrát děkuji. V případě potřeby můj email: feltl.michal@gmail.com
  • 0

#2 minarjo

minarjo

    minarjo

  • Members
  • PipPipPip
  • 758 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2010 - 10:55

Revieweři v žádném případě nemohou zasahovat do takových přímých záležitostí účtů kačerů, jako je jejich nick (stejně tak nemohou např. nastavit domovské souřadnice autora atd., čili je hezké když je autor napíše při zakládání keše do logu, ale když je nemá v systému je to nanic).
Čili JEN TY SÁM můžeš nick změnit. Donedávna to bylo možné jen zasláním mailu na Groundspeak, nyní i přes nový web.formulář který jsi zjevně užil. Zda je tebou vyhlédnutý nick volný zjistíš jednoduše - zkus ho vyhledat (na www.geocaching.com/find) a pokud po vyhledání nevyjede daný profil, tak je nick volný. Taky je třeba si uvědomit, že došlo ke zpřísnění z hlediska znaků, které mohou v nicku být. Zatímco dříve nick mohl obsahovat mezery, znaky české abecedy a jiné atypičnosti, tak nyní už to nelze. Nick musí být zkrátka prosté slovo (podobně jako když zakládáš mailový účet, ten taky nemůže mít mezeru, háčky atd...).
-----
EDIT: Teď jsem si všiml, že jsi kačer-začátečník a tedy ne že jsi užil formulář na přejmenování nicku jak jsem si myslel, ale chybu jsi udělal už při založení svého účtu. V tom případě najdeš možnost editace nicku v nastavení profilu (Your profile-v pravém sloupci VIew your Account details-Edit v části Your profile a pak Change Username). Nebo užij tento přímý odkaz aby jsi to nemusel hledat.
K tebou vytipovaným nickům: archandel i czBartolomej jsou volné, osobně ti ale doporučuji používat stejný nick zde na fórech jako na Geocaching.com (pod ním tě budou kačeři znát a v keších i např. na eventech při osobních setkáních identifikovat). Proto doporučuji i na GC.com nastavit czBartolomej
  • 0

Nevíte si s něčím v GC rady? Zkuste jít nejprve na Českou encyklopedii GC





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama