Přejít na obsah


Fotka

GCLogger


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
123 odpovědí na toto téma

#21 QuoX

QuoX

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 297 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2011 - 18:13

jo tak to zkusim. diky za radu...
  • 0
Nedělám to pro body, ale proto abych poznal zajímavá místa!!! Čím více takovýchto míst poznám tím lépe!

Garmin Oregon 450 + TOPO Czech 2012 PRO
SE xperia neo + NeonGeo + GDAK
GSAK v 8.x.x.xx

#22 doktor-2269

doktor-2269

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 138 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2011 - 20:59

Ahoj. jakou nejnizsi verzi Javy to zkousne ? dik.
  • 0

#23 QuoX

QuoX

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 297 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2011 - 21:56

parada, funguje to ... diiky moc ;-)
  • 0
Nedělám to pro body, ale proto abych poznal zajímavá místa!!! Čím více takovýchto míst poznám tím lépe!

Garmin Oregon 450 + TOPO Czech 2012 PRO
SE xperia neo + NeonGeo + GDAK
GSAK v 8.x.x.xx

#24 les-coccinelles

les-coccinelles

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 309 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2011 - 9:35

polerok napsal/a:
>>>les-coccinelles<<<Zkus mi rict, jak to delas, ze ten soft ma vubec nekolik mega :D Ja si myslim, ze ten muj musi mit z 95% stejne komponenty a ma par kilo... Ale to je jen tak pro zajimavost, jinak super prace :)


Používám htmlunit, který má docela dost závislostí. Na začátku to bylo spíš hraní s Javou, takže optimalizace jsem nijak moc neřešil. Rád se ale něčemu naučím.
  • 0

#25 les-coccinelles

les-coccinelles

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 309 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2011 - 9:40

doktor napsal/a:
jakou nejnizsi verzi Javy to zkousne ?


Mám nainstalovanou jen šestku, starší jsem nezkoušel. Jako minimum bych od boku tipoval 1.5, kvůli anotacím u GUI a pár dalším kouskům. Asi by nebyl problém napsat verzi i pro starší, ale nevidím v tom smysl.
  • 0

#26 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2011 - 9:55

>>>les-coccinelles<<<

Jo takhle... Protoze ono staci si v podstate napsat jednu tridu na obsluhu celeho HTTP response a ta nahradi cele tyhle obludnosti... Netvrdim, ze je to spatne reseni(htmlunit), ale pro tyto "male" projekty je to jako jit na mravence s brokovnici :D

Jenom dotaz, hekujes to pres GET a POST nebo jedes pres API?
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#27 les-coccinelles

les-coccinelles

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 309 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2011 - 10:59

Obludnosti to jsou (viz. velikost) ;), ale občas docela i pomůžou. Jestli myslíš GC API, tak ne. Tohle je podstatně starší záležitost. Funguje to už vůbec? A jestli jde o přístup k webu, tak ten htmlunit. Přece jenom se tak velmi snadno pracuje.
  • 0

#28 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2011 - 15:58

les-coccinelles: tak GC API funguje uz pomerne dlouho, pres co si myslis, ze jedou ty aplikace pro iPhone a Android. ;)
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#29 les-coccinelles

les-coccinelles

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 309 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2011 - 21:39

Tak způsobů jak se dostat k datům je hodně, že ;)
  • 0

#30 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2011 - 21:42

les-coccinelles napsal/a:
Tak způsobů jak se dostat k datům je hodně, že ;)


Predevsim legalne B) :D
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#31 vetrnik_cr

vetrnik_cr

    vetrnik_cr

  • Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2011 - 22:39

jde udělat nějaký dávkový soubor, nebo zástupce na ploše tak, aby na jedno kliknutí to spustilo cmd a gclogger ? to spouštění z cmd.exe a vypisování do příkazového řádku si za chvíli nebudu pamatovat. Jinak super utilitka, pochvala autorovi. teď jsem logoval 422 keší z víkendu kolem Balatonu, to bych se jinak uklikal.......
  • 0

#32 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2011 - 22:47

vetrnik_cr napsal/a:
jde udělat nějaký dávkový soubor, nebo zástupce na ploše tak, aby na jedno kliknutí to spustilo cmd a gclogger ? to spouštění z cmd.exe a vypisování do příkazového řádku si za chvíli nebudu pamatovat.
Jinak super utilitka, pochvala autorovi. teď jsem logoval 422 keší z víkendu kolem Balatonu, to bych se jinak uklikal.......


si to dej do .bat souboru
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#33 Sally&eL

Sally&eL

    Sally

  • Members
  • PipPipPip
  • 824 příspěvků(y)

Publikováno 22 únor 2011 - 22:50

vetrnik_cr napsal/a:
jde udělat nějaký dávkový soubor, nebo zástupce na ploše tak, aby na jedno kliknutí to spustilo cmd a gclogger ?

...ano jde - to co píšeš do příkazové řádky napiš do BAT a máš to na furt
  • 0

#34 les-coccinelles

les-coccinelles

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 309 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2011 - 7:59

.bat je už i nějakou dobu na webu
http://stepan.macrow...er/gclogger.bat

Jinak (aspoň zatím) je možné logger volat přímo se jménem a heslem, např. java -jar GCLogger.jar jmeno heslo
  • 0

#35 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2011 - 8:53

polerok napsal/a:

les-coccinelles napsal/a:
Tak způsobů jak se dostat k datům je hodně, že ;)

Predevsim legalne B) :D


Jak tu nekdo poznamenal o te legalnosti. Strojove zpracovani a harvestovani jejich webu mi teda zrovna taky 2x koser neprijde. To uz je podle me opravdu lepsi vyuziti toho jejich API
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#36 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2011 - 10:44

S474N napsal/a:

polerok napsal/a:

les-coccinelles napsal/a:
Tak způsobů jak se dostat k datům je hodně, že ;)

Predevsim legalne B) :D


Jak tu nekdo poznamenal o te legalnosti. Strojove zpracovani a harvestovani jejich webu mi teda zrovna taky 2x koser neprijde. To uz je podle me opravdu lepsi vyuziti toho jejich API


To mas pravdu, ta narazka na legalnost byla spis jenom z recese... Problem v tech jejich API je v tom, ze vic nefunguji nez funguji a velmi casto hazou nejaky podivny patvar error...
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#37 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 809 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2011 - 10:50

A vzhledem k tomu, ze neni verejne dostupny popis toho API, asi jeho pouziti mimo jimi schvalena zarizeni asi taky nebude to nejcistsi.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#38 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2011 - 10:50

polerok: tak to bych spise rekl, ze je problem nekde jinde. Co ja vim, tak vsechno funguje 100% :)
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#39 les-coccinelles

les-coccinelles

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 309 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2011 - 12:27

Nějaký link na popis toho api? Už dřív jsem zběžně hledal, ale nenašel jsem nic použitelného. A víc času tomu dávat nebudu...
  • 0

#40 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 809 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2011 - 12:57

Nevim o tom, ze by nejaky popis GC zverejnoval. ZAto jsem jiz videl mnoho Satanovych prispevku, kde s nim operoval. Tak treba nam ukaze, kde neco takoveho je.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama