Přejít na obsah


Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3171 odpovědí na toto téma

#3161 niximor

niximor

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 09 prosinec 2016 - 11:26

Tak jsem asi fakt blbej, nebo nevim... Zaskrtl jsem logovat pouze datum, a kdyz jsem dneska nahral fieldnotes, tak vcerejsi nalezy mam s datem 9.12. a dnesni s datem 10.12. :(


  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#3162 menion

menion

    Menion

  • Members
  • PipPipPip
  • 559 příspěvků(y)

Publikováno 09 prosinec 2016 - 12:08

Jak jsem už avízoval několikrát, nejdůležitější je zkontrolovat čas v GPX souboru stažitelném přímo na stránce keše. Tam by měl být korektní čas který je na gc.com uložený v databázi. Jinak ta chyba kterou jsi hlásil, tedy při nahrávání FN přes Locus na web bude opravena až v další verzi, pokud s tím náhodou počítáš ...


  • 0

#3163 niximor

niximor

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2016 - 8:03

No me je uplne jedno jakej cas mam v GS databazi, pro me je dulezity, abych zalogoval kes se spravnym datem, tj. je pro me dulezite co je ve FN na webu gc.com :) Budu se tedy tesit na novou verzi Locusu, do te doby holt musim pamatovat na to, ze datum musim rucne pri logovani posouvat. Diky.


  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#3164 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 260 příspěvků(y)
  • LocationMělník

Publikováno 12 prosinec 2016 - 8:14

Budu se tedy tesit na novou verzi Locusu, do te doby holt musim pamatovat na to, ze datum musim rucne pri logovani posouvat. Diky.

 

Ja si posunul na GC.COM casovou zonu z Prahy na Arizonu (-7 hodin) a uz mi vse funguje. 


  • 1

:ph34r:  Sony Xperia Z5compact - GeoGet - Locus   :ph34r:


#3165 nosac

nosac

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2017 - 16:00

Tak jsem si instaloval do nového telefonu s Android 6 i aplikaci Locus, ale při doinstalaci Locus addon - Geocaching4Locus se mi nepodařilo ani přihlásit na server geocaching.com. Dělal jsem to dnes. Tak jsem ten addon smazal a nahrál stařičký geocaching4Locus-1.4.2.5.apk a funguje bezvadně. Už jsem začínal být bezradný, že se starého mobilu nemůžu zbavit. 


  • 0

#3166 jessie.r

jessie.r

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 377 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2017 - 11:20

Nevíte, jestli by se Locus nedal používat i v notebooku? Já se prostě nedokážu "srovnat" s novou podobou oficiálních geocachingových map, nelíbí se mi se mi jejich mapové podklady, a nové ikony už vůbec ne ;(((!


  • 0

#3167 menion

menion

    Menion

  • Members
  • PipPipPip
  • 559 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2017 - 11:26

Trošku starší článek ale zkus, snad pomůže: http://www.locusmap....us-map-on-a-pc/


  • 0

#3168 jessie.r

jessie.r

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 377 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2017 - 11:47

Moc díky, zkusím se tím prokousat ;)!
  • 0

#3169 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 602 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2017 - 12:32

Nevíte, jestli by se Locus nedal používat i v notebooku? Já se prostě nedokážu "srovnat" s novou podobou oficiálních geocachingových map, nelíbí se mi se mi jejich mapové podklady, a nové ikony už vůbec ne ;(((!

GeoGet ?
  • 1

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#3170 zoso

zoso

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2017 - 13:55

Tak jsem si instaloval do nového telefonu s Android 6 i aplikaci Locus, ale při doinstalaci Locus addon - Geocaching4Locus se mi nepodařilo ani přihlásit na server geocaching.com. Dělal jsem to dnes. Tak jsem ten addon smazal a nahrál stařičký geocaching4Locus-1.4.2.5.apk a funguje bezvadně. Už jsem začínal být bezradný, že se starého mobilu nemůžu zbavit. 

Měl jsem stejný problém na Nugátu. Chyba byla v systémové komponentě Android WebView, která je součástí Androidu. Řešením je ji aktualizovat na nejnovější verzi přes Google Play.


  • 0

#3171 jessie.r

jessie.r

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 377 příspěvků(y)

Publikováno 17 únor 2017 - 16:10

Trošku starší článek ale zkus, snad pomůže: http://www.locusmap....us-map-on-a-pc/

 

Ještě jednou moc díky za článek, zkusila jsem MEMU, a pro mě je to naprosto skvělé! Pokud bys chtěl ten článek editovat, tak ten odkaz na MEMU v něm už neplatí, a už není problém s chybovou hláškou při instalaci. A hlavně je to v češtině!!!


  • 1

#3172 nosac

nosac

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno Dnes, 16:45

Měl jsem na mysli pro basic uživatele. Prémiový tento problém nemají


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama