Přejít na obsah


Fotka

AutoStat3 - automatické statistiky z GeoGetu pomocí GgStat a GeoJarry


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
607 odpovědí na toto téma

#41 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2011 - 14:33

mikrom: no ja bych zase prosil, aby se konkretni problemy s AutoStat nebo GgStat resily tam, kde maji a GASP s tim dle meho nazoru nema nic spolecneho.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#42 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 935 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2011 - 14:34

Arne1:
1, to ten instalator je peklo, no.. pac se jeste stale najdou lidi co pouzivaji GgStat2, a maj bordel v dat. adresari, a ja sem se snazil o to aby to ve vsech pripadech fungovalo, a nebude to dokonaly.. ale porad dokola instalovat AutoStat me taky nebavi :)
2, u vetsiny?! ted jsem to projizdel, a mam chybnou bublinu jen u "Stahnout hodnoceni", nebo jak to myslis?
  • 0

#43 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 590 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2011 - 14:44

mikrom napsal/a:
Arne1:
1, to ten instalator je peklo, no.. pac se jeste stale najdou lidi co pouzivaji GgStat2, a maj bordel v dat. adresari, a ja sem se snazil o to aby to ve vsech pripadech fungovalo, a nebude to dokonaly.. ale porad dokola instalovat AutoStat me taky nebavi :)

Docela chápu že to není jednoduché, ale podle toho co jsem četl jsem předpokládal, že vezme template podle ini souboru a nedestruktivně :-) ho přesuje do nového podadresáře.

2, u vetsiny?! ted jsem to projizdel, a mam chybnou bublinu jen u "Stahnout hodnoceni", nebo jak to myslis?

Stáhnout logy - myslím že jsou prohozené
Stahnout hodnocení...
Ale máš pravdu, jsou jen tři, na první pohled to vypadalo hůře a tak jsem se trochu unáhlil.

... a doplnil jsem mezi tím bod 3
  • 0

#44 PaTTrick

PaTTrick

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 437 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2011 - 14:45

Gord, mikron .. díky za radu, nemyslel jsem si, že je to problém GSAK, ale Autostatu, jinak bych to postnul jinam. Minimálně ot. č. 2 se týkala šablony, jen jsem tam chtěl dát obrázek GSAKu.... No, zdá se že jsem to i díky Vám oboum úspěšně vyřešil, ještě jednou děkuji PaTTrick
  • 0
Na GC.COM jako PaTTTTrick

#45 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 935 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2011 - 15:39

PaTTrick: myslim, ze GSAK s tim uz vubec nesouvisi

S474N: no ja jen nemam rad ot.. a chapu, ze vetsina uzivatelu nevi jakej je rozdil mezi souborem a slozkou, ale proste se tu porad dokola a dokola micha plno veci dohromady a to nemam rad..

Arne1: melo by to:
1, pokud neexistuje AutoStat.ini, ale existuje GgStat2.config.pas tak vycti nastaveni z nej a uloz do ini (a smaz co se tyka GgStat2)
2, pokud neni AutoStat.ini ale je AutoStat.config.pas tak vycti nastaveni z nej, uloz do ini a smaz veci tykajici se prehistorickyho AutoStatu
3, pokud neni ani GgStat2.config.pas ani AutoStat.config.pas tak priprav AutoStat.ini s par prvotnima nastavenima
4, a pokud existuje AutoStat.ini, tak z nej smaz loginy na gc.com a gc.cz, pac si nastaveni bereme ze spolecnych konfigu
5, pokud tam je silentmode, tak ho prehod na debugmode, smaz zastaraly polozky..

plus teda puvodni template zalohuju a menim v ni cesty k INCLUDE souborum

ale je pravda, ze aktualni cestu z template asi nectu.. kouknu, zda to do tech neprehlednejch podminek jeste vmacknu :)
  • 0

#46 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 648 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2011 - 15:57

PaTTrick napsal/a:
... že je to problém GSAK, ale Autostatu, ...


Tak po tisici prve - GASP neni program. Je to pouze balicek jinych (vicemene samostatnych) programu, ktery mel za cil zjednodusit instalaci GeoGetu a GgStatu tak, aby uzivatel neznaly veci s tim nemel pokud mozno zadny poblem. V soucasnosti je jeho jedinym prinosem navod na nastaveni. Jinak spis, jak je videt, uzivatele mate do te miry, ze nemaji tuseni co je co a co co dela.

EDIT: ale to jsme dost mimo tema. Tady je Autostat, coz je plugin do GeoGetu, jehoz ukolem je spoustet GgStat (samostatny program, ktery generuje HTML statistiku). Autostat pak vytvorenou statistiku umi pomoci Geojary (dalsi samostatny program) nahrat do uzivatelskeho profilu na gc.com.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#47 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2011 - 16:05

zda se mi to, nebo sis poplet GSAK a GASP? ;) (a pattrick taky)
  • 0

#48 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 648 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2011 - 16:07

Nezda, jsem tupec. Ale zjevne to bylo spravne pochopeno :)
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#49 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2011 - 16:08

nejsi, jen si opsal jeho chybu ;) (treba ve skole bezna vec :D) :)
  • 0

#50 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2011 - 19:22

mikrom: no protoze s tim v realu opravdu GASP nema nic spolecneho. Nevidim rozdil v tom, kdyz si nekdo stahne GASP nebo si to tam sam nahrka - ve vystupu bude mit to same.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#51 PaTTrick

PaTTrick

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 437 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2011 - 19:51

Ano, popletl jsem GSAK A GASP..... Ano, instaloval jsem GG pomocí GASP z lenosti, ale jinak si myslím, že tomu v zásadě rozumím, holt neumím programovat či psát v tom v čem je psán Template.... Ptal jsem se na věci spojené s úpravou Template, proto jsem se ptal tady, bral jsem Autostat = GgStat a odkaz na webu ararat u Autostatu odkazoval sem. Nyní se už tedy na úpravu template budu ptát v topicu GgStat. Ještě jednou díky všem za pomoc, oba problémy jsou vyřešeny.... tím myslím můžeme tuto diskuzi ukončit...
  • 0
Na GC.COM jako PaTTTTrick

#52 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 935 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2011 - 20:47

PaTTrick, S474N: no slo mi puvodne, pokud si dobre pamatuju, o to, ze chtel pattrick upravit sablonu GgStatu doplnenim nejakeho udaje o GASPu.. s AutoStatem, to imho tedy skoro nesouvisi, a rek sem si, ze budu takhle protivnej, aby tu bylo min OT :)
  • 0

#53 akim.cv

akim.cv

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 87 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2011 - 22:44

Po aktualizaci na novou verzi Autostatu se přestaly zobrazovat odznáčky BadgeGenu dále pak ikony keší z GgsIconList a také se nezobrazují Trackable. Může někdo poradit co stím aby to zase bylotak jak dříve? Díky.
  • 0

#54 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 590 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2011 - 22:59

akim.cv napsal/a:
Po aktualizaci na novou verzi Autostatu se přestaly zobrazovat odznáčky BadgeGenu dále pak ikony keší z GgsIconList a také se nezobrazují Trackable. Může někdo poradit co stím aby to zase bylotak jak dříve?
Díky.

Zkontroluj si, zda Autostat používá tvou verzi Template.cz - viz příspěvky výše
  • 0

#55 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 935 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2011 - 10:05

akim.cv: a pripadne zda mas v template spravny cesty k tem sablonam pro GgsExr.. idealne neco jako
INCLUDE_TEMPLATE .\script\BadgeGen\Template_BadgeGen.cfg
atd.
  • 0

#56 akim.cv

akim.cv

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 87 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2011 - 10:29

Ahoj, díky všem za pomoc. Trošku jsem se v tom povrtal a už to běhá jak má. Díky
  • 0

#57 mr.mates

mr.mates

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 552 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2011 - 15:00

Ahoj všem, tak jsem dneska konečně provedl aktualizaci AutoStatu. Prošel jsem si toto vlákno myslím si celkem poctivě, ale odpověď jsem nenašel. Už se tu řešilo, že BadgeGen nezobrazí odznáčky, což se děje i u mě (zobrazí se pouze nadpis), ale přitom se zobrazí Trackables i ikony nalezených keší. Používám správný template, páč když si změním v konfiguraci BedgeGen název (např. na --== Geocaching Badges *** ==--), tak ve statistice je změna v nadpisu provedena a zobrazí se. Tady mi fantazie končí. Používám vše aktualizované. Se starou verzí ikonky byly v pořádku. Někde mám ještě fláknutou chybu, ale netuším, kde hledat. HÉÉÉLP
  • 0

#58 jeef

jeef

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 56 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2011 - 8:23

Dobrý den, nahrál jsem si nový AutoStat, vše funguje, kromě generování mapy. Je jedno, zda mám zatrženo "Použít původní" nebo "Interní funkci", pokaždé to skončí na "Nepodařilo se načíst dosavadní nálezy." Že by nešlo přihlášení? Login i heslo mám v script/geocaching-cz.config.pas, UID vyplněné. Když dám "režim ladění", tak se obojí zobrazí správně. Přečteno 11,67 kB, chvilka čekání a "Nepodařilo se načíst dosavadní nálezy." Pokud dám použít originální, je přečtených dat jen 4,05 kB. Nemáte nějaký nápad, v čem by mohl být zakopaný pes? Díky jeef
  • 0

#59 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 935 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2011 - 9:56

jeef: predem chvalim za jeden z mala dotazu polozenych tak, ze se z nich da poznat co konkterne nefunguje a v jakych situacich!
uznavam ze jsem nahravani nalezu predelaval, ale tim puvodnim skriptem by to melo jit..
nicmene vcera jsem to poustel a v pohode se to nahralo..
  • 0

#60 jeef

jeef

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 56 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2011 - 10:05

mikrom napsal/a:
jeef: predem chvalim za jeden z mala dotazu polozenych tak, ze se z nich da poznat co konkterne nefunguje a v jakych situacich!


Díky za pochvalu, potěší, jsem pracovník IT helpdesku :-)

mikrom napsal/a:
jeef: uznavam ze jsem nahravani nalezu predelaval, ale tim puvodnim skriptem by to melo jit..
nicmene vcera jsem to poustel a v pohode se to nahralo..


Tohle už potěší méně, testnu ještě nějaké další pokusy.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama