Přejít na obsah


Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3782 odpovědí na toto téma

#2901 DogVader

DogVader

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 847 příspěvků(y)

Publikováno 21 prosinec 2014 - 23:18

Dal jsem hlas. Ale jinak mam nastavenou synchronizaci patricnych adresaru pres dropbox.
  • 0
Xiaomi Mi 9 (Android 9) + Locus Pro

#2902 puczmeloun

puczmeloun

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 23 prosinec 2014 - 23:50

Tohle by bylo super... A když ne, tak minimálně přidat do toho druhého kliku i možnost přímo logovat...

 

EDIT: Případně mít možnost vyměnit logování za něco jiného - osobně nevyužiju "navigovat do"

 

Tak to mi moc hlava nebere. Autor tvrdí, že dát malá tlačítka pod nové rozklikávací menu keší nejde, protože by to bralo místo, pak tam dá zbytečnou informaci o vzdálenosti, dialog zvětší. Prosím, když už se to vyvýjí tímto směrem, proč není v tom prvním menu krom hintu a 2 možností navigace i možnost jednoho kliku k zalogování. Prosím...


  • 0
Užívej života...

#2903 vsa

vsa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 545 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2014 - 6:14

Také bych uvítal logovací tlačítko místo navigovat (používám externí navigaci CoPilot nebo Aponia a tlačítko navigovat nevyužiju)
  • 2
VSA

#2904 DogVader

DogVader

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 847 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2014 - 12:49

Jen pro info - Locus Pro je na GP do konce roku skoro za polovic. Ja toho vyuzil a zakoupil jsem ho znovu. Predtim, jsem ho koupil na AndroidPitu. Kdo ho tam koupil taky, vi o co jde. Krasne svatky.
  • 1
Xiaomi Mi 9 (Android 9) + Locus Pro

#2905 Pnov

Pnov

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 296 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2014 - 10:46

Já si ho koupil taky znovu a ještě jednu licenci jsem koupil pro dceru.


  • 0

P%C5%88ov.png


#2906 DogVader

DogVader

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 847 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2014 - 14:23

Menione napadlo me, jestli by neslo u kitkatu presunout locusi soubory na kartu. A to do adresare android/data. Nektere aplikace takto mam a v tomto adresari mohou zapisovat. Pokud tedy slozka locusu nemusi byt v rootu. To by nefungovalo. Me zabira Locus cca 300mb v pameti a to mam offline mapy na karte. A jelikoz mam spoustu aplikaci v tel, tak se mi kazde misto hodi. Hlavne kdyz mam 64gb kartu k pr*u :-)
  • 0
Xiaomi Mi 9 (Android 9) + Locus Pro

#2907 shaman5

shaman5

    shaman3

  • Members
  • PipPipPip
  • 71 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2014 - 16:26

A co máš za telefon? Možná by to po rootu šlo.


  • 0

#2908 DogVader

DogVader

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 847 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2014 - 17:14

S4. Po rootu by to urcite slo. Zatim jsem mel rootly vsechny predchozi telefony. Ale tady jsem se k tomu jeste nejak nedostal. Hlavne v lednu by mela vyjit pro s4 aktualize na petkovej droid a ten uz by mel mit zase moznost regulerniho zapisovani na ext sd. Tak pockam a uvidim.
  • 0
Xiaomi Mi 9 (Android 9) + Locus Pro

#2909 Kohout team

Kohout team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 526 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2014 - 17:45

Já mám v Locusu v nastavení možnost zvolit hlavní adresář. Mám vybraný adresář na kartě a vše funguje jak má. Mapy mám v adresáři mapy a geogetí databázi v adresáři adrake, obojí též na kartě.
Locus Pro, Android 4.4.2 bez rootu

Tento příspěvek byl upraven od Kohout team: 26 prosinec 2014 - 18:26

  • 0

Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing


#2910 shaman5

shaman5

    shaman3

  • Members
  • PipPipPip
  • 71 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2014 - 18:07

Já si ho koupil taky znovu a ještě jednu licenci jsem koupil pro dceru.

Kdybyste na obou telefonech používali stejný Google účet, tak jsi nemusel platit dvakrát.  :P


Tento příspěvek byl upraven od shaman5: 26 prosinec 2014 - 18:07

  • -3

#2911 voldy

voldy

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2014 - 22:22

Menione napadlo me, jestli by neslo u kitkatu presunout locusi soubory na kartu. A to do adresare android/data. Nektere aplikace takto mam a v tomto adresari mohou zapisovat. Pokud tedy slozka locusu nemusi byt v rootu. To by nefungovalo. Me zabira Locus cca 300mb v pameti a to mam offline mapy na karte. A jelikoz mam spoustu aplikaci v tel, tak se mi kazde misto hodi. Hlavne kdyz mam 64gb kartu k pr*u :-)

 

To určitě lze: Locus > Menu > Nastavení >Různé > Nastavit halvní adresář > a vybrat  cestu k Android/data/menion.android ..... 

Dále je nutné ručně přesunout všechna data z půdovního Locus adresáře do tohoto umístění. Je zde ale jeden problémek - při odinstalování systém automaticky promaže tuto složku..

http://docs.locusmap...older_on_sdcard


  • 1

#2912 DogVader

DogVader

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 847 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2014 - 23:53

Jsem slepejs, vubec jsem si tam toho nevsiml. Teda vim, ze je moznost si to urcit, ale nevedel jsem, ze tam je i slozka extsd/androi/data/locus na vyber. Mozna tam ve starsich verzich nebyla. Nebo jsem se koukal spatne. Kazdopadne uz to mam. Diky.
  • 0
Xiaomi Mi 9 (Android 9) + Locus Pro

#2913 DogVader

DogVader

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 847 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2014 - 15:54

Jeste k mapovym tematum. Pouzivam vekt. mapy http://osm.paws.cz/ (mam je radsi, maji hustsi vrstevnice) a je k nim i mapove tema. Mne se ovsem vice libi temata, ktere obsahuje Locus. Jen mi bohuzel vadi moc velka popisna cisla a dalsi  popisky v techto tematech. Vse mam nastaveno na  100% velikosti. Jak je videt na obrazcich, tak tema z paws ma cisla mensi.

 

http://www.rajce.net/f866299112

 

http://www.rajce.net/f866299108


  • 0
Xiaomi Mi 9 (Android 9) + Locus Pro

#2914 voldy

voldy

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2014 - 16:21

Uff tak takto interní temata rozhodne nemaji vypadat ...melo by to byt viz - odkaz

 

Jen pro jistotu:

- Menu > Nastaveni > Mapy pokrocile > Vektorove mapy > Velikost textu je tedy nastaveno na 100% ?

- verze Locusu je 3.5.3 ?

- o jaký telefon se jedná?


  • 0

#2915 DogVader

DogVader

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 847 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2014 - 16:32

Ajaj  :unsure:

Omlouvam se, moje chyba. 

Ja kontroloval Menu > Nastaveni > Mapy - objekty a styly > Velikost textu, takze jsem byl jinde.

Díky.


  • 0
Xiaomi Mi 9 (Android 9) + Locus Pro

#2916 voldy

voldy

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2014 - 16:33

Fajn :-)


  • 0

#2917 LBD945

LBD945

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 65 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2015 - 21:50

Ahoj, hledám, jestli dělám něco blbě já, nebo je problém jinde. Mám Locus, doplněk pro zobrazovaní keší z databáze Geogetu, Live mapa. To funguje dobře. Když se klikne na keš, objeví se okénko se základními informacemi o keši - taky OK. Po kliknutí na pravou šipku se objeví meníčko, kde je nápověda. A tam mi to vždy píše, že nápověda není žádná, ačkoli to není pravda a po úplném rozkliknutí keše tam nápovědu mám. Ale přes to menu ji to nevidí. Děje se to ještě někomu?


  • 0

Xiaomi Redmi 6 + Locus free + doplněk Geoget + doplněk Geocaching


#2918 jessie.r

jessie.r

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 470 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2015 - 6:46

Mně se to taky dělá... :'(! Já používám jen Live mapu.
  • 0

#2919 kosatkazostravy

kosatkazostravy

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2015 - 16:19

Naimportoval jsem si PQ (multi), a mám problém, že se mi skoro s železnou pravidelností každé ráno prostě nezobrazí waypointy.. Musím je načíst znovu, což sice netrvá dlouho, ale bohužel se samozřejmě načtou úplně všechny.. Tedy i ty, které jsem už navštívil a označil aby se již nezobrazovaly.. Jelikož momentálně procházím centrum Prahy jde o desítky.. Když je přepišu např. na rozcestník už se nezobrazují, ale je to krapet zdlouhavejsi.. Nemá někdo v záloze elegantnější řešení? Díky
  • 0

#2920 puczmeloun

puczmeloun

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2015 - 17:39

Také bych uvítal logovací tlačítko místo navigovat (používám externí navigaci CoPilot nebo Aponia a tlačítko navigovat nevyužiju)

 

Chodí sem menion ještě? Nemůže mu někdo toto napsat do jeho fóra, či na email? Je to opravdu zbytečná chybka jinak skvělého programu...


  • 0
Užívej života...




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka