Přejít na obsah


Fotka

Combine 2


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
569 odpovědí na toto téma

#481 Kopecek-HP

Kopecek-HP

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 98 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2015 - 14:11

Tomu nerozumím, na monitoru mám seznam všech nalezených keší. Když spustím dopněk Světlo/Tma přes menu Pluginy tak to funguje, ale přes dávku Combine - ikonu přímo na dávku mám též v menu Pluginy to nefunguje


  • 0

#482 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 262 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2015 - 14:27

Tak v tom pripade tomu taky nerozumim. Ta davka udela jen to, ze spusti plugin. Je to tedy totez, jako kdyz jej spustis rucne.

 

Noo, napad. Mas u nalezu uvedeny cas nalezu jiny nez 00:00?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#483 Kopecek-HP

Kopecek-HP

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 98 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2015 - 14:33

Ano u 90% keší mám uveden čas nálezu.


  • 0

#484 Kopecek-HP

Kopecek-HP

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 98 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2015 - 14:42

Zkoušel jsem i plugin series a ten mi chodí bez problémů.


  • 0

#485 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 262 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2015 - 14:49

Toto varovani je hlaseno jen v tom pripade, ze neprobehlo zpracovani zadne kese. Zpracovavaji se vsechny kese ve zobrazenem seznamu podle nastaveni - v konfiguraci pluginu parametr Mode='List'; pokud tam mas neco jineho, zmen si to. Jinou pricinu k tomuto hlaseni nevidim.

 

EDIT: toto je jedina vec, kterou se lisi spusteni z jineho pluginu nebo primo.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 16 říjen 2015 - 14:53

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#486 Kopecek-HP

Kopecek-HP

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 98 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2015 - 14:57

Měl jsem tam napsáno "Auto" (ale to tam bylo od instalace, já jsem tam nic neměnil) tak jsem to změnil na "List" teď to snad funguje jak má, uvidíme až zaloguji novou keš.

Děkuji za pomoc.


  • 0

#487 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 262 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2015 - 15:02

A cetli sis co ktera hodnota znamena? "Auto" pri spusteni z jineho scriptu snamena "NoTag", Tedy ze se bude spoustet jen pro kese, ktere tag SvetloTma jeste nemaji nastaveny. V tvem pripade to tedy znamena, ze nebyla zadna kes, ktera by byla nalezena a nemela tento tag. Takze podle me bylo vse spravne.

 

(Mam pocit, ze se ptas misto toho, abys cetl. A nejen v tomto pripade.)


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#488 Kopecek-HP

Kopecek-HP

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 98 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2015 - 15:15

Máš pravdu, ale v nastavení pluginu je ta nápověda zobrazena jen částečně, zbytek se schovává a nejde ho zobrazit viz. příloha.

PS: přiště se polepším :( ;)

 

Přiložené miniatury

  • plugin.png

  • 0

#489 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 262 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2015 - 15:21

Hm, to jsem nevedel, ze neni zobrazen cely. Tak alespon k necemu to bylo :)


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#490 tarmara

tarmara

    Air-cooled

  • Members
  • PipPipPip
  • 913 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2016 - 23:14

Pokud v C2 kopiruju pomoci FileCopy aktualne pouzivanou databazi, nemusi se pred tim jeste dat nejaky commit? Aby byly vsechny zmeny v db zapsane? 


  • 0

Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: primárně aDrake, sekundárně Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget    

tarmara.png

N o t   a l l   t h o s e   w h o   w a n d e r   a r e   l o s t


#491 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 262 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2016 - 7:45

Commit je otazka transakci. Kazdy script, ktery nema nastaven flag pro potlaceni transakci, je spousten v transakci. Combine tento flag ma nastaven

function PluginFlags: String;
begin
  Result := 'notrans';
end;

Takze pri spusteni Combine je na disku vsechno, co bylo pred jeho spustenim provadeno. A to, co Combine provadi, by melo byt okamzite promitano do databaze (proto take nektere veci trvaji dele nez kdyz se spousti primo v GG, napr. operace s tagy). Vyjimkou jsou pochopitelne akce, ktere si do vlastni transakce bali sam GG, ale po ukonceni kazde takove akce je transakce uzavrena a tedy opet promitnuta na disk. Az pak se rizeni vraci zpet do Combine. Combine tak vzdy pracuje s aktualnim stavem databazoveho souboru.

 

V Combine transakce zapnout ani vypnout nejdou, necitil jsem potrebu, ale zmenit to mohu. Nevim, zda by to neznale uzivatele nematlo. Nebezpeci, ze transakci neuzavrou, mi pripada cellkem velike.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 04 březen 2016 - 7:51

  • 2

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#492 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 438 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2016 - 12:12

Narazil jsem na funkci, ke které nemohu najít dokumentaci - ApiGetListingByCFG. Jak by měl vypadat CFG ?
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#493 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 262 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2016 - 13:25

V adresari Combine je soubor CombineApiDownloadCaches_sample.cfg.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#494 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 438 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2016 - 17:43

Našel jsem chybku - přes API se nestahují virtuálky.

chce to opravit:
 
function GgSizes2Api(sSize:string):string;
var i:Integer; //prevede zkratky obtiznosti/terenu na cisla tak, jak to pouziva gc.com
begin
  Result:='';
  if(sSize='') then sSize:='MSRLONV';     // Arne1
  sSize:=Uppercase(sSize);
  for i:=1 to length(sSize) do begin
    case sSize[i] of
      'M': Result:=Result+'Micro'+CRLF;
      'S': Result:=Result+'Small'+CRLF;
      'R': Result:=Result+'Regular'+CRLF;
      'L': Result:=Result+'Large'+CRLF;
      'O': Result:=Result+'Other'+CRLF;
      'N': Result:=Result+'Not chosen'+CRLF;
      'V': Result:=Result+'Virtual'+CRLF;       //Arne1
    end;
  end;
  Result:=Trim(Result);
end;


jo, a jsou rozdíly v číslech verzí - v change.txt je číslování jinak než ve skutečnosti

Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 15 březen 2016 - 17:52

  • 1

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#495 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 262 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2016 - 21:38

Diky za nalezeni chyby a vlastne i za opravu.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#496 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 564 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2016 - 20:21

V combine používám APIUpdateListing a zajímalo by mě, jestli jde nějak potlačit zobrazení statistiky stažení neboť v tomto okamžiku se dávka zastaví a čeká na uživatelovo odkliknutí a já bych potřeboval, aby to "samo" pokračovalo v dávce dál a nezastavilo se to.
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#497 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 438 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2016 - 21:00

V combine používám APIUpdateListing a zajímalo by mě, jestli jde nějak potlačit zobrazení statistiky stažení neboť v tomto okamžiku se dávka zastaví a čeká na uživatelovo odkliknutí a já bych potřeboval, aby to "samo" pokračovalo v dávce dál a nezastavilo se to.

HideImportResults ?
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#498 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 564 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2016 - 21:55

Díky, to jsem v seznamu příkazů přehlédl, zítra vyzkouším, jestli mi to funguje podle mých představ
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#499 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 920 příspěvků(y)

Publikováno 10 květen 2016 - 16:29

tuším že to musí být PŘED "importem", docela mi dalo, než jsem na to přišel (ano gord to v dokumentaci píše)


  • 0

#500 pepi123

pepi123

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2017 - 10:40

Ahoj,

 

zkoušel jsem funkci ApiGetListingByCFG, ale narazil jsem na několik omezení. Chtěl bych stahovat keše podle státu a kraje, ale bohužel tato funkce to zatím nepodporuje. Dále se mi nestahují wherigo keše. Trochu jsem si pohrál s kódem Combine 2 a obě věci jsem si u sebe zprovoznil. Změněné soubory jsem připojil, kdyby si s tím chtěl někdo dále hrát. A pokud by gord tyto změny zapracoval do oficiální verze, vůbec bych se nezlobil.

 

pepi124

Přiložený soubor (y)


  • 1




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama