Přejít na obsah


Fotka

Garmin Montana


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
346 odpovědí na toto téma

#341 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 227 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2020 - 11:12

to je známá věc, že ukazuje keše na mapě jen do cca 160-200 km od aktuální pozice, je to tady psáno stokrát...to není chyba, to je "vlastnost"


  • 0

#342 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 487 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2020 - 11:39

To áno ale nevieme ako získa gpx. Je PM, stiahne PQ alebo má na to SW? Keď SW tak ako exportuje?
Dal málo informácií
  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#343 sagar1

sagar1

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2020 - 14:25

Som PM. Kešky exportujem buď po jednej, kedy si stiahnem gpx do kompu a to potom kopírujem do zložky GPX. Alebo ako PQ a to cez garmin expres odošlem do garmina. Neviem či montana má vôbec takú možnosť, aby ich zobrazovala. Čo ma však zaráža je vec, že parking a waypointy mi na mape zobrazuje. Už si píšem aj s chlapcom z garmin podpory, ale ten je z geocachingu jeleň a v podstate netuší, na čo sa sťažujem.


  • 0

#344 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 116 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2020 - 14:48

Přes menu je vidíš a naviguje to na ní? Není nějak nakopnuté zobrazování ikon na displeji? Zkus si od někoho, komu to na Montaně funguje nechat poslat nějaké GPX.


  • 0

#345 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 487 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2020 - 15:04

Som PM. Kešky exportujem buď po jednej, kedy si stiahnem gpx do kompu a to potom kopírujem do zložky GPX. Alebo ako PQ a to cez garmin expres odošlem do garmina. Neviem či montana má vôbec takú možnosť, aby ich zobrazovala. Čo ma však zaráža je vec, že parking a waypointy mi na mape zobrazuje. Už si píšem aj s chlapcom z garmin podpory, ale ten je z geocachingu jeleň a v podstate netuší, na čo sa sťažujem.



Prečo cez garmin expres?
PQ stiahneš v zipe, rozbaľ, pripoj garmin na PC a jednoducho skopíruj do zložky gpx.
  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#346 sagar1

sagar1

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2020 - 15:13

Dámy a páni, neviem, ako to tu napísať, ale prisahám, že to nešlo a už to ide. Viem tu pripnúť video s mojou rodinou, ktorá odprisahá, že nekecám. Uvedomujem si, že tu budem vyzerať, ako debil, ale fakt som robil to isté do teraz. Skúsil  som to znovu a už to funguje. Tak neviem, či si stiahla nejakú aktualizáciu, alebo ako hovoríme my, počítačový analfabeti, proste dostala rozum. Každopádne vďaka všetkým za rady a trpezlivosť. Teraz sa už budem len modliť, aby sa niečo neposralo, lebo fakt neviem, kde by som potom šiel žiadať o radu.:)

Ešte raz, veľká vďaka a želám Vám všetkým hlavne to zdravíčko.


  • 0

#347 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 487 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2020 - 15:16

ja by som povedal, že chyba je v GarminExpress

je lepšie stiahnuť požadovanú oblasť cez GeoGeoget alebo PQ a potrebné uložiť rovno do garmina.

V GG si môžeš udržovať oblasť aktuálnu, trebárs aj celé SK .

Robím to tak dlho a spokojnosť


  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama