Přejít na obsah


Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3219 odpovědí na toto téma

#3201 nosac

nosac

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2017 - 12:55

barnycz, díky. Už to jde. Asi jsem v postupu dělal nějakou chybu. Já bych i zaplatil za PM, ale při mojí aktivitě se to nevyplatí. Kdyby Groundspeak zlevnil na polovinu, tak bych i zaplatil


  • 0

#3202 mygrant

mygrant

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2017 - 9:24

Ne ani verze 1.5 G4L se nepřihlásí.


  • 0

#3203 DogVader

DogVader

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 531 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2017 - 10:37

barnycz, díky. Už to jde. Asi jsem v postupu dělal nějakou chybu. Já bych i zaplatil za PM, ale při mojí aktivitě se to nevyplatí. Kdyby Groundspeak zlevnil na polovinu, tak bych i zaplatil


Uz asi mesic to maj slevneno na pulku. Je tady i vlakno o tom. Jeste vcera tam nekdo psal, ze ta sleva stale je.

Tento příspěvek byl upraven od DogVader: 05 duben 2017 - 10:38

  • 0

#3204 nosac

nosac

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2017 - 12:50

DogVader, děkuji. Využil jsem toho.


  • 0

#3205 DogVader

DogVader

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 531 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2017 - 14:47

Rado se stalo. Ja uz jsem druhy rok koupil clenstvi vzdy tesne pred touhle akci. Pristi rok to snad uz vyjde i me :-)


  • 0

#3206 mygrant

mygrant

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2017 - 6:05

Já se naučil import přes c.geo, komerčnímu groundspeaku nic nedám ani ve slevě. :ph34r:


  • 0

#3207 Advidos

Advidos

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 78 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2017 - 18:51

Zdravím. Učím se s Locusem a už jsem toho dost přečetl a pořád nemůžu přijít na to, jak na mapě jednoduše mít jen jednu keš. Přecházím z C:gea, kde jsem prostě na mapě všech keší jednu otevřel a dal "Navigovat". V Locusu ale pořád vidím všechny keše (body). Kdybych chtěl jen jeden, musel bych do seznamu bodů, ten co chci skrýt a invertovat výběr. A nebo dát tu jednu do jiného seznamu. Obě možnosti mi přijdou složité. Není nějaký jednodušší způsob?

 

Chci to proto, že když mám třeba multinu nebo mysterku s více waypointy, tak se mi tam ostatní keše "pletou".


  • 0

#3208 DogVader

DogVader

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 531 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2017 - 19:01

Tak to udelej naopak. V seznamu si otevri a zobraz jen tu multinu. Kazdopadne tohle jsem za ty leta pouzivani locusu nikdy nemel potrebu resit.
  • 0

#3209 Advidos

Advidos

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 78 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2017 - 6:33

Díky, ale když to udělám, jak píšeš, taky uvidím na mapě všechny keše. Není to žádná tragédie, jen mě zajímalo, jestli to jde.


  • 0

#3210 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 251 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2017 - 7:17

To me jeste nenapdlo, ze by mi k necemu bylo videt na mape jediou kesku. Jsem rad, ze vidim, co je kolem me a cesty, kterou se chystam jit.


  • 4

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#3211 Advidos

Advidos

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 78 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2017 - 6:37

Mám další dotaz. Při pokusu o stažení nejbližších keší mi jich jde stáhnout jen cca 30, když zkusím stáhnout víc, tak začne stahování, ale pak se objeví chybová hláška, viz příloha. Nevíte, v čem je chyba?

Přiložené miniatury

  • Screenshot_2017-04-12-07-16-19-415_com.arcao.geocaching4locus.png

  • 0

#3212 mike_btk

mike_btk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 151 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2017 - 22:18

Dobrý večer - prosím o radu - už jsem to tady jednou psal, ale nikdo nedopověděl.

 

Když v okně detailu bodu kliknu na "sdílet", vyberu "jiné mapové aplikace" objeví se mi poprvé výběr ze všech mapových aplikací (waze, navigator, mapy.cz, atd.). Vyberu jednu z nich (např. waze). Zatím vše OK. Pokud to ale později zkusím znovu, Locus už přiřadí vybrané aplikaci (v tomto případě waze) výchozí nastavení, takže rovnou po kliku na "jiné mapové aplikace" se nezobrazí dialog výběru, ale rovnou se spustí ta přiřazená aplikace. Nelze si tedy vybrat jinou aplikaci, dokud v nastavení waze neresetuji výchozí nastavení. Nepomůže ani restart Locusu.

Je to chyba nebo mám někde něco blbě nastaveno? Dělá to také ostatním? Díky za radu.


  • 0

#3213 Kohout team

Kohout team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 355 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2017 - 4:26

Ne,nedělá. Když z detailu bodu vyberu Sdílet>Sdílet>Jiné mapové aplikace
tak se napoprvé objeví dialog, zda chci ve zvolené aplikaci otevřít jednou nebo vždy. Tohle bude ale asi záviset na nastavení systému.
Nově je ale Waze v Locusu z detailu bodu snadno dostupné i přes ikonku navigovat (šipka rovně a doprava).
  • 0

Etrex 30 + GPI generator + Geoget + a:Drake Plus nebo Locus Pro na CAT S50, Wine, Debian testing


#3214 wadesss

wadesss

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 112 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2017 - 7:02

Zdravím.Měl bych jeden návrh na drobné vylepšení a jedno upozornění na bug (tedy jestli nedělám něco špatně).Nejdříve to vylepšení.Poprvé jsem použil funkci upozornění na POI.Výborně funfuje,ale napadlo mne,že by nebylo špatné,aby se při upozornění rozsvítil displej.Používal jsem to v autě za jízdy a tohle by nebylo špatné.Pokud bych šel do detailu vynikající by bylo si toto možnost nastavit buď bude nebo nebude zapínat a na jak dlouho.Chápu,že kdo to používá při chůzi tak je to asi zbytečné,protože má mobil stejně mimo dohled (v kapsi,batohu),ale při použití na nějakém přibližovadle by to nebylo k zahození.

Teď ta druhá část.Pokud jsem měl zaplou funkci upozornění na POI a lovil jsem kešky,tak při zalogování se (používám offline a mám nastaveno Akce po "Nálezu" - Skrýt keš) ,tak hned po zalogování se, mi zmizí keš z obrazovky,ale součesně se ozve upozornění na další POI aniž by nějaký byl v dosahu.Mám nastaveno upozornění zvuk.Nevím zda mám vše dobře nastaveno,ale takto by se to zřejmě chovat nemělo.


  • 0

#3215 Kohout team

Kohout team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 355 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2017 - 7:22

Rozsvícení displeje při upozornění na POI se zapíná v Nastavení>Obrazovka>Nastavení zapínání obrazovky>Zapnout při upozornění na bod

Doba rozsvícení se tam dá také nastavit.


  • 0

Etrex 30 + GPI generator + Geoget + a:Drake Plus nebo Locus Pro na CAT S50, Wine, Debian testing


#3216 DogVader

DogVader

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 531 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2017 - 9:49

@menion
Bral bych, kdyby sel udelat rychly prepinac do postrani listy na zap/vyp hw kompasu. Vim ze ted tam je nove i auto volba, ale ja si to rad prepinam sam podle potreby. A celkem se k tomu clovek musi proklikat.
  • 0

#3217 wadesss

wadesss

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 112 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2017 - 16:13

Rozsvícení displeje při upozornění na POI se zapíná v Nastavení>Obrazovka>Nastavení zapínání obrazovky>Zapnout při upozornění na bod

Doba rozsvícení se tam dá také nastavit.

V tom případě je tu zřejmě další bug -  pokud to tak udělám tak  mi to ignoruje nastavení v "Obrazovka stále zapnutá-Specifikovat-Během navádění/navigace",protože pokud mám toto zapnuté ,tak to nefunguje a při navádění navigaci nezůstane obrazovka zapnutá,ale po čase,který mám nastavený v "Zapnout při upozornění na bod" zhasne.Tak nevím zda jsem to napsal dost srozumitelně?


  • 0

#3218 Kohout team

Kohout team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 355 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2017 - 20:09

No přiznám se, že ti moc nerozumím. Těžko se může obrazovka zapínat při přiblížení k POI a zároveň být trvale zapnutá.
Já to provozuji tak, že v autě připojím telefon na nabíječku a mám nastaveno, aby v tom případě byl displej trvale zapnutý.
Na kole dám telefon do držáku a zapnu zapínání obrazovky pomocí proximity senzoru a při přiblížení k POI.
A když jdu pěšky a mám telefon v kapse, tak mám displej vypnutý a při přiblížení k POI mi telefon jeho název přečte hlasem.
  • 0

Etrex 30 + GPI generator + Geoget + a:Drake Plus nebo Locus Pro na CAT S50, Wine, Debian testing


#3219 wadesss

wadesss

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 112 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2017 - 7:36

Tak už jsem to pochopil.Já po tom chtěl něco co to neumí.Myslel jsem,že jde nastavit délku rozsvícení obrazovky při upozornění na POI a současně pak při navádění na bot trvalá podsvícení.Ale vlastně to funguje tak,že buď bude dysplej trvale svítit nebo jen po zadaný čas,ale při obou akcích(upozornění na POI a navádění na bod).Zmátlo mne,že u "Obrazovka stále zapnutá-Specifikovat-Během navádění/navigace" není upozornění na POI zmiňováno a proto jsem vycházel z toho,že se to netýká tohoto nastavení.Moje chyba měl jsem si to lépe vyzkoušet.


Tento příspěvek byl upraven od wadesss: 24 duben 2017 - 7:43

  • 0

#3220 PeSis

PeSis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 229 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2017 - 15:29

Díky, ale když to udělám, jak píšeš, taky uvidím na mapě všechny keše. Není to žádná tragédie, jen mě zajímalo, jestli to jde.

Na mapě vyberu keš, ta se mi otevře (popis, listing waypointy atd) dám navigovat a jdu k ní ;)  co je na tom složitýho


  • 0

SMART PRIME 7 ; HUAWEI G510, ;  c:geo, Locus, aDrake, Mapy.cz, GeoGet (+Stator)

http://www.panoramio.com/user/3711522
 

Profil na Poznej místo

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama