Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

zobrazení 161m kruhu na nějaké mapě


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8 odpovědí na toto téma

#1 poohDA

poohDA

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2011 - 21:55

Jak se dá v nějaké mapě (google earth, mapy.cz apod.) zobrazit kruh o poloměru 161m? Pokud možno více. Ď. update: "průměr" -> "poloměr", ale to na otázce nic nemění :-)
  • 0

#2 h0--

h0--

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 141 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2011 - 22:10

Mám pocit, že geokuk to kolem importovaných bodů umí.
  • 0

Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/

 

#3 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 773 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2011 - 22:11

Cachemapa v geogetu ukazuje přímo kruhy kolem tradiček. Pochopitelně ne kolem nevyluštěných mysterek a multin. Určitě by se to dalo v GE zobrazit jako překryvný obrázek, ale nezkoušel jsem to.
  • 0

#4 Opicakuz

Opicakuz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 282 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2011 - 22:30

Uz nevim kde, ale na nejake strance jsem videl Google mapy, kde se dalo dole nastavit: Hledej napr. hotely v okruhu ___(dopln) kilometru. Pak to zobrazilo primo lehce transparentni jruh primo v mape. Lustil jsem pomoci toho Zverokruh... Bohuzel uz nevim kde to bylo, ale urcite to nejak jde.
  • 0
http://pck.desitka.cz Powercaching klan

#5 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 773 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2011 - 22:38

Tak dostat kruh do GoogleEarth jako překryvný obrázek je snadné. Ale aby měl 161 metrů - on se vloží velký jako je plocha na obrazovce a dá se měnit. Pokud by někdo věděl jak mu zafixovat pevný rozměr, hodilo by se mi to někdy taky. A musí to jít, protože jako překryvný obrázek je možné zobrazit např. katastrální mapy.
Vložený obrázek
  • 0

#6 Netorack

Netorack

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 340 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2011 - 22:40

http://www.freemapto...round-point.htm
Umí vše co potřebuješ. Jen je třeba poloměr zadávat v kilometrech a souřadnice v decimálním tvaru.
  • 0

#7 vin-lin

vin-lin

    vin-lin

  • Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 16 květen 2011 - 5:45

Celkem dobře toto umí i Mapsource.....Pokud používáš GP Garmin, tak jistě znáš....
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

 

 

Vin - Lin Team


#8 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 830 příspěvků(y)

Publikováno 16 květen 2011 - 6:01

Různé výpočty a kreslení kolem bodů máš na http://www.gpsvisual...com/calculators
  • 0

#9 poohDA

poohDA

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 16 květen 2011 - 16:28

Kdyby to někoho zajímalo až bude hledat volné místo pro keš, tak jsem to udělal takhle:
http://www.gpsvisualizer.com/map_input
do pole "Or paste your data here:" jsem vložil toto:
name,latitude,longitude,circle_radius
GC2RA93,49.58978,14.05217,161m
GC2RA9M,49.59020,14.05440,161m
GC2RA9N,49.59075,14.05665,161m
a je to. Takhle nějak jsem si to přestavoval.
  • 1




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama