Přejít na obsah


Fotka

Waymark madness :-( aneb kraje dorazily na WM


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
11 odpovědí na toto téma

#1 wmh

wmh

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 663 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2010 - 9:34

Asi už to oficíři příslušných kategorií vědí, neb jim stejně jako mě chodí waymarkovej "edit suggestion" spam, což souvisí s dělením ČR (i jinde) do krajů, stejně jako nedávno na GC.
Nejen já (viz http://portal.ground...read.aspx#34850 ) má ovšem problém - netuším, zda je to jen tím vysvětlením v tom vláknu - současného schvalování jiným oficírem..

Fakt je, že pro ty dvě desítky "našich" pomníčků je to jen drobná byrokratická rozcvička, ale pokud se to musí udělat vše růčo, pak tady veřejně kondoluji Haggovi, Dorcimu a spol. neb to v (nejen) jejich případech asi bude víc než jen drobná rozcvička :o:o
  • 0
Retired slowcacher

#2 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 468 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2010 - 10:37

wmh napsal/a:
Asi už to oficíři příslušných kategorií vědí, neb jim stejně jako mě chodí waymarkovej "edit suggestion" spam, což souvisí s dělením ČR (i jinde) do krajů, stejně jako nedávno na GC.
Nejen já (viz http://portal.ground...read.aspx#34850 ) má ovšem problém - netuším, zda je to jen tím vysvětlením v tom vláknu - současného schvalování jiným oficírem..

Fakt je, že pro ty dvě desítky "našich" pomníčků je to jen drobná byrokratická rozcvička, ale pokud se to musí udělat vše růčo, pak tady veřejně kondoluji Haggovi, Dorcimu a spol. neb to v (nejen) jejich případech asi bude víc než jen drobná rozcvička :o:o



No to je asi proto, že jsem včera večer sednul a jak se editovat waymarky bez krajů v okolí Brna. Tu editaci může provést kdokoliv a vede to na výše uvedený request na správce, který to musí potvrdit.

Takže by to asi chtělo, aby si každý vzal do práce své okolí a vyspravil to - chce to vypsat si waymarky v okolí a seřadit podle data a pak to brát od nejstarších.
  • 0

#3 wmh

wmh

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 663 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2010 - 10:44

Arne1 napsal/a:
No to je asi proto, že jsem včera večer sednul a jak se editovat waymarky bez krajů v okolí Brna. Tu editaci může provést kdokoliv a vede to na výše uvedený request na správce, který to musí potvrdit.

Takže by to asi chtělo, aby si každý vzal do práce své okolí a vyspravil to - chce to vypsat si waymarky v okolí a seřadit podle data a pak to brát od nejstarších.


Vidíš a já si myslel, že je to automatika, po posledním Groundspeak upgradu... Tak se do toho asi pustili i jiní, tedy pokud Svíb u Hradce Králové nepočítáš do okolí Brna ;)
  • 0
Retired slowcacher

#4 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 468 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2010 - 10:57

wmh napsal/a:

Arne1 napsal/a:
No to je asi proto, že jsem včera večer sednul a jak se editovat waymarky bez krajů v okolí Brna. Tu editaci může provést kdokoliv a vede to na výše uvedený request na správce, který to musí potvrdit.

Takže by to asi chtělo, aby si každý vzal do práce své okolí a vyspravil to - chce to vypsat si waymarky v okolí a seřadit podle data a pak to brát od nejstarších.


Vidíš a já si myslel, že je to automatika, po posledním Groundspeak upgradu... Tak se do toho asi pustili i jiní, tedy pokud Svíb u Hradce Králové nepočítáš do okolí Brna ;)

Počítám... měl jsem tam nastavedý default okruh 100km
  • 0

#5 wmh

wmh

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 663 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2010 - 11:03

Arne1 napsal/a:

wmh napsal/a:

Arne1 napsal/a:
No to je asi proto, že jsem včera večer sednul a jak se editovat waymarky bez krajů v okolí Brna. Tu editaci může provést kdokoliv a vede to na výše uvedený request na správce, který to musí potvrdit.

Takže by to asi chtělo, aby si každý vzal do práce své okolí a vyspravil to - chce to vypsat si waymarky v okolí a seřadit podle data a pak to brát od nejstarších.


Vidíš a já si myslel, že je to automatika, po posledním Groundspeak upgradu... Tak se do toho asi pustili i jiní, tedy pokud Svíb u Hradce Králové nepočítáš do okolí Brna ;)

Počítám... měl jsem tam nastavedý default okruh 100km


Tak tím už je to vše jasný, tož díky sousede;)
  • 0
Retired slowcacher

#6 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 468 příspěvků(y)

Publikováno 12 říjen 2010 - 6:41

Tak jsem dokončil kraje pro waymarky v "okolí" Brna, to okolí je to co uvádějí jako 100km, ve skutečnosti je to ale asi 100 mil. Všechny WM co v tomto okolí jsou už mají kraj buď rovnou, nebo už to příslušný správce akceptoval; jen nepatrná část čeká na akceptaci. Znovu vyzývám lovce waymarků, aby následovali tento příklad ve svých oblastech !
  • 0

#7 Arogant

Arogant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 636 příspěvků(y)

Publikováno 12 říjen 2010 - 16:45

Jedu opravy směrem od Plzně.
  • 0
Body, sláva, diplomy! používáno se souhlasem cbfousáče ;o)

Nositel Nobelovy ceny za mír.

#8 haggaeus

haggaeus

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 752 příspěvků(y)

Publikováno 12 říjen 2010 - 20:15

Vidim, ze se to ujalo (aspon u geodetickych bodu a cajoven) :) Jedna drobnost - obcas mi chodi k posouzeni dve opravy: kraj (s poznamkou "missing", "adding state" atd.) a long description bez poznamky, a kdyz ji porovnavam s puvodnim stavem, tak tam neni zadna zmena, netusite cim to je? Klikate do popisu a pridavate mezeru, nebo neco takoveho?
  • 0

#9 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 468 příspěvků(y)

Publikováno 12 říjen 2010 - 20:31

haggaeus napsal/a:
Vidim, ze se to ujalo (aspon u geodetickych bodu a cajoven) :)
Jedna drobnost - obcas mi chodi k posouzeni dve opravy: kraj (s poznamkou "missing", "adding state" atd.) a long description bez poznamky, a kdyz ji porovnavam s puvodnim stavem, tak tam neni zadna zmena, netusite cim to je? Klikate do popisu a pridavate mezeru, nebo neco takoveho?

komentář "missing" případně ten delší je ode mne.
Dost často mi to nadávalo, že měním souřadnice nebo jiný parametr i když jsem to neměnil (komentoval jsem to "no change"). Ale long descr. si nevzpominam že by takhle protestoval. Jiných změn než je doplnění kraje jsem udělal celkem asi 5...

Jo, a taky to protestuje proti uvodnim nulam v položce kde je datum.
  • 0

#10 Arogant

Arogant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 636 příspěvků(y)

Publikováno 12 říjen 2010 - 20:54

Třeba u TB mi to hází že jsem měnil i rating a na ten jsem nešahal. Občas mi to tvrdí totéž o souřadnicích. Jinak od středu Plzně do 65km by to mělo být OK. Zítra si dám možná další várku.
  • 0
Body, sláva, diplomy! používáno se souhlasem cbfousáče ;o)

Nositel Nobelovy ceny za mír.

#11 haggaeus

haggaeus

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 752 příspěvků(y)

Publikováno 12 říjen 2010 - 20:58

Urcite od tebe par moravskych/vychodoceskych bylo, napr. WM4VCZ

V historii aktivit grupy:

Old State: None, Suggested Change: Pardubicky kraj
Old Country: None, Suggested Change: Czech Republic
Result: Accepted

Old Name:
Bod na vrchu u obce Ostresany se zajimavym nazvem. V tesne blizkosti se nachazi
h...
Suggested Change:
Bod na vrchu u obce Ostresany se zajimavym nazvem. V tesne blizkosti se nachazi
h...

(v blizkosti se nachazi "cache Vyhlidka letiste", to h... si taky wm.com primyslelo)

Tak sasi WM bug, ty zmeny bez popisu proste odmitam (decline), upozornim na to na WM foru.
  • 0

#12 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 468 příspěvků(y)

Publikováno 12 říjen 2010 - 21:04

popis změny musí být, bez jeho vyplnění mne to nepustí. Nezkousel jsem to oblbnout nejakou mezerou nebo teckou, prave proto aby bylo videt ze pripadna zmena neni ode mne.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama