Přejít na obsah


Fotka

Combine 2


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
564 odpovědí na toto téma

#101 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 496 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2012 - 9:09

Chces rict, ze ulozeni 70MB dat do souboru ti trva 15s? :o To mas nejaky hoidne pomaly disk... to se pak nedivim, ze jakekoliv swapovani te hodne zdrzi.
  • 0

#102 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 868 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2012 - 9:48

Nerikam, ze je to rychlik. Je to 6 let stary NB a od pocatku rikam, ze jsem toto zkousel na stare plecce. Ale nepozoruji, ze by ukladani dat v jinych programech melo podobne prodlevy (i kdyz nevim, jestli nekde ukladam tak velke kusy najednou). Nicmene proc wget nema o 15 sekund delsi cas?
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#103 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 496 příspěvků(y)

Publikováno 30 leden 2012 - 11:01

wget prijima male mnozstvi dat, a to hned prida na konec souboru, a to opakuje porad, dokud neprecte vsechno. Ne? takze zatimco se ceka, az internet doda dalsi kousek dat, operacni system v ten samy cas na pozadi vesele zapisuje na disk. Ja, aby se nemusel ve skriptech resit problem docasnych souboru, nacitam do pameti. Tedy cely stazeny soubor se musi do pameti vejit. pokud nemas dostatek volne pameti, musi nejakou nepotrebnou cast pameti system odswapovat. Jedno rachtani s diskem, ktere dokud se nedokonci, nemuze mi byt pridelena pamet a program ceka. Pak, az se to stahne, tak to tomu skriptu potrebuji predat ve stringu, coz v praxi znamena, ze na malou chvili budou v pameti ta stazena data dvakrat. To, ve tvem pripade, zpusobi pametovy narok celkem 140MB, coz pri 512MB RAM neni malo! pak, kdyz to das ulozit, tak implementace ukladani je vcelku efektivni, jenze na operacni system je to najednou hromada dat k ulozeni. Kdyz mas pameti dost, tak se to zapise do cache systemu, a operacni system si to pak pekne na pozadi ulozi, az uzna za vhodne. Jenze kdyz mas pameti malo, tak operacni system muze usoudit, ze to do cache neulozi, protoze by se mu to do pameti vyhrazene pro cache stejne neveslo, a zacne to ukladat rovnou na disk - a program opet ceka mnohem dele. Takze mne to az ta neprekvapuje, je to primarne pomala rychlost disku. Do notebooku se drive davaly disky, co mely treba jen 4300ot, a to byly hodne velke brzdy. :|
  • 0

#104 ThomasPV

ThomasPV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 95 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2012 - 22:05

Děkuji za tento skvělý script do Geogetu. Dnes jsem si hrál s automatizováním činností pro export bodů do GPSky a hodia by se mi funkce zkopírování adresáře (příp. obsahu adresáře "copytree"), šlo by to? Nebo funguje kopírování souborů i pro složky? Díky...
  • 0

#105 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2012 - 22:07

mno,m rozhodne to muzes zkusit :D me by zase bodlo, kdyby se dalo do nazvu nove vytvorenyho souboru exportem (samo s pouzitim combine) pridat datum (promennou)
  • 0

#106 ThomasPV

ThomasPV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 95 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2012 - 22:15

Jj, to určitě jde... %Y% - rok %M% - měsíc %D% - den %h% - hodina %m% - minuta %s% - sekunda Proměnné jde za sebe skládat, stejnětak lze přidat jinou předdefinovanou proměnnou.
  • 0

#107 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2012 - 22:16

aha, ja tam prala trochu jinej format :Djdu to prubnout, diky :)
  • 0

#108 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 868 příspěvků(y)

Publikováno 25 únor 2012 - 13:16

petulinka1: Tim, ze mas kazdy prvek samostatne, si muzes format sama vytvorit. Vytvaret njake konkretni formaty se mi nechce. Vzdycky se najde nekdo, kdo bude chtit neco jineho ...

ThomasPV: Kopirovani adresaru jsem nedelal, ale je mozne spustit cmd.exe a pres nej udelat prakticky cokoli. V tvem pripade bz melo stacit spustit xcopy. Nasledujici priklad je zapis v davkovem souboru pro Combine (*.ini), ktery zajisti prave spusteni xcopy. Nemel by byt problem to upravit pro tvoji potrebu.

EXE=%WINDIR%\system32\xcopy.exe|%GG_DATADIR%\NejakyAdresar|%GG_DATADIR%\NejakyJinyAdresar|/S /I

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#109 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 906 příspěvků(y)

Publikováno 22 květen 2012 - 10:12

hodil jsem na ararat jednoduchoučkou dávku pro rychlé dotažení jedné nebo více keší podle ID

http://geoget.ararat...esi_pres_gclive
  • 0

#110 froggiewalker

froggiewalker

    追跡可能: 0TKR13

  • Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2012 - 23:36

Hezký večer, jde prosím nějak do dávky přidat stažení vlastních nálezů přes GC Live (Databáze > Import > Stáhnout vaše nálezy)? Buď to v nabídce příkazů není, nebo jen špatně hledám. Díky Fro
  • 0

#111 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 868 příspěvků(y)

Publikováno 05 červen 2012 - 6:28

Ne,takto to nejde. Ale je mozne stahnout vsechny logy zadaneho uzivatele (ApiGetUserLogs). A to je totez. :) EDIT: Tedy ono to jde u me, ve zverejnene verzi Combine to jeste nejde, protoze verejna verze GG neobsahuje nektere veci, ktere nova verze Combine vyuziva. Jakmile bude verejna verze GG 2.6.5, pujde ven i nove Combine (a tam je novinek opravdu dost).
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#112 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 906 příspěvků(y)

Publikováno 05 červen 2012 - 9:48

zrovna jsem na to nedavno myslel, proc to tam neni, a nejak jsem Ti zapomnel napsat :)
  • 0

#113 froggiewalker

froggiewalker

    追跡可能: 0TKR13

  • Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 05 červen 2012 - 12:46

OK, díky, tak já si počkám na novinky. Těším se :-)
  • 0

#114 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 05 červen 2012 - 13:57

gord napsal/a:
Ne,takto to nejde. Ale je mozne stahnout vsechny logy zadaneho uzivatele (ApiGetUserLogs). A to je totez. :)

No, jak se to vezme - co to dela treba s WN, DNF, will attend..? Az tak totez mi to neprijde :)
  • 0

#115 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 309 příspěvků(y)

Publikováno 05 červen 2012 - 15:11

Neškodila by nějaká funkce na operace s TAGy, možná by stačilo pár příkladů na příslušné SQL dotazy.
  • 0

#116 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 05 červen 2012 - 15:17

Zalezi, co s tim tagem chces delat :)I kdyz ono toho asi moc neni ;)
  • 0

#117 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 868 příspěvků(y)

Publikováno 05 červen 2012 - 16:31

Arne1 napsal/a:
Neškodila by nějaká funkce na operace s TAGy, možná by stačilo pár příkladů na příslušné SQL dotazy.


TAGy jsou dost obecna zalezitost. Combine ma 3 funkce pro praci s TAGy - pridani tagu, vymazani tagu a odebrani vsech tagu zadane kategorie. A jak by sis predstavoval dalsi funkce?

EDIT: Pokud mas na mysli pridavani nebo odebirani ze seznamu zobrazenych kesi, tak to vyborne resi filtry, na to nepotrebujes nove funkce v Combine.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#118 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 868 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2012 - 7:02

gord napsal/a:
Ne,takto to nejde. Ale je mozne stahnout vsechny logy zadaneho uzivatele (ApiGetUserLogs). A to je totez. :)

EDIT: Tedy ono to jde u me, ve zverejnene verzi Combine to jeste nejde, protoze verejna verze GG neobsahuje nektere veci, ktere nova verze Combine vyuziva. Jakmile bude verejna verze GG 2.6.5, pujde ven i nove Combine (a tam je novinek opravdu dost).


Aha, tak jsem kecal. Funkce je definovana, ale chybi jeji obsluha. Asi jsem nenasel potrebnou podporu v API. Budu se asi na to muset jeste podivat.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#119 LooperCZ

LooperCZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 291 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2012 - 12:23

Po posledním updatu Combine2 mi příkaz "APIGetLogs" spuštěný nad seznamem keší vyhazuje hlášku o provedeném importu pro každou keš zvlášť, tzn. 6 keší, šestkrát hlášení výsledku, po odkliku jedné pokračuje dál, poté zase hláška. Je to chybka, či je něco špatně u mne ?
  • 0

#120 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 868 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2012 - 12:28

Asi by se to tak chovat nemelo. Kouknu se prilezitostne na to, ale driv nez v nedeli vecer to urcite nebude.

Koukl jsem se hned, ale s vydanim opravy pockamaz toho bude vic. Pokud si to chces zmenit, tak v souboru Combine.lib.pas blok pro zpracovani prikazu ApiGetLogs (od radku 1389) by mel byt takovyto:

'ApiGetLogs':begin
                  sLastRet:='0';
                  if((p1='') or (p2='')) then ShowMessage('ApiGetLogs: '+_('Missing a required parameter'))
                  else begin
                    aList:=ApiMakeList(p2);
                    s:='';
                    //ShowMessage('SSSSS: N='+IntToStr(aList.Count));
                    for i:=0 to (aList.Count-1) do begin
                      s:=s+CRLF+aList[i];
                    end;
                    if(bDebug) then iContinue:=QuestionContinue(_('Download logs for caches: ')+s);
                    if(iContinue>0) then begin
                      //puvodne byl oddelovac strednik, ale to nebylo jednotne
                      //s ostatnimi prikazy, tak aby se stare davky nemusely upravovat
                      p1:=ReplaceString(p1,';',':');
                      p2:=fetch(p1,':');  //pocet logu
                      p3:=fetch(p1,':');  //zastavit po vlastnim logu
                      if(p2='1') then p3:='EXCESS_DEL';
                      if(p3='1') then p3:='MY_STOP';
                      i1:=StrToInt(p2);
                      if(not bHideImportResults) then GeoImportBegin;
                      for i:=0 to aList.Count-1 do begin
                        if(GeoBusyTest()) then begin
                          iContinue:=-1;
                          break;
                        end;
                        //ShowMessage('SSSSS: logy pro: '+aList[i]);
                        GcLiveGetLogs(aList[i],i1,(p3='MY_STOP'),(p1='EXCESS_DEL'));
                      end;
                      if(not bHideImportResults) then GeoImportEnd;
                      sLastRet:='1';
                    end;
                    aList.Free();
                  end;
                end;

(Radky pro zahajeni a ukonceni statistiky exportu jsou mimo cyklus zpracovani kesi.)
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama