Přejít na obsah


Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3469 odpovědí na toto téma

#3061 Voldik

Voldik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2015 - 20:27

Arcao: Co má google za problém? To už je druhý addon, o kterém vím, že má problém s Googlem. A já taky chystám update, tak jestli náhodou nebudu mít taky nějaké opletačky :) Díky


  • 0
\m/

#3062 hofic

hofic

    hofic

  • Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2015 - 20:42

Groundspeak asi nějak úřadoval, je nutné se odhlásit a přihlásit ke GC účtu, jak zmínil Arcao. Nikoliv však v GC4L, ale přímo v Locusu - addon Fieldnotes používá Locus.

Menu -> Více -> Geocaching nástroje -> ikonka otevřených dveří

Opětovné přihlášení je trochu krkolomné:
Menu -> Více -> Geocaching nástroje -> Zalogovat trackables -> otevře logovací obrazovku


Díky, funguje.
  • 0

#3063 Cavalier Team

Cavalier Team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 48 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2015 - 0:27

Groundspeak asi nějak úřadoval, je nutné se odhlásit a přihlásit ke GC účtu, jak zmínil Arcao. Nikoliv však v GC4L, ale přímo v Locusu - addon Fieldnotes používá Locus.

 

Menu -> Více -> Geocaching nástroje -> ikonka otevřených dveří

 

Opětovné přihlášení je trochu krkolomné:

Menu -> Více -> Geocaching nástroje -> Zalogovat trackables -> otevře logovací obrazovku

Tohle zabralo. Diky moc ...  :)


  • 0

#3064 menion

menion

    Menion

  • Members
  • PipPipPip
  • 581 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2015 - 11:38

Je to tak, Groundspeak asi nemá co lepšího na práci, takže vymyslel, že platnost přihlášení vyprší každých 90 dní. Proč? To se mě neptejte ...


  • 0

#3065 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 947 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2015 - 12:00

Duvody jsem tu nekde psal.

Nicmene nechapu tve rozhorceni, protoze to, ze prihlaseni ma omezenou casovou platnost, je ve svete pocitacu vcelku bezna vec, a ve sve podstate je to i rozumne. Naopak, nenormalni byl ten jejich stale platny token.


  • 1

#3066 menion

menion

    Menion

  • Members
  • PipPipPip
  • 581 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2015 - 8:52

Důvody jsem nečetl, rozhořčení u mě není, jen podiv HaLuMo. Nic víc.

 

Osobně s tím problém nemám. Jen v aktuálním Locusu není korektní notifikace co je vlastně za problém.


  • 0

#3067 Hamaci

Hamaci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 081 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2015 - 9:35


... Jen v aktuálním Locusu není korektní notifikace co je vlastně za problém.

Chybová hláška "Token expired." mi přijde naprosto jasná a hned jsem tušil, co mám dělat. Ale asi to bude tím, že jsem z oboru.


  • 0

#3068 janca361

janca361

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 215 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2015 - 10:57

Ahoj,

při zapnutí Locusu se mi Locus nenačte, načte se na 50% a crashne. Chyba je pravděpodobně v některém ze souborů. Co s tím?

Díky

 

Locus_crash.jpg


  • 0

#3069 LBD945

LBD945

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 53 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2015 - 11:18

Ahoj, chci se zeptat. Běžně využívám Locus přes addon opřený o databázi Geogetu - to funguje fajn. Čas od času se ale potřebuji podívat i na keše na web - přes addon geocaching4locus. Ten funguje taky dobře, ale je tam problém se zobrazením hintu z toho menu, co se objeví po prvním rozkliknutí keše. Tam je hint prázdný, zatímco pokud si nechám zobrazit listing a hint hledám odtamtud, ukáže se v pořádku. Chci se zeptat, zda je to principiálně řešitelné. Když už na tu keš v mapě kliknu, tak se z webu aktualizuje, takže i ten hint by už teoreticky mohl být znám - jen ho strčit na správné místo, kde ho Locus čeká...nebo ne? Díky a zdravím.


  • 0

Samsung Galaxy Trend Plus + Locus free + doplněk Geoget + doplněk Geocaching


#3070 Dobesch

Dobesch

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 881 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2015 - 18:21

Ahoj, chci se zeptat. Běžně využívám Locus přes addon opřený o databázi Geogetu - to funguje fajn. Čas od času se ale potřebuji podívat i na keše na web - přes addon geocaching4locus. Ten funguje taky dobře, ale je tam problém se zobrazením hintu z toho menu, co se objeví po prvním rozkliknutí keše. Tam je hint prázdný, zatímco pokud si nechám zobrazit listing a hint hledám odtamtud, ukáže se v pořádku. Chci se zeptat, zda je to principiálně řešitelné. Když už na tu keš v mapě kliknu, tak se z webu aktualizuje, takže i ten hint by už teoreticky mohl být znám - jen ho strčit na správné místo, kde ho Locus čeká...nebo ne? Díky a zdravím.

Pokud se nepletu, tak G4L ma asi 2 urovne stahovani dat. 1. uroven je, ze se ti z kese stahne jen zakladni info - jen typ a souradnice   2. uroven je, ze se ti stahne vsechno.   Dale si muzes nastavit, ze pokud mas nastavenu 1. uroven, bude se ti zbytek informaci o kesi stahovat jen jednou (a ulozi se), pokazde aktualni, nikdy. TAKZE ZKOUKNI NASTAVENI


  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#3071 LBD945

LBD945

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 53 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2015 - 20:36

Ahoj - děkuju za nasměrování. Opravdu jsem v Nastavení našel a zaškrtl, že chci stahovat hint - a už to šlape.


  • 0

Samsung Galaxy Trend Plus + Locus free + doplněk Geoget + doplněk Geocaching


#3072 Rychtar84

Rychtar84

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)
  • LocationPraha 5

Publikováno 07 září 2015 - 16:47

prosím Vás, během navigace /pěšky, na kole atd/ jak lze nastavit automatické centrování mojí polohy = že moje poloha bude vždy ve středu displeje? Na OsmAndu+ to mám, ale v Locusu to nemůžu najít, takže musím stále na kole posunovat displej. díky


  • 0

#3073 Kohout team

Kohout team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 490 příspěvků(y)

Publikováno 07 září 2015 - 18:56

Nastavení > Mapa - ovládání a panely > Držet pozici uprostřed


  • 0

Geoget + Locus Pro nebo a:Drake Plus na MyPhone Hammer Energy, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing


#3074 vin-lin

vin-lin

    vin-lin

  • Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2015 - 8:13

Zdravím,

mám dotaz.

Kde v Locusu nastavím, aby při navigaci se otáčela mapa a šipka směřovala stále navrh? Nemohu to nikde najít.

Předem děkuji za informaci.


  • 1

photo-32813.jpg?_r=0

 

 

Vin - Lin Team


#3075 nalano

nalano

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 348 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2015 - 14:06

Zdravím,
mám dotaz.
Kde v Locusu nastavím, aby při navigaci se otáčela mapa a šipka směřovala stále navrh? Nemohu to nikde najít.
Předem děkuji za informaci.


Druhá ikona zleva na spodním panelu
  • 1

#3076 nalano

nalano

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 348 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2015 - 14:08

prosím Vás, během navigace /pěšky, na kole atd/ jak lze nastavit automatické centrování mojí polohy = že moje poloha bude vždy ve středu displeje? Na OsmAndu+ to mám, ale v Locusu to nemůžu najít, takže musím stále na kole posunovat displej. díky

První ikona zleva na spodním panelu. Podržet a zatrhnout Držet pozici...
  • 0

#3077 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 189 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2015 - 16:25

S locusem se teprve seznamuji a tak prosím o radu, proč mi mapa nejde víc přiblížit. Mám v něm nainstalovány offline mapy odsud http://osm.paws.cz/
a v a:Drake bez problémů přiblížím a v Locusu mi to píše: "Pro toto přiblížení nejsou k dispozici mapová data, zkuste mapu oddálit". Viz přiložené printscreeny (oba ukazují totéž místo) z Locusu a a:Drake, ve kterém mám přiblíženo o několik stupňů více a ještě mohu dále přibližovat.
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#3078 Kohout team

Kohout team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 490 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2015 - 16:58

To na druhém obrázku není offline mapa PAWS, ale online mapa SHOCart...
  • 0

Geoget + Locus Pro nebo a:Drake Plus na MyPhone Hammer Energy, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing


#3079 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 189 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2015 - 17:01

Díky, toho jsem si nějak nevšimnul, že se mi mapy přepnuly na online.
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#3080 raddino

raddino

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 219 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2015 - 15:32

Měnil jsem telefon a po nainstalování Locusu pro na nový nemůžu najít, kde nastavit pravý panel na obrazovce. V nastavení>Mapa-ovládání&panely>Viditelnost pravého panelu funkcí mám jako vždy viditelný. Matně si vybavuji, že přidávat ikony na postranní panel šlo přes menu>více>přidat na panel (nebo tak něco), ale tuto možnost tam nemám. Nemám já ani skrytou (tužka nahoře). Nevíte, kde to teď najdu?


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama