Přejít na obsah


Fotka

poietrex - Export pro POIloader optimalizovaný pro eTrexy

geoget garmin

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
71 odpovědí na toto téma

#21 Don82

Don82

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 425 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2011 - 23:37

HaLuMa: Už to vidím, napřed jsem si toho nevšiml. Ty ikonky jsou asi nezvyk, oproti standardním "truhličkám", ale jak se na ně znovu dívám, už mi připadají opravdu praktičtější. Každopádně, díky za odpověď.
  • 0

Keše jako POI pro eTrexy HCx
Čeština do programu GCStatistic
Motto: Body a klid!
Pomozte s výzkumem výskytu Koťátka v Geocachingu.


#22 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2011 - 23:40

Nic nezamenuje... :) Proste zcela cilene exportuje do tagu desc, protoze z neho to Oregony, Dakoty, Colorada a 62ky ctou. Starsi navigace to pro zmenu ctou jen z tagu cmt. Coz jsem se dozvedel az po vypusteni verze, jelikoz navigaci z teto rady nedisponuji. Pristi verze nicmene tohle bude urcite resit. Az bude, tak bude.
  • 0

#23 h0--

h0--

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 110 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2011 - 23:50

No šak jasně, proto to uvádím se svou starou a vošklivou. :)
  • 0

Lovím zážitky a zakládám pro body.

 

#24 Don82

Don82

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 425 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2011 - 18:13

HaLuMa napsal/a:
V GPSce, v nastaveni mapy, si muzes nastavit, od jakeho priblizeni se ti maji 'uzivatelske body' zobrazovat. Kdyz odzoomujes nad tuto nastavenou hranici, body se na mape nezobrazuji.

Ja tam mam napriklad 300m.


Docela mě vadí, že se takto zobrazí všechny POI, takže v centru města v podstatě nejde keše vůbec vidět a to včetně ulic, které jsou úplně zakryté.

Nedá se s tím něco dělat?
  • 0

Keše jako POI pro eTrexy HCx
Čeština do programu GCStatistic
Motto: Body a klid!
Pomozte s výzkumem výskytu Koťátka v Geocachingu.


#25 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 418 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2011 - 20:45

etrex neumi nastavit zobrazovani jen nekterych POI. takze neda. musis si proste prizoomovat natolik, abys neco videl.
  • 0

#26 h0--

h0--

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 110 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2011 - 22:24

No, ještě by na straně mapy mělo být možné změnit TYP tak, aby nezobrazoval POI (resp. jen pruhledne). To teda nevim, jestli je uplne mozne, svou mapu generuji kompletne bez vetsiny POI...
  • 0

Lovím zážitky a zakládám pro body.

 

#27 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 418 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2011 - 22:42

Drtiva vetsina lidi pouziva normalni komercni mapy, a tam proste POI maji. Mozna to jde predelat pres TYP, ale to pak nemajimoznost ty PIOI body na mape videt. Jenze ono to ve skutecnosti neni tak zhave, proste si v hustych oblastech clovek musi blize prizoomovat. Zadna tragedie. Ikonky z PoiEtrexu jsou male, pouzivam Dandruv TYPek, kde jsou i ostatni mapove POI male, takze je to cele mnohem prehlednejsi. A kdyz mi to tak dobre funguje i v Praze, tezko si dovedu predstavit u nas jine mesto, kde by to mel byt vetsi problem.
  • 0

#28 Don82

Don82

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 425 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2011 - 23:58

Tak jsem to vyřešil většími ikonkami z jiného GG skriptu. :) Každopádně, díky za odpovědi.
  • 0

Keše jako POI pro eTrexy HCx
Čeština do programu GCStatistic
Motto: Body a klid!
Pomozte s výzkumem výskytu Koťátka v Geocachingu.


#29 mpistora

mpistora

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 234 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2011 - 23:29

HaLuMa napsal/a:
K cilove slozce - mela by se tam prednastavovat ta naposledy pouzita, takze to staci jen odbouchnout.

Mám na to jednoduchou dávku v Combine.
Když místo odbouchnutí dám Storno, tak to neumím v Combine otestovat a dávka jede dál POILoaderem.
Nastavuje nějak exportní skript návratový kód, aby šel testovat?
  • 0

#30 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 418 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2011 - 7:42

Zadny navratovy kod tam neni
  • 0

#31 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 418 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2011 - 7:55

Nicmene neslo by to resit treba tak, ze si ty zdrojove soubory smazes, zavolas poietrex, a pak otestujes, jestli to neco vyrobilo? A kdyz ano, tak teprve pak volas poiloader?
  • 0

#32 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 652 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2011 - 8:20

medwyn_cz napsal/a:
Nic nezamenuje... :) Proste zcela cilene exportuje do tagu desc, protoze z neho to Oregony, Dakoty, Colorada a 62ky ctou.
Starsi navigace to pro zmenu ctou jen z tagu cmt. Coz jsem se dozvedel az po vypusteni verze, jelikoz navigaci z teto rady nedisponuji.

Pristi verze nicmene tohle bude urcite resit. Az bude, tak bude.


Předpokládám, že tohle platí i pro 60CSx a že mám tedy na nové POI raději použít HaLuMovo makro, jako posledně.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#33 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 418 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2011 - 9:35

Muj skript je urceny i pro sedesatky, takze pokud ti vyhovuje, neni duvod jej nepouzit. ;)
  • 0

#34 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 652 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2011 - 8:31

HaLuMa napsal/a:
Muj skript je urceny i pro sedesatky, takze pokud ti vyhovuje, neni duvod jej nepouzit. ;)


Já jsem u toho Tvého makra narazil na problém při exportu WM, kdy mi to vypadlo už na třídění bodů, ale u keší to fungovalo bez problémů.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#35 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 418 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2011 - 8:38

Na WM to neni delane. ;)
  • 0

#36 h0--

h0--

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 110 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2011 - 11:38

No, neni, tak na wm pouzivam normalni poi export a nemam ikonky. Taky se da.
  • 0

Lovím zážitky a zakládám pro body.

 

#37 mpistora

mpistora

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 234 příspěvků(y)

Publikováno 06 květen 2011 - 22:47

HaLuMa napsal/a:
Nicmene neslo by to resit treba tak, ze si ty zdrojove soubory smazes, zavolas poietrex, a pak otestujes, jestli to neco vyrobilo? A kdyz ano, tak teprve pak volas poiloader?

To je dobrý nápad, ale má dva zádrhele:
1. Ten dialog slouží právě ke změně toho adresáře, takže kdyby se změnil, nevím jaký testovat. A hodnoty z INI souborů neumí Combine načítat.
2. A hlavně Combine neumí testovat prázdnost adresáře.
Šlo by to doplnit nějakými jednoduchými skripty, ale pak bych už nepotřeboval Combine :P.


Jinak POIeTrex funguje úžasně rychle, díky za něj.
  • 0

#38 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 07 květen 2011 - 10:04

Honny: nemam ikonky? Ja ti nevim, ale POI Garmin WM exportovat umi a ma i ikonky. Ale mozna mluvis o jinym exportu.
  • 0

#39 Novaci_KH

Novaci_KH

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 139 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2011 - 16:42

Ahoj, export funguje, pak nahraju v POI Loaderu d oNavigace - C60. V seznamu bocu kesky vidim, ale na mape je vzdy ta jedna co ji v seznamu najdu. Nepomaha rozliseni, priblizeni. Pomuze nekdo ? Diky
  • 0

#40 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2011 - 19:13

Musis si v navigaci nastavit zoom, ve kterem se ti maji zobrazovat POI Body. Je to nekde v nastaveni mapy, ale vic neporadim, nevim.
  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget, garmin

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama