Sobota, oblast Buchlovice, cache teren 5*
Publikováno 03 květen 2011 - 20:19
Publikováno 03 květen 2011 - 21:24
krtci_hledaci napsal/a:
Hledame spolecnost na spolecne loveni v oblasti Buchlovic na odloveni lezeckych cache s terenem 5*, Zatim jsme cca 3 teamy s vlastnim lezeckym vybavenim. Zvazujeme napriklad tyto cache:
GC1RG9K Mr. Five
GC24E0P Baby Five
GC1M0XM Salasske blues
GC1GY7B Veni, vidi, vici;-)
GCVAGX Za bukem
GC1KVK7 Hallom
Prida se nekdo ?
No na bejbinu si ogari vyclente radeji preventivne trochu vic casu Neni to zadna "hopnaramena". Drzim palce a tesim se na fotky...
Publikováno 03 květen 2011 - 21:30
Publikováno 04 květen 2011 - 8:01
Publikováno 04 květen 2011 - 8:42
BellaUH napsal/a:
A kterou sobotu? Kyby 14., bych se přidal.
A na Skalku pod Barborkou se nechystáte?
Jo, a Hallom se dává bez výbavy, pokud tedy nechcete slaňovat z vrchu. Jestli to teda jde.
Ahoj, chceme v sobotu 7.5.2011
Nektere z okolnich kousku jiz mame. Ale pokud nas bude vetsi parta neni problem je navstivit take.
Publikováno 04 květen 2011 - 10:12
Publikováno 04 květen 2011 - 10:17
Publikováno 04 květen 2011 - 10:20
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 04 květen 2011 - 10:22
Trauma_Zero napsal/a:
Mám už 3 odlovené z toho výčtu, takže pro mě asi nic, Ale každopádně na jeden den mi to připadá hodně velká porce (hlavně na Baby Five se dá ztvrdnout nějakou hodinu dvě) (my dělali 4 pětky celý den (každý hledač lezl))
Ahoj, ja rozhodne netvrdim ze pujdeme na vsechny zde uvedene. Pokud pujdeme na Byby5 tak to bude urcite maso, a zabere nam to dost casu. I kdyz zrovna tu Baby5 bych rad udelal. Sraz by mohl byt treba na GC1GY7B Veni, vidi, vici;-) a pak by se mohlo jit na tu Baby Five. To je muj navrh.
Publikováno 04 květen 2011 - 10:46
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 04 květen 2011 - 10:53
fremen.cz napsal/a:
Momentálně nevím, zda budu mít v sobotu volno ale:
- každý se musí dopravit sám?
- polezou všichni všude?
- časový harmonogram? alespon odjezd a předpokládaný příjezd?
díky
Ahoj, pocitame ze sraz by byl nekdy rano na rozcesti ke skalce Kozel.
Auta tam mit budeme tak s pripadnymi presuny snad problem nebude. Kdo chce si snad vyleze ne ? Ja tedy rozhodne lezt chci. Samozrejme se lezeni protahne doba odlovu, ale lezeme tam aby jsme si to uzili :-)
Publikováno 04 květen 2011 - 10:57
Publikováno 04 květen 2011 - 11:36
fremen.cz napsal/a:
uhm... ráno... uhhhm... Koryčany... to abych z Brna vyrazil tak ve 4, max v 5
Ahoj, no my jsme z Brna, ale jedeme tam uz v patek na navstevu. Hele neni problem pokud nas bude vice, se domluvit treba na 13:00 na baby five. Do vecera by se to stihlo udelat, a to dopoledne by jsme si odlovili okoli.
Publikováno 04 květen 2011 - 11:38
Publikováno 04 květen 2011 - 12:41
Publikováno 04 květen 2011 - 12:49
Orxion napsal/a:
tudiz by nebyla vyzadovana dovednost zachazeni s lanem, ci nejake vubec vlastnit
kdyžtak by ses minimálně mohl naučit, co a jak... jen upozornuji, že je to docela nakažlivé
Publikováno 04 květen 2011 - 13:02
Publikováno 04 květen 2011 - 13:10
Totmi napsal/a:
Ja se asi objevim kolem te jedne na te Baby. Snad. Horo vybaveni mam take hromadu.
Ahoj, jako pokud nas nebude vice tak na baby five rozhodne nepudu. Neni to akce pro jednoho cloveka. Pokud se ale domluvime rekneme na 13:00 tak se muzeme pokusit ji odlovit.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů