Přejít na obsah


Fotka

Vizualizační skript - StatusIcon


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6 odpovědí na toto téma

#1 haluzbiker

haluzbiker

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2010 - 21:31

Dobrý den,chtěl bych poprosit o malou radu. Ve sloupci Stav (informace o listingu, rtf příloze, poznámce...) používám vizualizační skript statusicon. Jelikož mi tam jako Premium membera připadá zbytečná ikonka přítomnosti listingu, tak sem ji odstranil. Nejak se mi ale nedaří zbavit mezery, která tam zůstane po této ikonce (pokud je u Cache zobrazena ikonka disabled, poznámka, rtf soubor, tak mezi poznámkou a rtf zůstavá mezera po ikonce listingu). Nejsem programátor, mám jen malinkaté základy, tak si s tím bohužel nevím rady. Děkuji za radu
  • 0
haluz [mail]martin.haluza@centrum.cz[/mail]

#2 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 696 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2010 - 21:41

Přilož sem, prosím, svůj upravený vizualizační skript, podívám se na to. Asi tuším, v čem je problém.
  • 0

#3 haluzbiker

haluzbiker

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2010 - 22:01

Přikládám soubor skriptu. Díky
  • 0
haluz [mail]martin.haluza@centrum.cz[/mail]

#4 mpetris

mpetris

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2010 - 22:47

prikladam ten soubor za haluzbikera..musel uz jit...;)
  • 0

#5 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 696 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2010 - 0:02

Přikládám upravený soubor. Tak snad je to to, co jste si představovali :).
  • 0

#6 haluzbiker

haluzbiker

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2010 - 8:14

Mockrát děkuji já, i mpetris za pomoc, funguje přesně tak jak sme chtěli :)
  • 0
haluz [mail]martin.haluza@centrum.cz[/mail]

#7 rudah

rudah

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2010 - 10:57

Díky mh.mail-ovi za úpravu scriptu. Taky se mi ta jedna ikonka zdáúplně zbytečná.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama