Přejít na obsah


Fotka

GeoQuackSync - plugin GeoGetu pro synchronizaci dat


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6 odpovědí na toto téma

#1 Subi

Subi

    Šubi

  • Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2011 - 15:51

Tak jsem si dovolil připravit vlákno i pro tento plugin. Brzy pustím první očesanou verzi pro odvážné testery :-)
  • 0

LG G3 + a:Drake


#2 medwyn_cz

medwyn_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2011 - 17:59

Dobra prace. Tezce komplikovany takhle do zacatku. Ja si zatim vystacil s Combine skupinou o peti prikazech. Ale proc ne... Pocatecni pripominky - neuplna lokalizace - logo opravdu nouzove. kdyztak se postaram o tu kacenku co pouziva quack - neprijde mi koser aby pri prvnim spusteni program hned votravoval s chybama (NENALEZENO INI! Trikrat se pomodlete a kliknete na yes) - ty synchronizacni moznosti bych dal pod sebe, at to neotravuje zbytecne do sirky. krasne se tam vejdou. Dalsi pozdeji ;)
  • 0

#3 Subi

Subi

    Šubi

  • Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2011 - 19:18

Eště to není venku a už jsou tu připomínky :o - neuplna lokalizace (to není neúplná, to je úplně špatná, tou sem se zatím nezabýval, časem se to dodělá) - logo opravdu nouzove. kdyztak se postaram o tu kacenku co pouziva quack (ani nevím jaké GeoQuack má, sem tam todle strčil aby tam vůbec něco bylo) - neprijde mi koser aby pri prvnim spusteni program hned votravoval s chybama (NENALEZENO INI! Trikrat se pomodlete a kliknete na yes) (to snad ani není myšleno jako chyba, ale upozornění, že se prostě poprvé něco udělat musí - nastavení. Dal bych tam klidně jiný text, ale je to společný i pro další běh pluginu, tak je to takhle blbě jako chyba, PDS má to samý) - ty synchronizacni moznosti bych dal pod sebe, at to neotravuje zbytecne do sirky. krasne se tam vejdou. (to se ti zdá, místo tam není, sou tam skrytý přístroje z PDS :D, ale to se časem porovná) Jinak díky za rychlou reakci a kdyby bylo to logo, hned ho tam šoupneme.
  • 0

LG G3 + a:Drake


#4 kulicka

kulicka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2011 - 12:24

Takze pro ostatni,aby si take nenabehli. Geoquack.ini se vytvori po zalozeni nove databaze.Podotykam prazdne. Pokud tam jako ja nakopirujete databazi GeoGetu a pouze ji pripojite,nic se nevytvori. Potom se muzete jako nekteri jedinci,kde mluvim konkretne o sobe,vztekat,ze jste asi naprosto vymasteny,proc to hernajs nechce najit. Ten DOOM by se mel detem zakazat. Mne teda desne poznamenal :) No a pak uz nic nebrani provesti synchronizaci. Dekuji (hluboka poklona) vsem kteri se podili na tvorbe vsech techto uzasnych keskovacich ficurek :)
  • 0
Medvidek

#5 Jan Čejka

Jan Čejka

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2011 - 9:39

Při pokusu o první synchronizaci mi to (po načtení ini souboru) píše, že nemůže nalézt DB v telefonku. Konkrétně ji hledá na cestě J:/sdcard/geoquack/db.db3 a správně je J:/geoquack/db.db3 Co s tím? :)
  • 0

#6 Poacher

Poacher

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 04 prosinec 2013 - 14:42

Mám trochu problém, plugin jsem nainstaloval do GeoGetu, ale vidím jej jen ve správci pluginů v přehledu nainstalovaných balíčků, nikde jinde však vidět není, takže jej není možné ani spustit. GeoGet i plugin jsou v poslední verzi.


  • 0

#7 Poacher

Poacher

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 09 prosinec 2013 - 14:44

Mám trochu problém, plugin jsem nainstaloval do GeoGetu, ale vidím jej jen ve správci pluginů v přehledu nainstalovaných balíčků, nikde jinde však vidět není, takže jej není možné ani spustit. GeoGet i plugin jsou v poslední verzi.

Odpovím si sám, problém způsobuje chybka ve skriptu, náprava je popsána ve vlákně které se týká synchronizace geogetu s PocketDrakem.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama