Přejít na obsah


Fotka

Combine 2


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
603 odpovědí na toto téma

#581 geoblackbirds.cz

geoblackbirds.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 131 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2020 - 19:58

Ja myslim, ze je to jen otazka toho, jakou hodnotu ziskas pro to state. Klidne to muze byt z tagu, ne? Jen to SQL bude trochu slozitejsi, protoze pro ten tag musis dat dohromady 3 dalsi tabulky.

 

EDIT: nebio si udleat temp tabulku v pameti a naplnit ji tim okresem a pak to bude v podstate stejne, jen ten vyse uvedeny SQL bude nad tou temp tabulkou.

 

díky Gorde za osvětlení, zkusím to dát dohromady.


  • 0

#582 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 608 příspěvků(y)

Publikováno 06 prosinec 2020 - 17:52

Takto vytvoris tu temp tabulku, ktera bude obsahovat id kese a okres. Tu pak propoj s tim SQL vyse ...

CREATE TEMPORARY TABLE TEMP_TABLE1 AS 
    SELECT gt.id,gtv.value okres
       FROM geotag gt, geotagcategory gtc, geotagvalue gtv
       WHERE gtc.key=gt.ptrkat AND gtc.value='CZ okres' AND gtv.key=gt.ptrvalue
       ORDER BY gt.id


Tento příspěvek byl upraven od gord: 07 prosinec 2020 - 7:32

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#583 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 608 příspěvků(y)

Publikováno 07 prosinec 2020 - 7:44

Mel jsem chvili, tak tady to mas cele:

-- docasna tabulka se vytvori jen jednou (to ridi IF NOT EXISTS), smaze se pri
-- ukonceni GeoGetu pokud se toto pouzije vicekrat za jednoho spusteni GG,
-- tabulka se znovu nevytvari, usetri se cas, ale zase se v ni neaktualizuji
-- pripadne nove nalezene okresy. Predpokladam, ze ty se tak casto nemeni, tak
-- mi to takto pripada rozumne. Ale je treba to mit na pameti
CREATE TEMPORARY TABLE IF NOT EXISTS id_okres_tmp AS 
    SELECT gt.id,gtv.value okres
       FROM geotag gt, geotagcategory gtc, geotagvalue gtv
       WHERE gtc.key=gt.ptrkat AND gtc.value='CZ okres' AND gtv.key=gt.ptrvalue
       ORDER BY gt.id
;

SELECT g.id, o.okres FROM geocache g,id_okres_tmp o WHERE dtfound<1 AND cachestatus<>2 
  AND g.id=o.id AND okres IN (
    SELECT okres FROM geocache gc, id_okres_tmp ok WHERE dtfound>0 AND gc.id=ok.id
);

Tento příspěvek byl upraven od gord: 07 prosinec 2020 - 8:02

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#584 geoblackbirds.cz

geoblackbirds.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 131 příspěvků(y)

Publikováno 07 prosinec 2020 - 8:45

Moc díky Gorde. Kde dělám chybu, když se mi po použití SQL dotazu v Smartfiltru nezobrazí žádné keše?


  • 0

#585 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 608 příspěvků(y)

Publikováno 07 prosinec 2020 - 9:44

Myslim, ze smartfilter musi mit vystup jen jednoho sloupce (tedy ID). Hlavne si ale vubec nejsem jisty, jesli je v nem mozne takto spustit najednou 2 prikazy (jeden vytvari tabulku, druhy s ni pracuje).

 

EDIT: jsme ve vlakne Combine, tak jsem predpokladal, ze to pujde pres nej. Kazdy SQL prikaz jako samostatny prikaz v jedne davce pro Combine.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 07 prosinec 2020 - 9:45

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#586 geoblackbirds.cz

geoblackbirds.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 131 příspěvků(y)

Publikováno 07 prosinec 2020 - 9:50

JJ, do Combine to půjde, ve smartfiltru jsem to jenom zkoušel, zda to funguje a netušil jsem, že to už z principu tam nepůjde. Uložím tedy přímo v combine.


  • 0

#587 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2021 - 12:27

Mam udelanou davku v Combine. Potreboval bych, az udela davka svoji praci, tak aby zavrela Geoget.

Je to nejak mozne? 

Diky.


  • 0

:ph34r:  Google Pixel 4a 5G + Android 11 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO   :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#588 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 608 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2021 - 13:12

Neni.

 

Ale je mozne spustit GG tak, ze spusti plugin a pak se hned ukonci. Neni to lepsi?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#589 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 125 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2021 - 14:01

Mam udelanou davku v Combine. Potreboval bych, az udela davka svoji praci, tak aby zavrela Geoget.

Je to nejak mozne? 

Diky.

 

Spustit v rámci Combine2 CMD s něčím podobným...

timeout 5
taskkill /IM geoget.exe

nebo  spíše

timeout 5
nircmd closeprocess geoget.exe

nircmd je z utilita nirsoft.net


Tento příspěvek byl upraven od dejwy: 04 únor 2021 - 14:01

  • 0

#590 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 608 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2021 - 17:19

Sproste killnout proces, ktery normalne na vsechno reahuje jen kvuli tomu, ze ho chci ukoncit? To mi nepripada rozumne.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#591 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 125 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2021 - 17:23

To druhé ho zavre solidně. Posílá to tusimm WM_CLOSE.
  • 0

#592 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 608 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2021 - 17:24

Dobre, ale mame ggs pluginy a combine umi z davky takovy plugin udelat, tak proc vymyslet takova zverstva?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#593 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 968 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2021 - 17:42

Nechápu, že je doba taková, že už je problém dokonce i Alt+F4 a musí na to bejt udělátko
  • 0

#594 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2021 - 18:11

Nechápu, že je doba taková, že už je problém dokonce i Alt+F4 a musí na to bejt udělátko

Nevim, jaka je doba, ale chtel sem udelat nejakou cinnost tak, aby byla co nejvic efektivni,svym zpusobem automaticka a minimalizovala vliv obsluhy na danou akci.

A kdy uz neco delam, tak at je to poradne.

Dekuji za rady, ted se s tim musim nejak popasovat!


  • 0

:ph34r:  Google Pixel 4a 5G + Android 11 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO   :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#595 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 369 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2021 - 8:08

Kdysi jsem si dělal aktualizaci keší. Spustil jsem geoget s parametrem - pluginem, který vyfiltroval déle neaktualizované, určitý počet, stáhnul aktualizaci a celý geoget ukončil. A spouštěl jsem to plánovačem úloh ve Windows. Nic víc jsem nepotřeboval. To spuštění s parametrem, které po vykonání ukončí geoget, funguje, jen o tom skoro nikdo (mimo autorů) neví, i když je to popsané.


  • 0

#596 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 125 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2021 - 11:37

Dobre, ale mame ggs pluginy a combine umi z davky takovy plugin udelat, tak proc vymyslet takova zverstva?

 

Neříkám, že můj nápad je ideál. 

Pokud má někdo dávku z CMd, je to možnost.

Nejdříve poslat procesu WM_CLOSE a pokud neskončí třeba do 20 sekund, otestovat a pokud běží stále, ukončit ho natvrdo.
je to takové horně hrubé řešení, já vím.


  • 0

#597 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 102 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2021 - 12:04

Pokud program neodpovídá na WM_CLOSE, tak to také může znamenat, že na něčem usilovně pracuje. Zabíjet ho natvrdo je prostě prasárna. Navíc zbytečná! Geoget má nástroje na to, jak se spustit, něco vykonat a zase skončit. Z dávek to volám běžně. Tak proč vymýšlet kolo a hledat, jak ho zabíjet?


  • 1

#598 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2021 - 12:06

Kdysi jsem si dělal aktualizaci keší. Spustil jsem geoget s parametrem - pluginem, který vyfiltroval déle neaktualizované, určitý počet, stáhnul aktualizaci a celý geoget ukončil. A spouštěl jsem to plánovačem úloh ve Windows. Nic víc jsem nepotřeboval. To spuštění s parametrem, které po vykonání ukončí geoget, funguje, jen o tom skoro nikdo (mimo autorů) neví, i když je to popsané.

 

Asi jsem natvrdlej, ale nejak se mi nedari :-(

Vytvoril sem si v Combine davku, ktera neco udela a chtel bych ji spustit popsanym zpusobem - spusteni geogetu s parametrem.

Nejak se mi nedari a maximalne se mi podari spustit jen Geoget.

Muzete sem prosim dat nejaky konkretni priklad, ktery to takto spousti? Dekuji moc, asi jen neco zadavam spatne.....


  • 0

:ph34r:  Google Pixel 4a 5G + Android 11 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO   :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 


#599 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 608 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2021 - 12:15

Z davky musis vytvorit ggs plugin (tlacitko Pri startu GG) a pak geoget spustit s parametrem -s=<cesta a jmeno vytvoreneho ggs>

 

EDIT: Jeste to ukonceni GG ... budes muset sahnout do toho ggs a zmenit navratovou hodnotu z funkce StartupRun na true nebo pri jeho tvorbe zaskrtnout prislusne zaskrtavatko.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 05 únor 2021 - 12:19

  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#600 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 05 únor 2021 - 12:19

Jojo, uz to funguje. Jsem uplne nepochopil jak funguje tlacitko "Pri startu GG". Cekal sem, ze dela neco jineho!


  • 0

:ph34r:  Google Pixel 4a 5G + Android 11 - GeoGet - Locus Map - Garmin fenix 6X PRO   :ph34r:

 

hlavsic.png

 

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama