Přejít na obsah


Fotka

Combine 2


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
564 odpovědí na toto téma

#121 LooperCZ

LooperCZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 291 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2012 - 13:39

Děkuji za rychlou reakci, počkám na opravu, zas tak to nepálí.
  • 0

#122 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 952 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2012 - 18:17

Nevím, jestli jsem něco nepřehlédl, ale nemohla by být v combine nějaká kontrola na přítomnost souborů? Spustím dávku, hlásí že nemůže něco najít a pak to v té dávce hledám... nemohl by být takový řádek s chybou červeně?
  • 0

#123 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 867 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2012 - 12:36

Ono je to ponekud slozite. Pritomnost souboru se kontroluje nekolikrat: - pri zahajeni editace davky - za behu davky pri provadeni prikazu v davce Neni mi uplne jasne, co ti nechodi jak ti nechodi, ale predpokladam, ze jde o druhy pripad. Nenapada me, jak a podle ceho bych mel pri uprave davky radek oznacit. Soubor muze vzniknout behem cinnosti davky. Pri jeji uprave urcovat, zda existuje nejaky soubor nebo ne, tedy nema valneho smyslu. Existenci souboru za behu davku muzes v davce otestovat pomoci prikazu FileExists a podel vysledku se v davce nejak rozumne zachovat.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#124 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2012 - 12:41

Myslim, ze sobikovi jde o to, ze kdyz combine pri otevreni editace davky zarve, ze mu ten soubor chybi, tak aby jen zvyraznil (v navaznosti na to predchozi otevreni) prislusnej radek...
  • 0

#125 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 867 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2012 - 12:47

To asi ne, protoze pise Spustím dávku, o uprave ani slovo. Navic je tam vypsan presne prikaz, o ktery jde, takze je snadno k nalezeni.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#126 olmiq

olmiq

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 19 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2012 - 14:03

Už jsem chtěl začít pokládat dotazy k GG (třeba kde je možné nastavit "defaultní" adresář pro stažené GPX soubory, abych se tím nemusel pokaždé při importu/exportu proklikávat), a v tu ránu jsem narazil na tenhle skript - a všechny moje dotazy jsou zodpovězen :). Díky moc, super nástroj!
  • 0

#127 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 867 příspěvků(y)

Publikováno 03 červenec 2012 - 6:32

mpik napsal/a:
Jo, GIP udělat umím. Ale jak udělat, aby tam bylo všechno, aby se dávky pro GJ zařadily tam kam mají, to nevyzkouším, protože u sebe to mám a nevím jak je to u jiných. GGtCount je pěkný, ale i bez něj to jde. Prostě dát ze stejného seznamu nejdřív FULL a pak LITE. Tři se stáhnou plné, pokud je jich víc, tak ostatní lite. Neřeší to drobnost - že jsem si nějakou ruční akcí limit vyčerpal.
Podmíněné příkazy fungují pěkně, je to jen nezvyk, čekal bych nějaké If, else, možná by se hodil i cyklus a časovač. Na co? Na to co už mám taky, ale musím to spouštět vždy po čtvrt hodině ručně.


IF jsem nepouzil zamerne, protoze se to chova jinak nez je bezne. Neexistuje blok provadeny pri splneni a nesplneni podminky, ale prikazy mohou byt pomichane, a to i s temi nepodminenymi.

O cyklech uvazuju hodne dlouho, ale je to dost kopmlikovane a zatimjsem to nedokazal promyslet tak, aby to slo rozumne realizovat. Ale jako uzitecne jsem to z ToDo zatim nevyradil.

Casovac jsem zkousel, ale mel jsem potize s paralelnim behem procesu - na toneni scriptovani v GG zarizeno (a chapu to :)). Tak jsem to jako nedulezite odlozil. Tvuj pripad by sel pomerne snadno resit systemovym spoustenim. Spustis si planovacem GG s parametrem pro spusteni ggs makra. Ggs makro si muzes vytvorit i z davky pro Combine, mas tam na to tlacitko.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#128 geoblackbirds.cz

geoblackbirds.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 124 příspěvků(y)

Publikováno 15 srpen 2012 - 12:32

Mohu se zeptat, zda jemožné do Combine vložit příkaz na změnu seřazení slouců (*.gcl)? Nikde jsem tuto možnost nenašel. Díky za nasměrování.
  • 0

#129 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 15 srpen 2012 - 12:42

Pokud zaroven se zmenou sloupcu menis i databazi, tak by melo podle me stacit, kdyz to nastaveni sloupcu priradis k ony databazi. Pak by se sloupce mely nacist zaroven s ni...
  • 0

#130 geoblackbirds.cz

geoblackbirds.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 124 příspěvků(y)

Publikováno 15 srpen 2012 - 14:10

petulinka1 napsal/a:
Pokud zaroven se zmenou sloupcu menis i databazi, tak by melo podle me stacit, kdyz to nastaveni sloupcu priradis k ony databazi. Pak by se sloupce mely nacist zaroven s ni...


bohužel ne, v rámci jedné databáze si měním rozdělení sloupců
  • 0

#131 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 15 srpen 2012 - 15:35

Tak v tom pripade nezbejva, nez udelat smutny oci na gorda:p
  • 0

#132 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 867 příspěvků(y)

Publikováno 15 srpen 2012 - 19:45

Smutny oci nejsou potreba, mam to rozdelany uz asi pul roku, ale nejak se k tomu ne a ne dostat, abych to dokoncil. Spis nez smutny oci mi to obcas pripomente. ;)
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#133 Jabar Team

Jabar Team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 46 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2012 - 17:57

Po dnešní aktualizaci mi začlo při použití SQL dotazu v rámci dávky vyskakovat informační okýnko, které je nutné odkliknout, aby dávka pokračovala. Jde se nějak vrátit k předchozímu stavu, kdy nic takového neotravovalo?
  • 0

#134 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2012 - 18:32

Gord tam zrejme pozapomel pripsat jeden komentar. Vymen tenhle soubor datovym adresari GG/script/combine slozka a uz by to nemelo jecet. pro ostatni (a gorda): zakomentovat radek 1405 :)nebo vymenit soubor :) EDIT: sakra, ty pitomy pripony, mnt... EDIT2: rozbalit a nahradit - viz vyse :) EDIT3: priste napis, co to informacni okynko vypise, at se mi to lip hleda a nemusim to zkouset ;)

Přiložený soubor (y)


  • 0

#135 Jabar Team

Jabar Team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 46 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2012 - 19:02

Super, už to běhá jako dřív, moc děkuji :-) S konkrétním infem se omlouvám - přikládala jsem printscreen, ale už jsem si nevšimla, že se k příspěvku nenahrál :-/
  • 0

#136 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2012 - 19:05

Je potreba dat bacha na priponu souboru. A taky na to, ze to bere jako priponu to, co najde za prvni teckou. A mam pocit, ze tam byly i nejaky problemy s mezerama v nazvu.... Hlavne, ze to pomohlo :)
  • 0

#137 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 867 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2012 - 20:17

Diky, Petulinko, opraveno. Dej se na programovani. :)
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#138 BFU

BFU

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 9:07

Prosím o shovívavost, pokud něco dělám špatně. Program GeoGet Mám nainstalován teprve chvíli. Nějak se zacykluje instalace balíčku Combine. Spustím SPrávce pluginů - nainstalovat balíček (mám ho stažený). Program píše GeoGet pracuje - Instalace pluginů - Instaluji: Combine-2.0.5.14.gip. Otevře se okno s dotazem "Chcete nainstalovat balíček Combine(2.0.5.14)...". Odpovím Ano. Znovu se objeví totéž okno a tak dále. Jediná cesta, jak to ukončit je odpovědět Ne. Poraďte prosím, co dělám špatně. Děkuji, BFU
  • 0

#139 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 867 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 10:00

Opravdu? Tim by se mozna dalo vysvetlit to neprimerene velke cislo v poctech downloadu. Podivam se, v cem by mohl byt problem.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#140 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 867 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 10:09

Ja myslim, ze je problem na webu araratu nebo samotneho GeoGetu. Nevim kdy a jestli tam doslo k nejake zmene, ale pri instalaci se zobrazuje spatne i popis balicku (jsou do toho zamotany i jine balicky). To je podle me mimo moznosti vlastniho instalacniho balicku. Bude se na to muset kouknout Haluma.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama