Přejít na obsah


Fotka

Combine 2


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
564 odpovědí na toto téma

#61 vin-lin

vin-lin

    vin-lin

  • Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2011 - 19:24

gord napsal/a:
Combine je plugin pro GeoGet. Jelikoz GeoGet v podstate neumi (s jedinou vyjimkou - API) pracovat s kody kesi, ktere nama nacteny, neumi to ani Combine.

K cemu takovou podivnou vec potrebujes? Umel bych to udelat rucne mimo GG: exportovat do ggt seznam vsech kesi, oba seznamy setridit a pak porovnat.


Pro stahování keší jihomoravského kraje. Pomocí Geojarryho si stáhnu seznam těchto keší. Po té naimportuji do GG dle tohoto seznamu. Abych nemusel importovat neustále ty samé body, tak bych stahoval jen ty "nové" (ještě neobsažené v GG) - vím lze stahovat pomocí PQ, ale takto by to pro mne bylo pohodlnější.
Samozřejmě pomocí porovnání 2 souborů (těchto seznamů) to dělám. Jen mne zajímalo zda to nejde i nějak "lehčeji".

Každopádně děkuji za odpověď

To Haluma:
Skriptík asi sám nenapíšu, ale chápu, že máš své práce dost. Mohu se o to pokusit sám, ale nejsem v tom moc zdatný, tak uvidíme zda se zadaří.

Také ti děkuji za odpověď.
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

 

 

Vin - Lin Team


#62 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 905 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2011 - 19:24

a pres gj? nacist ggt a odecist db
  • 0

#63 vin-lin

vin-lin

    vin-lin

  • Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2011 - 19:27

mikrom napsal/a:
a pres gj?
nacist ggt a odecist db


To mne nenapadlo. Zkusím...
Děkuji za Tip...
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

 

 

Vin - Lin Team


#64 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 477 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2011 - 19:28

plesk! (to jak jsem se placnul do cela!) ;)
  • 0

#65 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 810 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2011 - 19:30

Presne tak. V GJ vytvoris davku, v ktere nactes szname kesi kraje, odectes ty, ktere mas v databazi a vysledek ulozis do ggt. Davku si uloz jako ggp. Vytvor si davku v Combone, ktera spusti to ggp, pak spusti prikaz pro import pres API - seznam importovanych kesi nacte z toho ggt. Takhle presne to delam ja.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#66 vin-lin

vin-lin

    vin-lin

  • Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 05 prosinec 2011 - 19:33

gord napsal/a:
Presne tak. V GJ vytvoris davku, v ktere nactes szname kesi kraje, odectes ty, ktere mas v databazi a vysledek ulozis do ggt. Davku si uloz jako ggp. Vytvor si davku v Combone, ktera spusti to ggp, pak spusti prikaz pro import pres API - seznam importovanych kesi nacte z toho ggt.

Takhle presne to delam ja.


Vyzkouším. Děkuji Vám všem za pomoc a radu.....
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

 

 

Vin - Lin Team


#67 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 06 prosinec 2011 - 9:57

Hura. Presne na takove pocinani ma GeoJarry v davkach funkci uz 2 roky. Kdybys chtel studijni material, tak mrkni na davku "Oznacit posledni nalezy" nebo "Stahnotu nove kese v okruhu xxx", ty obe pouzivaji odecitani jiz v databazi zalozenych kesi.
  • 0

#68 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 810 příspěvků(y)

Publikováno 06 prosinec 2011 - 10:08

To je sice pravda, ale rychlost stahovani pres GJ a API se neda srovnavat. Proto vytvorim seznam v GJ, ale stahuji v Combine pres API. Az bude GJ ke stahovani pouzivat API, vratim se zase k puvodnimu, kdy jsem to delal jen pres GJ.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#69 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 06 prosinec 2011 - 10:14

Vsak ja nic nerikam. Jen rikam, ze kdyz uz stahuje kody pres GJ, tak neni problem sehnat rovnou to, o co ma zajem ;-)
  • 0

#70 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 905 příspěvků(y)

Publikováno 06 prosinec 2011 - 11:52

zrovna dneska jsem upravil moji aktualizacni davku, ktera stahne sdilene PQ a pak jarrym kontroluje co v PQ nebylo.. melo by to rozdil nacist do okna gg, a pak stahnout pres API
  • 0

#71 rudah

rudah

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 06 prosinec 2011 - 12:46

Mám dotaz. Existuje nějaký způsob jak pracovat pouze s body (nějak je vyfiltrovat), které jsem před spuštěním Combine vybral? Hodilo by se mi to například při příkazu nastavení Tagů. V příkazech jsem tuto možnost nikde nenašel.
  • 0

#72 Sally&eL

Sally&eL

    Sally

  • Members
  • PipPipPip
  • 824 příspěvků(y)

Publikováno 06 prosinec 2011 - 12:49

mikrom napsal/a:
zrovna dneska jsem upravil moji aktualizacni davku, ktera stahne sdilene PQ a pak jarrym kontroluje co v PQ nebylo.. melo by to rozdil nacist do okna gg, a pak stahnout pres API


...s tímhle jsem se už taky pohrával, ale asi jsem dělal někde chybku - všechno proběhlo tak jak má, ale na konci jsem nedostal seznam nově přidaných keší do DB, tak jsem se zase vrátil jenom k GJ
  • 0

#73 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 810 příspěvků(y)

Publikováno 06 prosinec 2011 - 14:47

rudah napsal/a:
Mám dotaz.
Existuje nějaký způsob jak pracovat pouze s body (nějak je vyfiltrovat), které jsem před spuštěním Combine vybral? Hodilo by se mi to například při příkazu nastavení Tagů. V příkazech jsem tuto možnost nikde nenašel.

Vsechny prikazy, ktere pracuji se zobrazenym seznamem budou pracovat prave s tim, cos mel zobrazeno pred spustenim Combine, a to do te doby, nez si ten seznam zmenis. Pokud bys s nim chtel pracovat i po zmene, muzes si jej ulozit fo ggt souboru.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#74 vin-lin

vin-lin

    vin-lin

  • Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 06 prosinec 2011 - 18:58

medwyn_cz napsal/a:
Hura. Presne na takove pocinani ma GeoJarry v davkach funkci uz 2 roky. Kdybys chtel studijni material, tak mrkni na davku "Oznacit posledni nalezy" nebo "Stahnotu nove kese v okruhu xxx", ty obe pouzivaji odecitani jiz v databazi zalozenych kesi.


Jak odečíst keše, které mám již v databázi, na to jsem asi došel (PendOutDb). Na co ale nemohu dojít je, jak docílíit toho, aby mi Geojarry nezačal (po stažení toho seznamu) stahovat dané keše.

Příkazy vypadají takto:
QueryAdd|Jihomoravsky - Jihomoravsky jsem vytvoril na karte geocaching.com/země
PendOutDb
PendSave%GEOGET_DATADIR%Seznam kesi v jihomoravskem kraji

Nějak se mi nedaří zjistit, co dělám špatně....
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

 

 

Vin - Lin Team


#75 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 810 příspěvků(y)

Publikováno 06 prosinec 2011 - 19:29

Protoze ti na konci chybi PendClear. Pokud po konci davky je neco ve vnitrnim seznamu, automaticky dojde ke stahovani. Kdyz seznam vymazes uvedenym prikazem, nebude co stahovat.

A vrele doporucuju dat vytvarenemu souboru priponu .ggt.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#76 vin-lin

vin-lin

    vin-lin

  • Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 06 prosinec 2011 - 19:52

gord napsal/a:
Protoze ti na konci chybi PendClear. Pokud po konci davky je neco ve vnitrnim seznamu, automaticky dojde ke stahovani. Kdyz seznam vymazes uvedenym prikazem, nebude co stahovat.

A vrele doporucuju dat vytvarenemu souboru priponu .ggt.


PendClear dopsán...

Tu příponu tam mám, jen jsem ji zde nenapsal...:D..

Děkuji Ti za radu.....
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

 

 

Vin - Lin Team


#77 rudah

rudah

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 08 prosinec 2011 - 12:02

gord napsal/a:

rudah napsal/a:
Mám dotaz.
Existuje nějaký způsob jak pracovat pouze s body (nějak je vyfiltrovat), které jsem před spuštěním Combine vybral? Hodilo by se mi to například při příkazu nastavení Tagů. V příkazech jsem tuto možnost nikde nenašel.

Vsechny prikazy, ktere pracuji se zobrazenym seznamem budou pracovat prave s tim, cos mel zobrazeno pred spustenim Combine, a to do te doby, nez si ten seznam zmenis. Pokud bys s nim chtel pracovat i po zmene, muzes si jej ulozit fo ggt souboru.

Díky za reakci, tomu rozumím, ale mě šlo o to, jestli jde nějakým způsobem pracovat s pouze s vybranými řádky (podsvícené řádky) ne se všemi zobrazenými. Například aplikovat na vybrané řádky příkaz [AddTag]
  • 0

#78 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 810 příspěvků(y)

Publikováno 08 prosinec 2011 - 12:19

V soucasnosti neni mozne v GG ze sriptu zjistit, zda je radek vybran nebo ne a proto se pracuje se vsemi zobrazenymi. Mozna casem, az bude funkce, ktera mi umozni zjistt, zda je vybrano ...
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#79 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 477 příspěvků(y)

Publikováno 08 prosinec 2011 - 13:18

V dalsi verzi GG to uz bude.
  • 0

#80 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 301 příspěvků(y)

Publikováno 08 prosinec 2011 - 13:35

rudah napsal/a:
Díky za reakci, tomu rozumím, ale mě šlo o to, jestli jde nějakým způsobem pracovat s pouze s vybranými řádky (podsvícené řádky) ne se všemi zobrazenými. Například aplikovat na vybrané řádky příkaz [AddTag]


Ten tag na vybrané řádky z Combine bez problémů přidávám, spouštím miniatirní ggp skriptík s příkazem GC.TagReplace
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama