Přejít na obsah


Fotka

GCVote


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
134 odpovědí na toto téma

#101 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 835 příspěvků(y)

Publikováno 19 listopad 2015 - 10:41

Zvláštní. S vypnutým GME jsme na tom stejně (pro úplnost, GCVote spouštím jako druhé).

 

To už je asi na kontaktování autora...

 

PS: ještě pro jistotu verze Greasemonkey - 3.5


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#102 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 643 příspěvků(y)

Publikováno 19 listopad 2015 - 12:06

GM mám stejnou verzi a také se mi gcvote spouští jako druhé.

 

Tak jsem mu napsal, uvidíme jestli poradí. Zajímavé je, že na adrese https://www.geocachi.../geocaches.aspx gcvote taky nemám, ale třeba na mých keších https://www.geocachi.../geocaches.aspx mi to normálně chodí....

 

Zkusil jsem pro jistotu povypínat co šlo, znovu jsem gcvote přeinstaloval, ale bezvýsledně....


  • 0

#103 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 835 příspěvků(y)

Publikováno 19 listopad 2015 - 14:36

Je to zajímavé.

Mně to jede pod Chrome, na stránkách mého profilu, stránce kešky, pokud nedám volbu Hide on long lists, tak se po chvíli zobrazí i na seznamu mých nalezených, ovšem v seznamu 30 posledních dní se nezobrazí, ani při logování. 

 

Zkusil jsem to tedy rozjet pod IE 11 - tam mi to nešlo ani nainstalovat.

Zkusil jsem to pod FireFoxem 42.0 - skript se zobrazí v Greasemonkey v záložce jako povolený, ale nezobrazí se mi vůbec nikde!

To by mne zajímalo, čím to je... Možná alergie na uživatele :-)


  • 0

#104 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 643 příspěvků(y)

Publikováno 20 listopad 2015 - 7:06

Kontaktoval jsem autora a opravdu tam je bug, prý už na něm pracuje....

 

 

Hi Mikeant,

 

what you describe are bug in the current version of GCVote. I'm working on a fix, but it will take some time.

 

Regards,

   Guido


  • 0

#105 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 835 příspěvků(y)

Publikováno 20 listopad 2015 - 12:02

Super. Zvláštní, že ten bug se projevuje tak selektivně.


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#106 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 643 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2015 - 8:59

Super. Zvláštní, že ten bug se projevuje tak selektivně.

 

Možná jsi jediná a zanedbatelná výjimka :D


  • 0

#107 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 835 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2015 - 10:05

Už ne. :D Na úvodní straně chybí tlačítko pro zobrazení hodnocení a taktéž při psaní logu už nevidím možnost hodnotit a tlačítkem vložit do logu. Ale zvláštní, že chvíli 3.3b fungovala dobře.


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#108 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 835 příspěvků(y)

Publikováno 23 červen 2016 - 11:54

Nevíte někdo, jak změnit GCVote aby do logů psal odkaz ve formátu podle nového formátování GS? Stále to vkládá odkazy v HTML a GS na mě křičí, že to mám změnit na markdown. Když jsem si však ve skriptu zkusil změnit text přímo v souboru gcvote.js (nahradil jsem text 

[url=http://www.gcvote.com]GCVote[/url]

za "[GCVote](http://www.gcvote.com)", tak aby to odpovídalo specifikaci markdown) skript se mi už vůbec nenačetl :-(


Tento příspěvek byl upraven od Roman_Jaromer: 23 červen 2016 - 11:56

  • 0

#109 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 835 příspěvků(y)

Publikováno 23 červen 2016 - 12:02

Asi jsem blbej, šel jsem na to moc složitě, ono se to dá asi opravit jednoduše v nastavení! :-) Když jsem se v tom šťoural, tak jsem to sám našel... To jen pro ostatní.


  • 0

#110 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 835 příspěvků(y)

Publikováno 23 červen 2016 - 12:23

Jinak šablona má vypadat takto

(Uděleno %%% hvězdiček prostřednictvím [GCVote](http://www.gcvote.com)

To pro ty, kdo stejně jako já tam nechají omylem url nebo něco podobného a pak se diví, co jim to tam hází za blbosti:-)


  • 0

#111 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 835 příspěvků(y)

Publikováno 23 červen 2016 - 12:51

Jj, také jsem si to takto předělal, když se přešlo na Markdown. Ještě ti tam chybí jedna ukončovací závorka. Anebo přebývá úvodní závorka. :)


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#112 Keres

Keres

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 328 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2017 - 0:13

Používá ještě někdo hodnocení GCVote? Já ano.

Ve Firefoxu nyní pomocí Tampermonkey místo Greasemonkey.

 


Tento příspěvek byl upraven od Keres: 30 listopad 2017 - 0:14

  • 2

#113 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 835 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2017 - 7:06

Také používám, v Chrome.


  • 0

#114 Klaye

Klaye

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 01 prosinec 2017 - 9:41

Používám ve Firefoxu s Tampermonkey. Chvíli mi trvalo, než jsem to přeinstaloval z mastnýopice, ale těch pár keší za poslední měsíc jsem si pamatoval a ohodnotil zpětně. 


  • 0

#115 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 01 prosinec 2017 - 11:37

Používal jsem ale dnes už ne.. jednak už dlouho nikdo neupdatoval verze 3.3c pro firefox z roku 2015 - takže polovina funkcionality je v háji, druhak to nahradily integrované FP ... které možná nejsou tak detailní ale když se nad tím zamyslím tak mi říkají vpodstatě to samé...

Problém GCVote je ten, že bude fungovat tak dlouho dokud autor bude držet databázi...

Mezník nastane v okamžiku kdy se groundspeak přepne do nového rozhraní definitivně protože to nepůjde nastavit a je otázkou jestli to někdo předělá. Takže jo funguje ale pomalu se z toho stává mrtvolka...


  • 1

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#116 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 309 příspěvků(y)

Publikováno 01 prosinec 2017 - 14:35

Nepoužívám. Nebavilo by mne studovat u každé keše zda owner náhodou není mezi těmi, kteří "zakazují" hodnocení svých keší na GcVote.
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#117 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 835 příspěvků(y)

Publikováno 01 prosinec 2017 - 17:21

Používal jsem ale dnes už ne.. jednak už dlouho nikdo neupdatoval verze 3.3c pro firefox z roku 2015 - takže polovina funkcionality je v háji, druhak to nahradily integrované FP ... které možná nejsou tak detailní ale když se nad tím zamyslím tak mi říkají vpodstatě to samé...
 

Já hodnotím na GCVote maje na paměti možné další zájemce o keš - jestli stojí za to na ni jít nebo naopak nestojí s tím, že 3 hvězdičky jsou pomyslný subjektivní střed. Naproti tomu FP jsou Favourite Points - jejich přiřazením si buduju svůj Favourite list. Často jsou to keše průměrné nebo i podprůměrné, ale chci je mít v seznamu kvůli tomu, co jsem při odlovu zažil, mini-eventu u keše apod. - můj log mi obvykle hned připomene, proč jsem keši dal FP. Z toho vyplývá, že to není totéž. Pokud bych FP považoval za hodnocení, tak mám k dispozici vlastně dvě úrovně - 0% a 100%. To není mnoho. :)

 

Ale budiž, po pár desítkách návštěv premium memberů se dá zprůměrovaně už na kvalitu keše z FP usoudit. Ovšem u GCVote v podstatě už po jediném hodnocení...

 

No jsem zvědav, jak dlouho autor bude mít energii udržovat databázi a hlavně skript pro prohlížeče.

 

DrakMrak: jakou polovinu funkcionality vlastně myslíš?


  • 1

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#118 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 01 prosinec 2017 - 19:30

No na Dashboardu novém nic... pokud se chci prokousat k hodnocení na starý tak už je to složité a ne všude se mi to objevuje. Ale tak asi jsem to přehnal s půlkou asi to ze 3/4 jede dobře ale prostě jak jednou přejdeš na nový tak je to celý tak trochu za bukem... :) chtělo by to doladit... ale už dlouho se s tím nic neděje tak mám obavu, že to je na dožití

 

Co se týče FP samozřejmě nejsou tak podrobné ale pro přehled mi to většinou celkem stačí...
A opravdu dlouho jsem tam zapisoval vše do GCVote vlastně se dá říct, že to nedělám asi tak půl roku...


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#119 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 835 příspěvků(y)

Publikováno 02 prosinec 2017 - 10:17

Nepoužívám. Nebavilo by mne studovat u každé keše zda owner náhodou není mezi těmi, kteří "zakazují" hodnocení svých keší na GcVote.

 

Můžeš mi prozradit, cos musel zkoumat? Mě hodnocení GCVote šlo vždy na všech keších, nevšiml jsem si, že by někdo někde zakazoval hodnocení. Proč by to dělal? Já se s tímhle ještě tedy nesetkal. Takže nevím, že bych měl studovat listingy, že by to někdo někde zakazoval...

 

 

No na Dashboardu novém nic... pokud se chci prokousat k hodnocení na starý tak už je to složité a ne všude se mi to objevuje. Ale tak asi jsem to přehnal s půlkou asi to ze 3/4 jede dobře ale prostě jak jednou přejdeš na nový tak je to celý tak trochu za bukem... :) chtělo by to doladit... ale už dlouho se s tím nic neděje tak mám obavu, že to je na dožití

 

Co se týče FP samozřejmě nejsou tak podrobné ale pro přehled mi to většinou celkem stačí...
A opravdu dlouho jsem tam zapisoval vše do GCVote vlastně se dá říct, že to nedělám asi tak půl roku...

 

Co vím, tak poslední dobou nefunguje snad jen přidávání hodnocení do logů. To jsem si obešel díky svému způsobu logování přes FN, takže za mě zatím u starého přehledu a ostatních věcí celkem spokojenost, jak to v současnosti jde.

 

Ale přiznám se, je to škoda. Hodnocení na geocaching.cz padlo a pokud teď padne poslední hodnocení, které bylo trochu podrobnější a pro všechny, nejen PM, byla by to velká škoda. :-(


  • 1

#120 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 309 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2017 - 11:55

Můžeš mi prozradit, cos musel zkoumat? Mě hodnocení GCVote šlo vždy na všech keších, nevšiml jsem si, že by někdo někde zakazoval hodnocení. Proč by to dělal? Já se s tímhle ještě tedy nesetkal. Takže nevím, že bych měl studovat listingy, že by to někdo někde zakazoval...


Jen namátkou GC1CJRX a GC234Q7
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama