Přejít na obsah


Fotka

AutoStat3 - automatické statistiky z GeoGetu pomocí GgStat a GeoJarry


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
607 odpovědí na toto téma

#601 MaFa

MaFa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 20 říjen 2014 - 14:49

Musis si zmenit vystupni kodovani na windows. Cestina neni zkomolena, je s nejvetsi pravdepodobnosti kodovana v utf.


  • 0
MaFa

#602 DAplusRA

DAplusRA

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 102 příspěvků(y)

Publikováno 20 říjen 2014 - 14:54

No jo, ale kde ?


  • 0

#603 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 462 příspěvků(y)

Publikováno 20 říjen 2014 - 15:39

Tam kde ses díval.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#604 DAplusRA

DAplusRA

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 102 příspěvků(y)

Publikováno 20 říjen 2014 - 16:29

Ale jak ? :blink:


  • 0

#605 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 462 příspěvků(y)

Publikováno 20 říjen 2014 - 16:54

Nechápu dotaz. Díval ses do adresáře "Last", tam to je. Jméno souboru podle toho co máš nastaveno v konfiguraci AutoStatu. A v čem je problém Ti psal HaLuMa - ten soubor není určenpro ruční otevírání ale pro automatické nahrání, proto je v kodování Unicode a ne Windows. HaLuMa ti radil vygenerovat to v kodovaní Windows a pak by to šlo přenést i ručně - ale zřejmě nemáš páru o čem se jedná. Takže bude nejlepší zkusit počkat na opravy. 


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#606 DAplusRA

DAplusRA

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 102 příspěvků(y)

Publikováno 20 říjen 2014 - 19:45

No právě proto, že nemám páru, tak jsem to chtěl vysvětlit jak to převést. Ale už jsem si to vygoogloval a převedl přes Keccoder. Možná to jde nějak jednodušeji, ale toto mi stačí. Dík


  • 0

#607 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 462 příspěvků(y)

Publikováno 20 říjen 2014 - 21:55

Kdybys věděl co vlastně děláš, tak bys měl potuchu že v definici statistik máš napsané v jakém kódování ten HTML soubor bude.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#608 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 184 příspěvků(y)

Publikováno 21 říjen 2014 - 6:11

Ve složce Last je správný soubor. Já to zobrazím v Total commanderu (F3), vyberu kódování UTF-8, pak copyPaste do profilu. Určitě to jde i jinak.


Tento příspěvek byl upraven od mpik: 21 říjen 2014 - 6:24

  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama