Přejít na obsah


Fotka

Locus (Online/Offline map klient - Android OS)


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3662 odpovědí na toto téma

#101 Pavelmidi

Pavelmidi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 127 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2011 - 13:25

tak jsem vyzkoušel všechny exporty a testnul je, takže fungují jen ty exporty kde je waipoint zvlášť ... díky.
  • 0
co se dnes posere , zítra bude dobrý HTC Wildfire, Locus,Geoget II

#102 marekd

marekd

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 232 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2011 - 10:03

Dá se někde získat Locus jako apk soubor? Nemohu se totoiž domluvit s android marketem, instalace jakékoli aplikaci končí na "There are no Android phones associated with this account. Please sign in with a different account". Ani přes usilovné googlení se přes to nemohu dostat:-(
  • 0

#103 miki6

miki6

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 746 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2011 - 12:02

máš na googlu vytvořený účet? Pokud ne, založ si nový tady..
Účet musíš v telefonu zadat v nastavení > účty a synchronizace...

EDIT: vyřešeno...
  • 0

#104 hexteam

hexteam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 352 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2011 - 23:56

marekd na http://forum.asamm.cz/ si muzes stahnout aktualni beta verzi ale asi i tak by bylo lepsi rozchodit market - nejen kvuli Locusu :)
  • 0

#105 ti-na

ti-na

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2011 - 0:56

marekd napsal/a:
Dá se někde získat Locus jako apk soubor? Nemohu se totoiž domluvit s android marketem, instalace jakékoli aplikaci končí na "There are no Android phones associated with this account. Please sign in with a different account". Ani přes usilovné googlení se přes to nemohu dostat:-(


Tiez som s tym mal problem. Az dovtedy pokial som ako mail nezadal mailovu schranku zalozenu na gmail.com. Ked som zadal iny mail ako gmail.com, tak to sice google ucet zalozilo ale market nefungoval. Skus to s gmailom. A v mobile v Nastavenia-Ucty a synchronizacia som v Spravcovi uctov pridal ten gmailovy.
  • 0

#106 Pavelmidi

Pavelmidi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 127 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2011 - 14:33

Dneska jsem byl na multině a musím pochválit Locus, paráda, jen mám prosbu. Šlo by to udělat tak, že když dám další waipoint nebo stisknu tedy déle podržím již existující(nemyslím označení křížkem to je OK) a dám navádět, tak že to skočí rovnou do mapy nebo do kompasu a navádí na zvolený bod ? protože teď to funguje tak , že dám navádět a pak musím ze všeho postupně vyjíždět až na mapu :(.
  • 0
co se dnes posere , zítra bude dobrý HTC Wildfire, Locus,Geoget II

#107 Stan_Da

Stan_Da

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 02 březen 2011 - 22:12

Někam mi po aktualizaci zmizely ikony kategorií. Zkusil jsem LOCUS odinstalovat, z marketu nainstaloval nanovo (v0.9.24) a je to stejné - při vytváření kategorie a pokusu přiřadit ikonu se žádná nenačte. K dispozici je tedy pouze hnědá ikona s otazníkem, která se nabídne jaksi sama.
  • 0

#108 miki6

miki6

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 746 příspěvků(y)

Publikováno 02 březen 2011 - 23:07

u mě to samé, vrátil jsem se na zálohu 0.9.21. Ta je ok.
http://www.edisk.cz/stahni/51046/Locus_0.9.21.apk_1.9MB.html

  • 0

#109 menion

menion

    Menion

  • Members
  • PipPipPip
  • 609 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2011 - 6:06

je to opravené v aktuální market verzi ...
  • 0

#110 MedoMys

MedoMys

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 720 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2011 - 14:05

Je možné nějak konvertovat .ozfx3 mapy do Locus formátu ? 1. Zkoušel jsem podle návodu, tj. nejdřív převést na .png pomocí ozf2img (některé mapy převedlo, u některých napsalo "libpng error: Invalid image color type specified". 2. Pak jsem spustil Java aplikaci LocifyCutter, kde jsem vybral .png, ale následně nastala chyba - OutOfMemoryError : Java Heap Space. Přitom to byla jedna z menších map, .png měl jen 27 MB. Je nějaký jiný způsob, jak dostat OZI mapy do Locusu, když tento nefunguje ?
  • 0

#111 lentom

lentom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 240 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2011 - 16:26

Něco podobného jsem řešil pro WM program Pocketrake, takže se koukni sem a najdi sekci:
Přenos offline map vytvořených programem MAPC2MAPC (např. z map OziExploreru)
http://geoget.ararat...pocketdrakesync

A pomocí programu PocketDrakeMapCreator si převeď vytvořené složky do databáze, která je kompatibilní i s Locusem...
http://pocketdrake.c...d#vytvareni_map

Tyto mapy si můžeš klidně doplnit i do již hotové databáze například z MOBACu a nebo Locusu...
  • 0

#112 MedoMys

MedoMys

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 720 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2011 - 18:24

Díky, zkouším tento postup, snad to bude použitelné ... Ale zhavaroval jsem na konci - dostal jsem z PocketDrakeMapCreatoru SQLite databázi s mapou, řekněme Brno.pdm, ale po nahrání do adresáře Locus/Maps nějak není vidět. Kde je chyba ? Musí se pojmenovat nějak jinak, nebo ještě dál nějak převést ? Edit: tak se mi podařila vytvořit jen jednou, náhodou. Teď to zkouším znovu, stejným postupem, ale bez úspěchu. Vždy to vytvoří pouze prázdnou databázi s hlavičkou, ale bez dat. :(
  • 0

#113 menion

menion

    Menion

  • Members
  • PipPipPip
  • 609 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2011 - 19:25

pokud jsi spouštěl ten imagecutter souborem imageCutter.bat jak je v návodu tak by se ti OutOfMemory hodit neměla ...
  • 0

#114 MedoMys

MedoMys

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 720 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2011 - 19:34

Ano, spouštěl. Zkoušel jsem měnit i parametr na 1024 ...
  • 0

#115 crowak

crowak

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2011 - 16:55

Ahoj. V pripade ze mam vybranu offline mapu, tak mam pri urcitom stave uzamykacieho tlacidla moznost prizoomovat mapu - zvacsit az na viditelnost "pixelov" - mozem pouzit tlacidlo "+". Preco takato moznost nieje aj opacne teda odzoomot mapu - pouzit tlacidlo "-"? Pomohlo by to v rychlejsom posune po velkej mape. Dik
  • 0

#116 menion

menion

    Menion

  • Members
  • PipPipPip
  • 609 příspěvků(y)

Publikováno 08 březen 2011 - 10:05

tahle možnost tam je ale jen na jedn stisknutí, tzn. jen o jeden stupeň to oddální. Důvod? prostý ... je i tak málo paměti, natož ještě po tom co zobrazím 2x tolik mapy. Možná časem udělám něco do nastavení co to umožní na vlastní nebezpěčí.. ohledně tvorby map. Už druhý člověk mi psal se stejným problémem. Nemám na opravu a štourání se v tom příliš času, tak jsem kód imageCutteruz uvolnil jako openSource a třeba se toho někdo ujme ...
  • 0

#117 brundi

brundi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 502 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2011 - 7:13

Ahoj, vcera vysla nova verze Locusu a sni i dve moznosti PRO a free. Jelikoz jsem dostal vice ruznych informaci a nevladnu anglictinou tak dobre, abych si mohl zcela jasne odpovedet prozkloumanim fora Locusu, prosim o radu ci shrnuti : cim se budou tyto dve verze lisit, pripadne budou v obou verzich nadale funkcni stavajici offline mapy? Dekuji moc
  • 0

brundi
 


#118 miki6

miki6

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 746 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2011 - 9:14

verze Free již nemá možnost vypnout v nastavení reklamu, offline mapy,které jsem měl dříve vytvořené v Mobile atlas creatoru mi fungují. Verzi Pro zatím nemám, ale předpokládám stejnou funkčnost, navíc možnost vypnutí reklamy.
  • 0

#119 andresci

andresci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 73 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2011 - 10:15

pokud používám Locus ofline tak jsem žádnou změnu zatím nezaznamenal ale chtělo by to at se vyjádří autor na foru je to vše anglicky:(:(
  • 0

#120 miki6

miki6

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 746 příspěvků(y)

Publikováno 19 březen 2011 - 10:32

ale na foru Locus je prece taky vlakno kde se pise cesky..
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama