Přejít na obsah


Fotka

AutoStat3 - automatické statistiky z GeoGetu pomocí GgStat a GeoJarry


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
607 odpovědí na toto téma

#21 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 921 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2011 - 10:47

LudekV napsal/a:
To bude chybka v AutoStatLib.pas. Na řádku 43 je natvrdo tohle

ha, urcite to bude stacit bez tech uvozovek :) je pravda, ze jsem tuhle funkci predelaval, a ani predtim, ani ted ji nepouzivam..

viky808 napsal/a:
Po aktualizaci se složka "last" nevytvořila a ggstat skončil chybou. Když jsem složku vytvořil ručně, všechno fungovalo.

a pritom tam mam
if not DirectoryExists(GEOGET_SCRIPTDIR+'\AutoStat\last') then ForceDirectories(GEOGET_SCRIPTDIR+'\AutoStat\last');

viky808 napsal/a:
Další potíž se mi objevila se souborem GgStatIncludeCR.html, který se ve statistice nechtěl zobrazit. Avšak vytvořil se ve složce Geoget\script\AutoStat\last\. Po ručním zkopírování do složky \GeoGet\script\AutoStat\templates\ se zobrazuje mapa i ve statistice

no ten by dle meho zameru MEL byt v \last\. ve vzorovym template je "INCLUDE .\script\AutoStat\last\GgStatIncludeCR.html" v uprave existujici template behem instalace totez.. takze bych videl spis chybku ve Tvy sablone..

viky808 napsal/a:
A další potíž souvisí, tuším, se skriptem světlo/tma, kdy se ve statistice vypisuje chyba: Syst?m nem??e nal?zt uvedenou cestu. A hodnoty:
Nálezy za svetla %FOUNDLIGHT% (%FOUNDLIGHTPERC% %)
Za tmy
%FOUNDDARK% (%FOUNDDARKPERC% %)

tohle nebude uplne problem autostatu.. nevim jak to mas zadany v ty sablone, ale asi tam mas spatne uvedenou cestu ke GgsExpr, nebo ty jeho sablone

MAO napsal/a:
Ahoj kluci jen maly dotaz, prave si zacinam hrat s geogetem a autostat3 a nedari se mi tam importovat i vlastni zalozeny kesky.Diky za radu

skoro bych rek ze od importu je tu GeoJarry.. autostat spis jen oznacuje nalezy a aktualizuje data na stavajicich kesich v databazi
  • 0

#22 LYNX_LYNX

LYNX_LYNX

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 94 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2011 - 11:45

Je pravda, že používám svůj nedokonalý template, neboť se ním učím pracovat. Tudíž v mém je příkaz "INCLUDE GgStatIncludeCR.html" a cesta není definovaná. A přesto to vždy fungovalo. Nicméně překopírování do \GeoGet\script\AutoStat\templates\ zdá se pomohlo.
  • 0

#23 fremen.cz

fremen.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 681 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2011 - 11:47

v návaznosti na nový AutoStat by to chtělo poopravit u Trackable scriptu (Trackable_export.html) automatickou cestu generování souboru :)
  • 0

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -


#24 LYNX_LYNX

LYNX_LYNX

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 94 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2011 - 11:52

Předpokládám, že plugin světlo/tma volám dobře "PLUGIN .\script\GgStat\GgsExpr.exe". Nicméně s předcházející verzí AutoStatu plugin fungoval v pohodě. Proto jsem to umístil do tohoto vlákna.
  • 0

#25 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2011 - 12:10

Bude nejakej FIX tech souboru, respektive nova opravena verze?
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#26 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 310 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2011 - 12:24

Na me to pusobi spis tak, ze Autostat nejak meni aktualni adresar z DATADIR (na SCRIPTDIR/Autostat?). Ale treba se pletu.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#27 ja05

ja05

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 624 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2011 - 13:22

a s nejnovější verzí už problém není? díky
  • 0

#28 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 921 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2011 - 13:40

gord napsal/a:
Na me to pusobi spis tak, ze Autostat nejak meni aktualni adresar z DATADIR (na SCRIPTDIR/Autostat?). Ale treba se pletu.

rekni mi jak se to da zjistit/zmenit a klidne na to kouknu.. ale vedome to urcite nedelam :)
  • 0

#29 ja05

ja05

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 624 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2011 - 15:39

ja05 napsal/a:
a s nejnovější verzí už problém není? díky

vsechno chodí tak jak má :-)
diky za novou verzi....
  • 0

#30 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2011 - 18:41

mam trosku problem pod wine...i kdyz jsem nahodila opravenou verzi autostatu, porad to na me jeci, ze "databaze neni definovana"...priznavam, ze predtim jsem statistiky generovala na widlich, protoze jsem byla lina si s tim hrat na ubu, takze nevim, jestli ten problem byl i predtim.... EDIT: tak po patym preinstalovani uz to funguje...uvidim, snad si to nerozmysli...asi se tam neco neprepsalo... EDIT 2: tak ne, nefunguje :D ach boze, me z toho svihne :D:o
  • 0

#31 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 310 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2011 - 18:55

Minuly tyden jsem to resil s lukabikem. Napis mu, urcite ti rekne, co jsme udelali (resp. co ja si navymyslel a on udelal :))
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#32 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2011 - 19:22

aha, od certa k dablu :P :D ok, napisu mu :) diky :)
  • 0

#33 MAO

MAO

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2011 - 20:16

Můzete zacatecnikoj poradit kde najde Template (šablonu) rpo vypis statistik a jak ji jednoduse upravit? To zakladni nastaveni je na mne moc podrobne a opravdu nepotrebuju mit v profilu mapu nalezu po cele evrope kdyz lovim pouze v CR. dekuji
  • 0
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

#34 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 310 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2011 - 20:22

Zalezi na tom, jak tu statistiku spoustis. Pokud pres Autostat, tak jmeno a cestu k sablone najdes v nastaveni Autostatu. Pokud ne, tak v adresari GgSatu. Tam je take adresar s dokumentaci, ktera popisuje vsechny prikazy pouzitelne v sablone, priklady a podobne. Take existuje betaverze pluginu, ktery umoznuje trochu jednodussim zpusobem sablonu upravovat - GgStatTune. (Pravda, ma to jeste nejake mouchy a i s timto je treba neco vedet, ale podle meho to jista pomoc je.)
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#35 lukabike.com

lukabike.com

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 205 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2011 - 20:32

gord napsal/a:
Minuly tyden jsem to resil s lukabikem. Napis mu, urcite ti rekne, co jsme udelali (resp. co ja si navymyslel a on udelal :))

Uz jsme v kontaktu. Poradim, vysvetlim a snad sepisu nejaky navod na geogeti web :)
  • 0

Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X

www.lukabike.com


#36 PaTTrick

PaTTrick

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 432 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2011 - 22:56

sice ještě mám pořád starší verzi - z GASPu, ale v mém případě to snad nevadí... měl bych prosím dva dotazy.... 1) nevím jak se mi to povedlo, zkoušel jsem i reinstalovat GG zda jsem při úpravách nějak nesmazal část Template, ale i poté mám 6 řádků ze Zajímavých čísel v angličtině... nikde jsem nenašel originální znění těchto funkcí, abych je přes LANG přejmenoval, jedná se o: Most finds in a calendar year: 381 in 2010 Most finds in a calendar month: 121 in Cervenec 2009 Best week caching: 23 from 13.9.2010 to 17.9.2010 Best weekend caching: 108 on Saturday 11.7.2009 & on Sunday 12.7.2009 Další dva Centroid a Pol lovu jsem našel v helpu, ty jsem přepsal, zbytek mám česky.... 2) V záložkové verzi statistik, je nějak možné umístit pod všechny záložky stejný text .. podobně jako je nad záložkami ta část XX našel a založil.... Chtěl bych tam nechat tu reklamu na GASP včetně obrázku, bohužel zůstane na poslední záložce a nacpat to přes zatrhávko Footer a jednu řádku příkazů v Autostatu neumím ... jde to?
  • 0
Na GC.COM jako PaTTTTrick

#37 Sally&eL

Sally&eL

    Sally

  • Members
  • PipPipPip
  • 824 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2011 - 23:52

...po aktualizaci to zapomnělo, jaké jsem měl nastavené Template a použilo se vzorové
  • 0

#38 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 310 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2011 - 13:01

PaTTrick napsal/a:
sice ještě mám pořád starší verzi - z GASPu, ale v mém případě to snad nevadí... měl bych prosím dva dotazy....

1) nevím jak se mi to povedlo, zkoušel jsem i reinstalovat GG zda jsem při úpravách nějak nesmazal část Template ...

2) V záložkové verzi statistik, je nějak možné umístit pod všechny záložky stejný text .. podobně jako je nad záložkami ta část XX našel a založil....
Chtěl bych tam nechat tu reklamu na GASP včetně obrázku, bohužel zůstane na poslední záložce a nacpat to přes zatrhávko Footer a jednu řádku příkazů v Autostatu neumím ... jde to?


1. Originalni template soubory jsou v instalaci, tam je i ceska verze a mela by obsahiovat i zminovane texty.

2. To nejde resit autostatem, vyresisi to v template. Vse, co je pred prvnim a za poslednim prikazem TABMENU je spolecne.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#39 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 921 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2011 - 14:17

PaTTrick: nechcete si resit problemy s GASPem v jeho vlakne?
1, chybi Ti LANG_* sekce.. nejlepsi je porovnat si ji se vzorovym Template.cz GgStatu <- to se NETYKA AutoStatu ale GgStatu
2, jde to, je to o nastaveni sablony GgStatu, bud INCLUDovanim maleho HTML souboru s potrebnym povidanim, nebo primym vlozeni HTML na kazdou zalozku. Je to sice vec GgStatu, ale tyka se to GASPu, tak bych to resil tam
  • 0

#40 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 456 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2011 - 14:18

tak jsem se taky odvážil to zkusit. vcelku to chodí. 1) poslušen zkušeností z minula a různých varování, zálohoval jsem template. Ukázalo se, že zbytečně. Autostat na můj template kašlal, nic nepřesunul ani nesmazal, jen ve svém nastavení změnil jméno a cestu k template souboru podle svého. 2) v Pokročilém nastavení jsou velmi matoucí bublinové nápovědi, u většiny položek v levém sloupci jsou o řádek nahoru či dolů posunuté. 3) po odstranění některých výpisů o postupu teď dochází k tomu, že je GeoGetem zobrazeno nahrávání nějakého HTML souboru a to trvá strašně dlouho (až jsem si myslel že se to kouslo). Až ty následující proběhnou běžnou rychlostí.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama