Přejít na obsah


Fotka

Rozšíření pro Google chrome - CacheList


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
369 odpovědí na toto téma

#61 John Viking

John Viking

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 78 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2010 - 23:14

Zdravím. Do WPT souboru klidně přidám rád i velikost, to je prkotina, jen nevím kam by se tento údaj měl psát, do jaké bunky. Jestli mohu poprosit o vzorový soubor kde bude pár cachí, abych věděl jak to udělat. Jinak se omlouvám za chvíli nečinnosti, jsem zavalen pracovními projekty které mají přednost, snad bude více času o Vánocích.
  • 0
John Viking

#62 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 19 prosinec 2010 - 6:47

Ahoj, mam prosbu. bylo by mozne nejak udelat, aby se do seznamu pro tisk dala nejak vlozit fotka (fotohint nebo obrazky na multiny)? zkousel jsem to dat jako poznamku, ale tam mi to vlozit nejde... :( btw. kdybys to vymyslel, tak by se tam pak uplne stejne dala kopirovat i ta mapa jako obr., se kterou tady furt votravuju :) diky moc a hezkou zlatou adventni nedeli EDIT: pokud je obrazek v listingu, resi to zaskrtnuti "vse", ale pokud je jen v image gallery, tak tam nejde...
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#63 BellaUH

BellaUH

    ***

  • Members
  • PipPipPip
  • 530 příspěvků(y)

Publikováno 19 prosinec 2010 - 15:18

Jak to tady čtu, začíná se to podobat Groundspíkovskému tlačítku pro tisk : žádné logy. To si pak zkopíruju do word padu, ten mi odstraní html a obrázky, já pak odmažu ostatní nepotřebné a tisknu. Původní myšlenka: vytisknout si jen základní údaje se začíná vytrácet.
  • 0
Pro někoho to už není hra, ale soutěž. Ta ale nebude mít vítěze.

#64 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 268 příspěvků(y)

Publikováno 19 prosinec 2010 - 20:29

Narazil jsem na drobny problem. Do listingu zarazujes zrejme jen Long description, takze treba u kese GC1ERV4 pak chybi vzorec pro vypocet finalky.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#65 tomaho

tomaho

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 28 příspěvků(y)

Publikováno 19 prosinec 2010 - 23:48

John Viking napsal/a:
Zdravím. Do WPT souboru klidně přidám rád i velikost, to je prkotina, jen nevím kam by se tento údaj měl psát, do jaké bunky. Jestli mohu poprosit o vzorový soubor kde bude pár cachí, abych věděl jak to udělat.


V te poznamce mas [CacheCode]-hint - tak klidne [CacheCode]-M-hint
M, S, R, L... pismena podle velikosti.
A zdalo se mi. ze ten hint nejak orezavas. Ja bych ho tam rval klidne cely - pokud to bude moc dlouhe Ozi si to zarizne sam ;)

Ono teda by bylo brutalni mit to pres nejaky promenny, ze by si tam uzivatel mohl vyskladat co chce. Tak nejak jako to dela Skrysotlac. Ale to je asi dost slozity, to je spis namet kdybys nemel joo co delat :)

Dik za prima doplnek
  • 0

#66 John Viking

John Viking

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 78 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2010 - 13:44

Zdravím všechny :) Vydal jsem další verzi pluginu, která hlavně přináší v GPX souboru pár posledních logů, které se při hledání mohou hodně hodit a leccos napovědět. Další úpravy jsou pro tomaho - velikost cache do WPT souboru + posun ořezávání na defaultních 60 znaků ze 40 které jsou v definici. Další úprava/oprava je podle hlášení chyb že listing není úplný, že jsem chybně dělal popis pouze z jeho dlouhé části. Dále volitelnost obsahu elementu CMT v GPX souboru a spousta oprav drobných i středních chyb. P.S.: Konečně mám pořádnou mašinu (Galaxy S) která umožňuje nahrání GPX souborů a nevytvářím to naslepo, tak se to snad postupem času bude ještě zlepšovat.
  • 0
John Viking

#67 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 227 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2010 - 14:33

Pěkné. Mohlo by to generovat i geoget seznam? Formát *.ggt je triviální.
  • 0

#68 lemrousek

lemrousek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 141 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2010 - 20:54

ahoj, nainstalovali jsme si CacheList, máme mapku s čísly, ale když na číslo klikneme, stejně se nám pořád zobrazuje hláška: "Nemáte v seznamu žádnou cache. CacheList je prázdný!" Co děláme špatně?
  • 0

#69 John Viking

John Viking

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 78 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2010 - 21:01

Zdravím dr.vota :) Přirozeně není asi problém dodělat import formátu .ggt, ale co jsem tak koukal na program GeoGet2, je možné do něho importovat všechny data přes GPX soubory, které plugin CacheList přímo vytváří. Resp. postupně se blíží vývoj verzi PQ GPX obsahující všechny data z cache, aktuálně jsou odchylky subjektivně zanedbatelné. Podle tabulky importovaných informací GeoGet2 načte vše co potřebuje z GPX. Pokud se pletu, prosím o info co bych souborem ggt měl přenášet navíc. Pokud bude pro import stačit GPX soubor, dám přednost vývoji KML formátu, který využívá několik dalších aplikací.
  • 0
John Viking

#70 John Viking

John Viking

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 78 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2010 - 21:07

lemrousek napsal/a:
ahoj, nainstalovali jsme si CacheList, máme mapku s čísly, ale když na číslo klikneme, stejně se nám pořád zobrazuje hláška: "Nemáte v seznamu žádnou cache. CacheList je prázdný!"

Co děláme špatně?


:o
Nemám tušení co by mohlo být špatně, zatím jsem se nesetkal s touto chybou. Jediné co mě napadá je vypnout + zapnout celý Chrome a hlavně zkontrolovat přihlášení do geocaching.com. Dále bych potřeboval vědět, jestli funguje přidání cache ze stránky detailu cache (kliká se na obrázek mapy s cestou který se zobrazí pod názvem cache) - nebo jestli to zlobí i na této stránce.

Důležité upozornění - klikat jen jednou, druhý klik způsobí úmyslně odebrání cache ze seznamu.

Pokud to stále nepojede, rád osobně pomůžu přes RMD problém vyřešit, samotného mě to zajímá.
  • 0
John Viking

#71 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 227 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2010 - 23:03

John Viking napsal/a:
Zdravím dr.vota :)
Přirozeně není asi problém dodělat import formátu .ggt, ale co jsem tak koukal na program GeoGet2, je možné do něho importovat všechny data přes GPX soubory, které plugin CacheList přímo vytváří. Resp. postupně se blíží vývoj verzi PQ GPX obsahující všechny data z cache, aktuálně jsou odchylky subjektivně zanedbatelné. Podle tabulky importovaných informací GeoGet2 načte vše co potřebuje z GPX. Pokud se pletu, prosím o info co bych souborem ggt měl přenášet navíc. Pokud bude pro import stačit GPX soubor, dám přednost vývoji KML formátu, který využívá několik dalších aplikací.

ne ne, právě že nic navíc, jen seznam GC kódů, např:

GC1X6F7
GC1YRP8
GC1ZCJK
GC227DY
GC27JBC

dá se to pak použít pro filtrování už dříve (a jinak) stažených dat, a třeba plánování cesty...
  • 0

#72 lemrousek

lemrousek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 141 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2010 - 12:34

ahoj Johne, moc děkujeme za rady, přidání keše ze stránky detailu keše funguje! ...ale jednodušší by to bylo rovnou z mapy a to nám pořád nejede, přihlášený jsme a Google Chrome jsme zkoušeli zavřít a otevřít, dokonce jsme mezitim měli vypnutej i počítač...
  • 0

#73 John Viking

John Viking

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 78 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2011 - 18:41

Ahoooj všichni v novém roce :) Vydal jsem novou verzi CacheListu, která nově podporuje generování KML souborů pro Google Earth, Google Maps a některé aplikace do mobilů. Dále jsem přeházel volby tisku listingu tam kam patří a přidal možnost plně pojmenovat vygenerovaný soubor. Budu rád když to otestujete a napíšete případné chyby ;)
  • 0
John Viking

#74 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 122 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2011 - 20:00

Zase jsem vyzkoušel novou verzi. Ostatní věci teď neposoudím, ale rychlost při zapnutém filtrování je nepoužitelně pomalá. Nemám PC nějak extrémně pomalé. Jo, a nepoužívám Chrome, ale Chromeplus, tím to ale nebude, jádro je stejné. Škoda, filtrování se mi líbí.
  • 0

#75 jardap

jardap

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2011 - 21:26

Ahoj, zajímalo by mne, zda lze doplněk použít i pro vytvoření GPX souboru použitelného pro statistiku vlastních keší (pro ne PM členy). K tomu jsem používal Cacheprinter, ale.... Díky
  • 0

#76 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 122 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2011 - 22:30

Vytvořený GPX soubor lze nahrát do navigace, ale ne do MapSource, tam to napíše jen že soubor se nepodařilo importovat. Omlouvám se, pokud dělám někde triviální chybu, ale s navigací i MapSource začínám.
  • 0

#77 John Viking

John Viking

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 78 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2011 - 23:13

Zdravím všechny :) ad) mpik: Jaj, zase jsem zapomněl prodloužit periodu skrývání. Snad v příští verzi a tím se to snad podstatně zrychlí. ad) jardap: Osobně bohužel neznám Cacheprinter, podívám se na něj. Ale jinak obecně je GPX formát pro přenos informací o keších kamkoliv takže by to mohlo fungovat. Problém by asi byl naklikat si zpětně všechny nalezené cache ručně, to by bylo práce... ad) mpik: Jajks. Já předpokládám spíš chybu na mojí straně. Jestli mohu poprosit o hlubší testování, zkus vygenerovat GPX pro MapSource třeba jen z jedné cache, z nějaké jednoduché (případně zkusit jich víc). Pravděpodobně tam budu mít v GPX nějakou chybu proč to MapSource nevzme. Pokud nějak identifikuješ cache která dělá problémy a jiné ne, snadno se to opraví. DÍKY za nahlášení problémů, je to pro mě důležité, protože neznám vůbec programy které používáte, ani třeba MapSource. Díky. ;)
  • 0
John Viking

#78 jardap

jardap

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2011 - 23:39

Ahoj, myslím, že by stačilo mít možnost přidat do GPX souboru vlastní log z GC.com (nebo pouze vlastní). Teď se přidává posledních pět. Vyzkouším to příležitostně ruční úpravou...
  • 0

#79 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 122 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2011 - 6:53

Zkoušel jsem to víckrát, je to stejné. Do navigace GPX dostanu, do Mapsource ne. I když teď mě napadá - má to vůbec smysl? Importovat do Mapsource GPX s celým listingem? Ptám se jako MapSource a Oregon začátečník, i když odloveno mám dost, lovil jsem bez navigace.
  • 0

#80 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2011 - 7:14

S Oregonem to smysl nema, pokud by jsi mel navigaci starsiho typu, tak tam by to smysl melo, jelikoz by neskousla gpx. Davat to do MS ma smysl jenom kdyz chces videt kudy si sel a kde byla krabicka ;) jinej smysl sem v tom zatim nenasla :/ Ale vyhazuje to obcas zajimavej profil trasy :D
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama