Přejít na obsah


Fotka

Combine 2


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
569 odpovědí na toto téma

#141 druzicka

druzicka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 201 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 10:27

Tak to je "dobrá" zpráva. Nefunkčnost instalace nové verze combine jsem přikládal ubuntu+wine, ale vypadá, že by se to mohlo časem zase rozjet.
  • 0
Jsme svéprávní a svobodní lidé a nepotrebujeme aby za nás jednala jakákoliv asociace, aliance ani jiný bordel podnik.

#142 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 310 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 10:39

A proc si takoveto informace nechavate pro sebe? Uz se to mohlo davno resit. :(
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#143 druzicka

druzicka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 201 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 12:45

gord napsal/a:
A proc si takoveto informace nechavate pro sebe? Uz se to mohlo davno resit. :(


Protože jsem na to přišel dnes ráno. Mám novou mašinu a došlo na instalaci geogetu. Čili to zpoždění není zase tak drastické.
  • 0
Jsme svéprávní a svobodní lidé a nepotrebujeme aby za nás jednala jakákoliv asociace, aliance ani jiný bordel podnik.

#144 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 310 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 17:31

Zkousel jsem zmenit jediny soubor, ktery by to mohl ovlivnit (Combine.meta.ini), ale je to stejne. Takze se fakt domnivam, ze to bude na Halumu. Nevylucuju, ze je to v Combine, ale ja to nenajdu. Nicmene i tak je mozne instalaci udelat rucne: - stahnete soubor, prejmenujte na *.zip - soubory z nej prekopirujte tam, kam patri
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#145 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 310 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2012 - 18:42

Tak dekuji Halumovi, vse je vyreseno. Chyba byla pochopitelne u me. Doufam, ze ted uz je to dobre.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#146 BFU

BFU

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2012 - 7:36

Já také děkuji za rychlé vyřešení. Původně tomu došlo tak, že při instalaci GeoGet se automaticky instalovaly některé pluginy. Mezi jinými také EasyInstallGip. A tam došlo k tomu zacyklení, díky závislosti na Combine. To zacyklení jsem musel vyřešit "zabitím" procesu. Teď, když jde nainstalovat Combine, jsem se k instalaci EasyInstallGip vrátil (ve správci pluginů má žlutý vykřičník). Bohužel stále nainstalovat nejde. Když najedu myší na příslušný řádek, bublina říká, že dvojklik otevře stránku http://geoget.ararat...:EasyInstallGip ve webovém prohlížeči. Ale ten říká, že taková stránka neexistuje. Ale to už asi patří do jiného tématu. Mám ho založit ? To by spíše měl udělat autor. Já si jen říkám: jak je možné, že na to ještě nikdo nenarazil ? Ale mě se to stává často. Před několika lety jsem byl v podobné situaci s úplně jiným programem. Protože mi něco nešlo, přihlásil jsem se do fóra (připadal jsem si jako pako, tak pod nickem Pako). No a dnes, když autor program opustil (protože přešel na linux), jsem vlastně jediný, kdo vydává nové verze onoho programu. Jsem si ale jist, že tady k něčemu podobnému nedojde :) . BFU
  • 0

#147 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 310 příspěvků(y)

Publikováno 01 září 2012 - 18:39

Sprevne se ten plugin jmenuje EasuInstall, bez toho Gip. Vsechny pluginy, i tento, jsou k dispozici na prislusne strance webu GeoGetu. Odtamtud nainstaluj co potrebujes.

Nebo ani tam nejde EasyInstall instalovat? To by bylo divne, protoze jsem na nej uz hodne dlouho nesahl.

Ale je zajimave, ze se to projevuje jen u tebe. Je to prvni vec, ktera se spousti po instalaci GeoGetu.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#148 BFU

BFU

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2012 - 6:38

Děkuji za vysvětlení. Takže asi nemá význam to řešit, zřejmě jsem jen byl v nesprávnou chvíli na nesprávném místě ;) .
https://dl.dropbox.c...yInstallGip.png
BFU
  • 0

#149 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 310 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2012 - 7:42

No ja bych rekl, ze to ma smysl resit. Neni to spravne a nemelo by to byt. Takze je otazka, kde se to tam vzalo a aby to tam nebylo. Zkus na disku najit soubor EasyInstallGip.meta.ini. V jakem je adresari? Treba mam zase (uz dlouho) chybu v instalacnim balicku a nikdo se neozval, tak to proste nevim. Sice jsem do nej ted koukal a tento soubor tam nevidim, za to tam vidim jiny soubor, ktery tam nepatri. Nicemu to nevadi, ale budu s tim muset neco udelat, tyto chyby z nepozornosti se mi nejak posledni dobou mnozi - uz se na reseni pracuje. ;)
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#150 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2012 - 8:11

Gorde, ja myslim, ze bych si toho vsimla, kdyz jsem pred par tejdnama kompletne reinstalovala PC a instalovala GG do cistyho... Pricemz EasyInstall j epored ve stejny verzi :)A znas me - ja hlasim vsechno vcetne vlastnich chyb :D Ale koukam, ze nam nejak starnes a zacinas zapominat, s tim ybs mel neco udelat nebo mi skoncis brzo pod rukama :D
  • 0

#151 BFU

BFU

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2012 - 9:38

gord napsal/a:
No ja bych rekl, ze to ma smysl resit. Neni to spravne a nemelo by to byt. Takze je otazka, kde se to tam vzalo a aby to tam nebylo. Zkus na disku najit soubor EasyInstallGip.meta.ini. V jakem je adresari?

Já souhlasím, jen jsem tě tak zkoušel ;) . Ale je dost pravděpodobné, že to vzniklo následkem předchozího (teď už opraveného) bugu a že teď už není co hledat.
Nicméně uvedený soubor se na disku skutečně vyskytuje a to hned dvakrát:
C:\Users\XXXXX\AppData\Roaming\GeoGet\script\EasyInstall\EasyInstallGip\EasyInstallGip.meta.ini
C:\Users\XXXXX\AppData\Roaming\GeoGet\temp\EasyInstallGip\EasyInstallGip\EasyInstallGip.meta.ini

Snad to pomůže.
BFU
  • 0

#152 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2012 - 9:50

No, ja teda nevim...

...EasyInstall\EasyInstallGip\EasyInstallGip.meta.ini

Takhle by to fakt vypadat nemelo... Vsechno by melo bejt primo ve slozce EasyInstall, zadny Gip by se tam vyskytovat nemelo...

  • 0

#153 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 310 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2012 - 10:50

Tak to me fakt nenapada zadne rozumna cesta, jak by to mohlo vzniknout. V dazdem pripade ty soubory vymaz a take vymaz vsechby podadresare v EasyInstall.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#154 BFU

BFU

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2012 - 9:41

gord napsal/a:V dazdem pripade ty soubory vymaz a take vymaz vsechby podadresare v EasyInstall.

Provedeno a problém (řádek s vykřičníkem) zmizel.
Z mého hlediska považuji případ za uzavřený.
Díky, BFU
  • 0

#155 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 310 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2012 - 13:22

Zverejnil jsem novou verzi Combine. Hlavni zmenou je jednoducha obsluha Bookmarku.

Zaroven jsem pripravil davku, ktera umi aktualizovat tagy u kesi, ktere jsou ve vybranych bookmarkach. Seznam je nastaven v davce. Je to ponekud kostrbate, protoze nejde z GUID zjistit treba jmeno bookmarku a opacne. Ale takto si to jednou nastavite a pracuje to.

Je to mysleno zejmena jako ukazka prace s bookmarky. Pochopitelne by se dalo nechat vybrat bookmark a pracovat s GUID vybraneho, ...
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#156 Lanc

Lanc

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 707 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2013 - 18:58

Nefunguje mi v davce prikaz ApiUpdateListing, parametry all a full nebo lite. Vzdy mi to vyhodi varovani ze nektere kese (vsechny) byli vynechany.Pri rozkliknuti podrobnosti mi chybi vyplnene jmeno (asi tedy login na gc.com). Na araratu jsem nasel jakousi promenou (%GS_USERNAME%, %GS_PASSWDORD%)ktera by mela odkazovat na soubor groundspeak.config.pas. Soubor mam v e:\GeoGet\data\script\, tam je asi spravne, mam geoget na prenosnem disku. Takze dotaz, kam napsat tu promennou? Nebo jsem nekde zapomel neco nastavit? dodatek:Pokud spustim gclive nad seznamem tak funguje.
  • 0
Xperia TIPO,oregon 450

#157 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2013 - 19:25

Ted jsem to zkusila na 222 kesich a zadnej problem Co se tyce ty promenny, tak tu vubec nemusis resit. Pokud jsi pres GG prihlasenej na gc.live, tak by to melo fungovat. Pokud bys mel ty kese v GGT, tak je problem v mezere za gc kodem, ale jestlize mas kese zobrazeny v GG a nejde to, tak netusim...
  • 0

#158 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 310 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2013 - 19:43

Pro pristup k API (GC.Live) Combine pouziva pripojeni pomoci funkci GeoGetu. Combine v tomto pripade prihlasovaci informace nepouziva, pouze zavola prislusnou funkci, zbytek uz je na GeoGetu. Pokud GeoGet shleda, ze nejsi prihlasen, vyzve te k prihlaseni. Prihlaseni zustava platne po jistou (a nekdy i docela dlouhou) dobu. Videl bych tona problem s prihlasenim. Funguji ti funkce GC.Live vyvolane primo z GG - treba pomoci praveho mysitka nad kesi? Petulinko, tobe vadi mezery na konci ID kese? Ja mam ve scriptu jejich odstraneni.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#159 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2013 - 19:48

Kdysi jsem s tim mela problem, ted uz jsem to dlouho nepouzivala...
  • 0

#160 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 310 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2013 - 19:58

No, ona je otazka, jak se do ggt souboru muze mezera vubec dostat. Standardni cestou ne ;) Take je otazka u kterych funkci se ti to delo. U API funkci to podle me nebylo.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama