Přejít na obsah


Fotka

c:geo


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1667 odpovědí na toto téma

#41 miki6

miki6

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 744 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2011 - 16:20

mh.mail napsal/a:
používám stejnou funkci jako pro natažení field notes z Garmina. Funguje to úplně stejně.

A jejda, díky za radu, připojil jsem kabel k telefonu a na pár kliknutí byl zkušební field notes v pořádku na GC.com.. ;)
Pak mě napadlo zkusit to i bez kabelu pomocí aplikace DropBox, a je to :)...
  • 0

#42 brazajar

brazajar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 771 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2011 - 16:26

Prosim, vim ze budu vypadat jako skarohlid, ale toto je tema o C:GEO ... Pokud tu chcete resit GEORG, zalozte si vlastni tema ...
Ten kdo toto tema sleduje, ma v majlu informace o nerelevantnich prispevcich k tematu.
  • 0

Díky.

brazajar

 

Zítra je taky den!!! :)

 Garmin Dakota 20 + OSM mapy // Xiaomi Redmi Note 8 Pro  + Locus Pro // Suunto Ambit3 Peak // Dell Vostro 3360 + GeoGet // nohy / MHD / VW Passat B5 Variant / VW Sharan / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon

http://www.brazovic.cz


#43 Bubisovi

Bubisovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 180 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2011 - 21:34

Omlouvam se za odvozeni trochu mimo. Pouze jsem dal tip Momirovi na jeho poznamku.
  • 0
HW: Nokia E52, Vodafone 845, Eten M700, Garmin Béda Trávníček Převod z gg2 na .lmx - dacia.ic.cz/gg2

#44 marwillCZ

marwillCZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 167 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2011 - 10:53

Vyšla verze 1.20 (9.1.2011), ale má nějaký problém se zobrazením seznamu keší. Keše vyhledá, ale seznam nezobrazí. Tak uvidíme, snad to opraví brzy.
  • 0

#45 Dobesch

Dobesch

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 883 příspěvků(y)

Publikováno 11 leden 2011 - 11:03

Pouzivam C:Geo a pro pripravu Dat GEOGET ...... netusite nekdo, kterej Export z geogetu pouzit, aby se mi ulozily vylusteny Msterky s waypointama (konkretne s FINAL :D). PROSIMMM
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#46 PatPlusMat

PatPlusMat

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 11 leden 2011 - 11:57

Dobesch napsal/a:
Pouzivam C:Geo a pro pripravu Dat GEOGET ...... netusite nekdo, kterej Export z geogetu pouzit, aby se mi ulozily vylusteny Msterky s waypointama (konkretne s FINAL :D). PROSIMMM


Ptal jsem se na to asi v prosinci autora a nešlo to :(
  • 0

#47 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 720 příspěvků(y)

Publikováno 11 leden 2011 - 12:20

Dobesch napsal/a:
Pouzivam C:Geo a pro pripravu Dat GEOGET ...... netusite nekdo, kterej Export z geogetu pouzit, aby se mi ulozily vylusteny Msterky s waypointama (konkretne s FINAL :D). PROSIMMM

Já jsem použil obyčejný "GPX for newest Garmin GPS" (gpxgarmin\gpxgarmin.gge.pas), který nahradí normální souřadnice souřadnicemi vypočtených finálek, a pokud se nepletu, tak se mi to normálně načetlo a zafungovalo.
  • 0

#48 vetrnik_cr

vetrnik_cr

    vetrnik_cr

  • Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 11 leden 2011 - 12:34

mh.mail napsal/a:

Dobesch napsal/a:
Pouzivam C:Geo a pro pripravu Dat GEOGET ...... netusite nekdo, kterej Export z geogetu pouzit, aby se mi ulozily vylusteny Msterky s waypointama (konkretne s FINAL :D). PROSIMMM

Já jsem použil obyčejný "GPX for newest Garmin GPS" (gpxgarmin\gpxgarmin.gge.pas), který nahradí normální souřadnice souřadnicemi vypočtených finálek, a pokud se nepletu, tak se mi to normálně načetlo a zafungovalo.


Hm, ale to pak nesmíš keš v terénu refreshovat. (třeba abys načetl nové logy nebo zjistil, zda se něco nezměnilo v listingu.
nebo se pletu? takhle se totiž chová i GeoScout pro WM. refreshem přepíše souřadnice zpět na výchozí.
  • 0

#49 Dobesch

Dobesch

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 883 příspěvků(y)

Publikováno 11 leden 2011 - 12:37

jak mise mh.mail - zkusil sem Verzi pro nove Garminy a nacetlo se to. Sice jsou pak vychozi souradnice rovny s Finalnim, ale to zas tolik nevadi. Teda zatim :D

Dokonce to ma tu vyhodu, ze rovnou "z menu" vidim vzdalenost k finale a ne k vychozim souradnicim ..coz muze byt nekdy daleko, takhle vim, ktery finalky mam kolem :P

A refreshovat se opravdu nesmi
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#50 marwillCZ

marwillCZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 167 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2011 - 9:51

marwillCZ napsal/a:
Vyšla verze 1.20 (9.1.2011), ale má nějaký problém se zobrazením seznamu keší. Keše vyhledá, ale seznam nezobrazí. Tak uvidíme, snad to opraví brzy.


Tak stačí starou verzi odebrat a novou nainstalovat (z Marketu) a už to fachá.
  • 0

#51 Pavelmidi

Pavelmidi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 127 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2011 - 19:35

No nevím kde napsat, aby se to dozvěděl i autor tohoto výborného programu , tak to zkusím zde , třeba si to někdy přečte ... Šlo by do aktivní mapy dát volbu na výběr mapy pro offline použití ? když už mám offline mapy (cykloatlas) bylo by dobré kdyby jej mohla použít i tato část programu, zatím umí jem Google mapy,které si sama stahuje online :( , proč mít v zařízení několik druhů map, když si vystačíme s jednou, tedy s tou která vyhovuje danému uživateli. (datový tarif nemám a ani nemíním mít něco tak předraženého, pomalého a omezeného, mám doma svou WIFI což mi postačuje) dále zopakuju dotaz , bude umět C:geo někdy pracovat s databází Geogetu ? (byla by to pro offline skvělá věc) díky za odpověď
  • 0
co se dnes posere , zítra bude dobrý HTC Wildfire, Locus,Geoget II

#52 Gorakhal

Gorakhal

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2011 - 15:24

Pavelmidi napsal/a:
...


Tohle bych si taky přál :). Nevím, zda jsem to tu jen nepřehlídl, ale hodila by se mně možnost ukázat zadaný cíl (souřadnice) v rmaps a ne jen v google mapách (přitom při navigaci kešky můžu zadat jiné mapy - což jsou právě rmaps).
  • 0

#53 Dobesch

Dobesch

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 883 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2011 - 13:01

A zkouseli jste funkci ZOBRAZIT V JINE MAPE ???? :D Tam si pak muzete vybirat zda chcete rmaps nebo treba Locus co toho umi s mapama spousty -a i offline zvladne. Co se tyce spolupraci s Geogetem -viz. muj prispevek o par radku vyse ...U mysterek to lze ... jen pak nevidite vychozi souradnice, ale souradnice finale ...u Multin mozna bude problem s waypointama, ale u tradicek by problem byt nemel (snad). Jinak by asi stacilo zjistit jaky je format toho, co si c:geo uklada a porade nastavit ten exportni script pro nove Garminy ..ten tusim nastavitelnej je..nebo udelat script vlastni. Ale to bohuzel neni zrovna muj salek kavy
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#54 brundi

brundi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 500 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2011 - 13:10

Dobesch napsal/a:
A zkouseli jste funkci ZOBRAZIT V JINE MAPE ???? :D Tam si pak muzete vybirat zda chcete rmaps nebo treba Locus co toho umi s mapama spousty -a i offline zvladne.


jj, presne tak to masti, ja jedu na c:geo a locus, stejne tak obracene... primo v Locusu mam jako POI naimportovany svoje nenalezeny tradicky. Vyhodou je, ze v Locusu ukaze i hint, listing, pripadne logy, a primo z Locusu i naviguje kompasem, v Rmaps to takhle mam ten dojem uplne nechodi, jen to ukazuje body
  • 0

brundi
 


#55 Arcao

Arcao

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2011 - 13:37

Pavelmidi: zkus oficialni forum http://help.carnero.cc/discussions

Co se tyka Locus a live map, tak dle http://help.carnero....13/#Comment_613 by měla být podpora v připravované verzi 2.00 RC4/RC5.
  • 0

#56 Pavelmidi

Pavelmidi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 127 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2011 - 21:45

jo postup zobrazit v jiné mapě je jasný, jenže se jedná o zobrazení jedné keše ... takže to není to co potřebuju :-( mne jde o to aby se mi během jízdy autem/na kole/pěšky v mapě ukazovaly keše kolem mě ... a hlavně nechci importovat pro každý programek tuny importů... razím postup jeden program + spolupracující pod programky (Rmap,kompas) ( v Androidu to asi jinak nepůjde), jeden import, jedna mapa ... a právě aktivní mapa ty keše ukazuje, jenže jsem a budu offline a tak potřebuju používat offline mapu, jestliže C:geo umí takhle zobrazit keše na prázdné mapě , nebude tak těžké tam dát volbu pro výběr offline mapy.... a taky nechci mít tuny různého softu co jen žerou paměť ... ....proto se mi líbí jak to umí PocketDrake s používáním databáze Geogetu - rychlost, kompletnost a hlavně malý soubor .... měl jsem předtím mobil na windowsech a aplikaci Pocketdrake ,takže mohu srovnávat ... ...mám za to , že databáze lze používat v jakémkoliv systému, a domluva s tvůrci Geogetu určitě nebude problém spíše budou rádi ...
  • 0
co se dnes posere , zítra bude dobrý HTC Wildfire, Locus,Geoget II

#57 brundi

brundi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 500 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2011 - 22:02

tak asi si nerozumime.... doporucuji pouzit Locus, maoy ve formatu sqlitedb napr z MobileatlasCreatoru maji pro CR asi 2GB, a naimportujes gpx soubor jako POI. Pote ti tenhle program na offline mape ukazuje tvuj pohyb a okolni kese, samozrejme jen ty, ktery tam naimportujes, a po kliknuti na cache te na ni rovnou i naviguje, napr kompasem. Co chces vic?? Musis si vybrat... Bud offline a dat si s tim praci, nebo online a priplatit si, vic moc variant nevidim:(
  • 0

brundi
 


#58 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 855 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2011 - 22:07

Sqlite na Androidu urcite existuje, takze technologicky v tom nevidim problem.
  • 0

#59 brundi

brundi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 500 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2011 - 22:11

jo a navic staci jedna mapa a jeden gpx pro vice aplikaci, napr Locus a Rmaps
  • 0

brundi
 


#60 brazajar

brazajar

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 771 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2011 - 22:28

No, geoget db v C.geo by se mi libila.. a jeste kdyby to fungovalo tak krasne jako s PocketDrake diky LudkoviV a Subimu .... a samo, Halumovi ... to by bylo mnam ... By mne to konecne donutilo se zbavit win pda .... hmmmmmm :)
  • 0

Díky.

brazajar

 

Zítra je taky den!!! :)

 Garmin Dakota 20 + OSM mapy // Xiaomi Redmi Note 8 Pro  + Locus Pro // Suunto Ambit3 Peak // Dell Vostro 3360 + GeoGet // nohy / MHD / VW Passat B5 Variant / VW Sharan / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon

http://www.brazovic.cz





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama