Přejít na obsah


Fotka

Munzee


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
483 odpovědí na toto téma

#381 CACHE EATER

CACHE EATER

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 189 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2013 - 18:09

comparare napsal/a:

EDIT:CACHE EATER byl rychlejší a napsal odpověď, kterou jsem nepochopil :)
Jako, že nejsou pravidla o vzdálenosti, nebo jaks to myslel? :)

Ta pravidla o vzdálenosti jsou, ale donedávna se dala velmi snadno obejít a na těch výše zmíněných 10 metrů se skutečně dalo dát klidně i několik desítek munzeeků. Hráči si však stěžovali a tak Munzee Team zasáhl a všechno, co nesplňovalo smazal. Deployers o tyto smazané munzeeky nepřišli - dostali je do sbírky jako nepublikované, takže je mohou publikovat znovu a lépe ;-)

EDIT: Mukina - ty dvě zrušené, pokud se tam dostaneš dřív samozřejmě můžeš sundat, místo nich se dá pak jinam dát jiná mysterka :-)
  • 0

#382 comparare

comparare

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 253 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2013 - 18:14

Jo táák, díky. A jak se to dalo obejít? ;)
  • 0
vylezu všechno,ale nevim za jak dlouho

#383 Alke04

Alke04

    Alke04

  • Members
  • PipPipPip
  • 678 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2013 - 18:20

CACHE EATER napsal/a:

CACHE EATER napsal/a:
Toto již cca. 2 měsíce není možné. Munzee Team stáhnul všechno, co odporovalo pravidlům co do vzdálenosti.

Viz. např. příloha, jak to jde v současnosti "nejtěsněji" :-)


Proč plýtváte místem - čtverec ti prostor dokonale nezaplní. Lepší by byl trojúhelník.
  • 0

#384 CACHE EATER

CACHE EATER

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 189 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2013 - 18:25

comparare napsal/a:
Jo táák, díky.
A jak se to dalo obejít? ;)

No tak, žes to pípnul na místě v té povolené vzdálenosti a pak s tím kódem šel (třeba jako já v tom Braníku) ke kódu jiného hráče (v tomto případě Mukiny) a nalepil to k němu. Vzdálenost 25m tak zůstala papírově zachována a ve skutečnosti pak s tím kódem můžeš asi 100 metrů na všechny strany hýbat - to kdyby ti třeba při publikaci ustřelila gps a potřebovals to posunout na to správné místo. No a tak zatímco mně odpublikovali asi pět takových "hříšných" munzeeků, v Německu byli machři i s několika sty kódy např. na jediném billboardu a to šlo všechno v rámci čistky "za čistší město" pryč ;-)

Alke04: To je fakt - trojúhelník by byl úspornější, ale ono i tak jim to dalo dost práce, než dali dohromady několik set virtuálek od hráčů z celého světa a vytapetovali jimi kdejaký park ...
  • 0

#385 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2013 - 10:25

Řešil jste už někdo, jak dostat MZ do GG? Následně pak do aDrake? Nebo to zvládá GSAK? Používám na keše a WM GG a aDrake na adroidu, tak bych rád dotáhl i MZ :)
  • 0

#386 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 746 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2013 - 16:00

MZ do GG neni problem. Na strance, kterou ti tu jiz radili, si vytvoris GPX jake potrebujes a soupnes ho do GG. Ja to vsak stahuju rovnou jako gpi do GPS, vcetne ruznych ikonek.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#387 biylda

biylda

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 76 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2013 - 16:08

Můžeš si do FF či Chrome nainstalovat skript drawQRzee. Potom budeš mít přímo na stránce MZ položku Map->drawQRzee Map. Celou viditelnou oblast můžeš stáhnout pomocí "save as Geocaches", přičemž nenalezené MZ mají ikonu "Mega-Event", nalezené "Benchmark" a vlastní "Webcam".
  • 0

#388 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2013 - 19:28

tj, ale tam se nedostanu na zoom celá čr :(
  • 0

#389 Dain & Olik

Dain & Olik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2013 - 20:14

si to stahni z tech munzee.dfx.at - predpokladam, ze to gord myslel
  • 0

#390 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 746 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2013 - 21:16

Presne to jsem myslel.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#391 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2013 - 21:24

Dain & Olik napsal/a:
si to stahni z tech munzee.dfx.at - predpokladam, ze to gord myslel

tj, ale GG to nanaiportuje korektně :(
  • 0

#392 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 746 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2013 - 21:33

sobikovi napsal/a:
tj, ale GG to nanaiportuje korektně :(


Co to znamena? Ja je mam importovane korektne. :)

Přiložené miniatury

  • munzee.png

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#393 Solim

Solim

    Introvert

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 817 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2013 - 14:44

Ne venuji se tomu teprve tyden, ale uz jsem docela prekvapen. Na dobrou 1/5 QR kodu jsem si bez fotaku ani neskrtl. Jelikoz jsou nalepeny bud za trubkou na znacce, nebo zespodu na uzkem rantlu reklamy. V prvnim pripade, nejsem schopen sejmout QR jelikoz nacitam QR sikmo a to detekce nebere, nebo mobil dam za trubku, ale to jsem pak cca 2-3cm od QR kodu a mobil zas nezaostri. V druhem pripade zas mam chip prekrknut svetlou oblohou a nejsem to efektivne schopen odmaskovat. Precijen fotak v mobilu je takova hracka a ne fotak. Rozumni lide to davaji na magnet, to lze pak snadno sundat a optimalne sejmout, nebo nekam na volnou plochu znacky, kde nic neprekazi. Ty spatne nalepene se pak snazim vyfotit kalsickym fotakem a pak sejmout z displeje fotaku nekde ve stinu. Zatim se jakz takz dari. Jak jsem videl, tak nejeden QR kod je po cca 20-ti navstevach odlepen a drzi jen tak tak. Z toho usuzuji, ze vetsina lidi ma stejne problemy. Jeste nez jsem se venoval teto zabave, tak jsem sejmul jakykoliv QR kod bez jakehokoliv zadrhelu, ale tady ne. Mete nekdo podobne problemy, nebo je to tim, ze ctu QR kody, ktere uz nejsou v uplne dobre kondici?
  • 0

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0

 

S úsměvem jde vše líp


#394 Dain & Olik

Dain & Olik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2013 - 14:52

kody ctu bez problemu i ze sikma. kdyz jsem na to padl poprve - na znacce za tyci, tak jsem si rikal, ze je to v pytli, ale nacte mi to stejne rychle jako kolmo. neni u me zadny rozdil. svetla obloha problem je. magneta je fajn, ale zrovna dneska jsem prisel na to, ze jindrichohradecaci nedelaji znacky z zelezneho plechu, ale z nejake nemagneticke slitiny :D. pak jsem lital kolem s deploynutou magnetou v ruce a hledal kam nahradne s ni :).
  • 0

#395 ledni-medvidek

ledni-medvidek

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2013 - 15:42

Ahoj Solime, prosim te, ozvi se mi VP, nebot ja jsem z tech tvých logu za celý den hotová! Jak jsi prosim te nemohl najit Gazpacho?? Dane řekni, je to munzee nepřéhlednutelné?! jsi jediny, kdo ho ma odloveny...
  • 0

#396 Solim

Solim

    Introvert

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 817 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2013 - 17:22

ledni-medvidek napsal/a:
Ahoj Solime, prosim te, ozvi se mi VP, nebot ja jsem z tech tvých logu za celý den hotová! Jak jsi prosim te nemohl najit Gazpacho?? Dane řekni, je to munzee nepřéhlednutelné?! jsi jediny, kdo ho ma odloveny...


Ahoj,

ja bych se ti ozval, ale nejak nevim, kde na tebe ziskat kontakt. Na MUNZEE jsem prohledal co mne napadlo, ale zadny kontakt jsem tam nenasel. V tomto foru ho taktez nemas vyplnene. A do fora na MUNZEE zatim cekam na potvrzeni registrace. Muj kontakt bys mela najit v tomto foru. Rad ti vysvetlim, na co jsem za ten tyden prisel a co mne prekvapilo.

P.S. mozna jsem par let za opicemi, ale nevim co to je VP na co se mam ozvat.

kdyztak: solim(zavinac)geocaching(tecka)cz
  • 0

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0

 

S úsměvem jde vše líp


#397 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2013 - 17:55

gord napsal/a:

sobikovi napsal/a:
tj, ale GG to nanaiportuje korektně :(


Co to znamena? Ja je mam importovane korektne. :)

Můžeš sem dát link na tvoje nastavení? Já se k tomu takto nedostanu :(
  • 0

#398 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2013 - 7:53

Tak už se mi podařilo dostat to do GG i do draka. Škoda jen, že se to tváří jako keše a ne jako skutečné MZ a nemá to svoje ikonky... a hint není v hintu. Ale pro začátek to stačí.
  • 0

#399 comparare

comparare

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 253 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2013 - 8:59

CACHE EATER

Tak to je blbý ;) Díky za vysvětlení.
  • 0
vylezu všechno,ale nevim za jak dlouho

#400 XiXi_team

XiXi_team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 12 červenec 2013 - 10:10

Kde v Praze tisknete QR kody na samolepici folii? Diky za info.
  • 0

Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama