Přejít na obsah


Fotka

GCLogger


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
123 odpovědí na toto téma

#41 rr

rr

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2011 - 12:05

Ahoj, dnes jsem GCLogger 0.3.6 zkusil (poprvé) pustit a po zadání jména a hesla pro gc.com se program na chvilku zamyslí (please wait) a pak vyhodí tuto hlášku:

Unable to verify log status.
DEBUG INFO:
cz.coccinelles.gc.fnlogger.GCLoggerException: Unable to verify log status.
        at cz.coccinelles.gc.fnlogger.GCWorker.doLogCache(GCWorker.java:177)
        at cz.coccinelles.gc.fnlogger.Main.main(Main.java:36)
Caused by: java.lang.NullPointerException
        at cz.coccinelles.gc.fnlogger.GCWorker.doLogCache(GCWorker.java:168)
        ... 1 more

Je problém jen u mě nebo proběhla nějaká změna na gc.com a GCLogger bude potřebovat upgrade?

Petr
  • 0
nás a naše geopříhody naleznete na www.rrota.cz

#42 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 314 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2011 - 13:17

Jen se zeptam (mozna trochu blbe, vzhledem k tomu, ze to je java, ale kdyz to tak ctu, tak se zacinam bat, ze mam smulu): zkousel to nekdo na linuxu? :D
  • 0

#43 rr

rr

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2011 - 13:31

petulinka1 napsal/a:
Jen se zeptam (mozna trochu blbe, vzhledem k tomu, ze to je java, ale kdyz to tak ctu, tak se zacinam bat, ze mam smulu): zkousel to nekdo na linuxu? :D


Jj, vyzkoušel jsem to i pod Fedorou, ovšem chyba stejná jako na Win..

btw, je můj formát věty ve vstupním souboru správně?
GC1XXXX,2011-01-01T12:00Z,Found it,"Log"

  • 0
nás a naše geopříhody naleznete na www.rrota.cz

#44 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2011 - 14:05

petulinka1 napsal/a:
Jen se zeptam (mozna trochu blbe, vzhledem k tomu, ze to je java, ale kdyz to tak ctu, tak se zacinam bat, ze mam smulu): zkousel to nekdo na linuxu? :D


Pokud tam nejsou nejake rozpory s vlakny, tak by to melo jet pod linuxem v poho :)
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#45 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 314 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2011 - 14:12

takze to vidim tak, ze nejvetsi chyba bude v mympripade mezi klavesnici a zidli :D
  • 0

#46 les-coccinelles

les-coccinelles

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 309 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2011 - 14:53

Sem zjistil, že jsem přestal sledovat RSS tohoto vlákna. Naštěstí se RR ozval i bokem. Právě jsem zkoušel svoje pokusné logy na anglické verzi GC a neměl jsem problém. A česká verze GC taky bez problému. petulinka1: Jj, právě na linuchu by to nemělo mít problémy, protože na tom to vytvářím i testuji. Do Widlí ale už moc nevidím. All: mám rozdělanou i grafiku, ale měl jsem teď dost práce.
  • 0

#47 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 314 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2011 - 15:05

takze je to jasny - neumim s terminalem :D EDIT: tak uz sem to dokopala ke spusteni :D juchuuu .) ted uz jenom najit nejaky kese a zkusit to :D
  • 0

#48 QuoX

QuoX

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 297 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2011 - 10:40

ahoj, po uprave gc.com se mi zda ze program nepracuje jak ma, tedy vubec, napuse 20 radku textu a spadne okno. Mate nekdo podobnou zkusenost, nebo vam to funguje jak ma?
  • 0
Nedělám to pro body, ale proto abych poznal zajímavá místa!!! Čím více takovýchto míst poznám tím lépe!

Garmin Oregon 450 + TOPO Czech 2012 PRO
SE xperia neo + NeonGeo + GDAK
GSAK v 8.x.x.xx

#49 f-roman

f-roman

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 87 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2011 - 10:51

Teď jsem chtěl logovat včerejší sklizeň a bohužel .... >>> C:\Instal>java -jar GCLogger.jar GC Field Notes Logger (0.3.6) (please wait) Unable to log in DEBUG INFO: cz.coccinelles.gc.fnlogger.GCLoggerException: Unable to log in at cz.coccinelles.gc.fnlogger.GCWorker.doLogin(GCWorker.java:65) at cz.coccinelles.gc.fnlogger.GCWorker.<init>(GCWorker.java:209) at cz.coccinelles.gc.fnlogger.Main.main(Main.java:26) Caused by: com.gargoylesoftware.htmlunit.ElementNotFoundException: elementName=[ input] attributeName=[name] attributeValue=[ctl00$ContentBody$myUsername] at com.gargoylesoftware.htmlunit.html.HtmlForm.getInputByName(HtmlForm.j ava:376) at cz.coccinelles.gc.fnlogger.GCWorker.doLogin(GCWorker.java:54) ... 2 more C:\Instal>
  • 0

#50 QuoX

QuoX

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 297 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2011 - 11:26

f-roman napsal/a:
Teď jsem chtěl logovat včerejší sklizeň a bohužel ....

>>>
C:\Instal>java -jar GCLogger.jar
GC Field Notes Logger (0.3.6)
(please wait)
Unable to log in
DEBUG INFO:
cz.coccinelles.gc.fnlogger.GCLoggerException: Unable to log in
at cz.coccinelles.gc.fnlogger.GCWorker.doLogin(GCWorker.java:65)
at cz.coccinelles.gc.fnlogger.GCWorker.<init>(GCWorker.java:209)
at cz.coccinelles.gc.fnlogger.Main.main(Main.java:26)
Caused by: com.gargoylesoftware.htmlunit.ElementNotFoundException: elementName=[
input] attributeName=[name] attributeValue=[ctl00$ContentBody$myUsername]
at com.gargoylesoftware.htmlunit.html.HtmlForm.getInputByName(HtmlForm.j
ava:376)
at cz.coccinelles.gc.fnlogger.GCWorker.doLogin(GCWorker.java:54)
... 2 more

C:\Instal>


jo to je asi ono ;-) Diky
  • 0
Nedělám to pro body, ale proto abych poznal zajímavá místa!!! Čím více takovýchto míst poznám tím lépe!

Garmin Oregon 450 + TOPO Czech 2012 PRO
SE xperia neo + NeonGeo + GDAK
GSAK v 8.x.x.xx

#51 M@x

M@x

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 227 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2011 - 21:31

a co na to autor????
  • 0
M@x

"keep smiling!"

#52 polerok

polerok

    Polerok

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2011 - 21:41

Vzhledem k tomu, ze jsem ted opravoval SW na logovani coinu a TB, tak uz od pohledu na Ty chyby co tu jsou je chyba ve 2 vecech: - na prihlasovani se uz nepouziva http ale https - v prihlasovacim formu maji input hodnoty jiny name oboje se musi manualne prepsat, takze pokud to chcete pouzivat, tak by bylo dobre ownerovi programu napsat treba email. Me taky nenapadlo, ze to bude tak moc razhasene, dokud mi nenapsali ;)
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....


#53 les-coccinelles

les-coccinelles

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 309 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 7:53

Už jsem to řešil ve svých notifikacích, ale přes víkend jsem se na to nedostal. Vrhnu se na to teď.
  • 0

#54 les-coccinelles

les-coccinelles

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 309 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 12:01

Nová verze (0.3.7) je venku. GUI tam ještě není, snad příští týden (neslibuju).
  • 0

#55 f-roman

f-roman

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 87 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 12:10

les-coccinelles napsal/a:
Nová verze (0.3.7) je venku. GUI tam ještě není, snad příští týden (neslibuju).


Díky, převeliké díky. Už to šlape :):):)
  • 0

#56 M@x

M@x

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 227 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 13:02

Rovněž posílám veliký dík....
  • 0
M@x

"keep smiling!"

#57 Hojší

Hojší

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 286 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2011 - 21:52

les-coccinelles napsal/a:
...
Jak na to:
- mít field notes s vyplněným logem
- nahrát je na GC
- mít nainstalovanou Javu
- mít gclogger
- spustit gclogger (z příkazové řádky java -jar GCLogger.jar)
- zadat přihlašovací údaje na GC (jsou použity pro komunikaci s GC, nikde se nelogují, nikam se neposílají)
- počkat (náhodná prodleva mezi logy)
- logy se postupně vypisují (při úspěchu je na konci řádku LOGGED)
...

Až po bod počkat je vše v pohodě (GcLogger v.0.3.7 a JAVA 1.6.0_25-b06), ale následně to "spadne" viz. obrázek a nic se nezaloguje :(
Pomůže mi někdo? Je chyba v nějakém nastavení JAVY? Nic jsem nikde neměnil... Případně doporučí někdo nějaké podobné "udělátko"?
Předem díky .

...mimochodem jde, nebo spíš počítá se do budoucna s možností importu času do logu a číslování nalezených... tak aby se nemusela používat další "aplikace"? Mám na mysli něco podobného jako je zde. Díky za zvážení ;)

Přiložené miniatury

  • gclogger.jpg

  • 0

#58 f-roman

f-roman

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 87 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2011 - 12:54

Hojší: "Unable to log in" - "Nelze se přihlásit" - Zadal jsi login a heslo správně???
  • 0

#59 les-coccinelles

les-coccinelles

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 309 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2011 - 14:20

Přesně tak, viděl bych to na špatné přihlašovací údaje. Případně nějaký firewall? Žádná změna teď na GC.com neproběhla. Pokud by tohle doplňování chtělo víc lidí, tak bych nad tím začal uvažovat. Osobně to nepotřebuju, protože stejně všechno ženu přes GSAK.
  • 0

#60 Hojší

Hojší

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 286 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2011 - 17:47

les-coccinelles napsal/a:
Přesně tak, viděl bych to na špatné přihlašovací údaje. Případně nějaký firewall? Žádná změna teď na GC.com neproběhla. ...

Firewall je v pohodě. Vím že neproběhli změny, ale před tím jsem toto udělátko nepoužíval, až nyní a od počátku stejný problém...

f-roman napsal/a:
Hojší: "Unable to log in" - "Nelze se přihlásit" - Zadal jsi login a heslo správně???

Samozřejmě... jediné co mě napadá a v čem jsem měl kdysi (než bylo autorem upraveno - Skrýšotlač) obdobný problém, byla diakritika v nicku Hojší...
...nemá náhodou někdo podobný problém?

Aáá tak ověřeno, je to diakritikou v nicku. :( neřešil (a vyřešil) někdo podobný problém? Případně jde upravit přímo v "softu"? Předem Díky.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama