Přejít na obsah


Fotka

c:geo


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1667 odpovědí na toto téma

#1661 Beetovy

Beetovy

    Beetovy

  • Members
  • PipPipPip
  • 230 příspěvků(y)

Publikováno 14 únor 2020 - 12:15

Tak já mám v tom nastavení "pokaždé se zeptat" a mě se otvírají odkazy v Opeře bez ptaní. :) Tak nevím jak to funguje, ale já jsem spokojen. :)

Sony and Android 10 (u androidu 9 to bylo stejné)


  • 0

#1662 ProKesTom

ProKesTom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 062 příspěvků(y)

Publikováno 14 únor 2020 - 17:26

XIAOMI MI A1, Android 9, jen ne C:GEO ale a.Drake - volba "Otevřít v prohlížeči" dá vybrat Chrome a a.Drake.


  • 0

#1663 PIVNÍ PUPEK

PIVNÍ PUPEK

    PIVNÍ PUPEK

  • Members
  • PipPipPip
  • 392 příspěvků(y)

Publikováno 14 únor 2020 - 22:12

Nikdo s Xiaomi Redmi note 8 PRO ?


  • 0

Jsem to stále já.


#1664 Stranger42

Stranger42

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 14 únor 2020 - 22:21

To jsem samozřejmě zkoušel jako to první. Nefunguje. Proto jsem zdůrazňoval Android 9 a Xiaomi.


Výchozí nastavení vymaž v tom čínském prohlížeči a ne v c:geo.
  • 0

#1665 chudejka

chudejka

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 15 únor 2020 - 8:50

Xiaomi Redmi4, Android 7. 1

Přiložené miniatury

  • Screenshot_2020-02-15-08-01-45-617_android.jpg

  • 0

#1666 chudejka

chudejka

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 15 únor 2020 - 10:15

Je to hlášené, řeší se

 

Ad problém s funkčností Send to c:geo ve staré mapě. Přeinstalovala jsem script a je to opět OK.

Odkaz ve vlákně na přeinstalaci scriptu.


Tento příspěvek byl upraven od chudejka: 15 únor 2020 - 10:15

  • 0

#1667 PaTTrick

PaTTrick

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 394 příspěvků(y)

Publikováno Včera, 23:36

@Pivní Pupek - myslím, že to nesouvisí s Xiaomi, ale je to všeobecně Android chování. Měl jsem Samsung a jednou jsem si omylem (jsem si toho vědom) odkliknul Vždy otvírat v C:geo a už jsem se toho nezbavil. Proto když mi Ježíšek ted o Vánoce nadělil Xiaomi Redmi Note 8t, tak jedna z prvních věcí bylo, že jsem odkliknul Vzdy otevírat v prohlížeči (chvíli jsem měl volbu "vždy se ptát" a při každém kliknutí to nabízelo volbu, ale bál jsem se, že si to zase jednou omylem odkliknu na Vždy v C:geo)  ... takže ted mi to funguje tak, že at kliknu na odkaz GC kodu v c:geo nebo v prohlížeči, vždy se otevře listing keše v Prohlížeči...

 

Na starém telefonu jsem se naučil s tím fungovat, když jsem potřeboval otevřít listing v prohlížeči, tak jsem si ho nejprve "odkliknul" tak, aby se automaticky otevřel v c:geo (což jsem nechtěl, ale neuměl jsem se toho zbavit), tím se mi keš objevila jako poslední prohlížená na webu gc.com v mém profilu a tady jsem dal "pravý klik myší", aby se odkaz otevřel v nové kartě a tímto pokynem se opravdu otevřel v prohlížeči a nikoliv v c:geo... bylo to dost pomalejší a náročnější, ale fungovalo to :) 


  • -1
Na GC.COM jako PaTTTTrick

#1668 Turysta10

Turysta10

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 141 příspěvků(y)

Publikováno Dnes, 10:56

@Pivní Pupek - myslím, že to nesouvisí s Xiaomi, ale je to všeobecně Android chování. Měl jsem Samsung a jednou jsem si omylem (jsem si toho vědom) odkliknul Vždy otvírat v C:geo a už jsem se toho nezbavil. Proto když mi Ježíšek ted o Vánoce nadělil Xiaomi Redmi Note 8t, tak jedna z prvních věcí bylo, že jsem odkliknul Vzdy otevírat v prohlížeči (chvíli jsem měl volbu "vždy se ptát" a při každém kliknutí to nabízelo volbu, ale bál jsem se, že si to zase jednou omylem odkliknu na Vždy v C:geo)  ... takže ted mi to funguje tak, že at kliknu na odkaz GC kodu v c:geo nebo v prohlížeči, vždy se otevře listing keše v Prohlížeči...

 

Na starém telefonu jsem se naučil s tím fungovat, když jsem potřeboval otevřít listing v prohlížeči, tak jsem si ho nejprve "odkliknul" tak, aby se automaticky otevřel v c:geo (což jsem nechtěl, ale neuměl jsem se toho zbavit), tím se mi keš objevila jako poslední prohlížená na webu gc.com v mém profilu a tady jsem dal "pravý klik myší", aby se odkaz otevřel v nové kartě a tímto pokynem se opravdu otevřel v prohlížeči a nikoliv v c:geo... bylo to dost pomalejší a náročnější, ale fungovalo to :)

nastavení -- aplikace -- c:geo -- otevírat jako výchozí apliakci -- otevřít podporováné odkazy v... -- vždy se dotázat


Tento příspěvek byl upraven od Turysta10: Dnes, 10:56

  • 0




2 uživatel(ů) prochází toto téma

1 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů


    PaJa-trb

Reklama