Přejít na obsah


Fotka

QStarz TravelRecorder XT - zralý na reklamaci?


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
Žádné odpovědi

#1 kicune

kicune

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2011 - 11:19

Ahoj, prosím o radu/názor ohledně šancí na reklamaci - koncem května jsem koupil u SmartGPS.cz v recenzích všeobecně vychvalovanou bluetooth GPSku/logger QStarz BT-Q1000X na wherigo a mapování openstreetmap. Od začátku jsem ale nespokojen s její přesností - sice pořád hrdě hlásí přesnost 2.5-3 metry, ale praktické výsledky jsou žalostné (bohužel jsem se z vrozeného optimismu nepřinutil modul vrátit během prvních 14 dnů).

Včera jsem se opásal krabičkami a vyrazil do Krčského lesa - výsledek je možné okouknout zde (všechny měřily zároveň a měly stejnou šanci na příjem signálu):
http://dl.dropbox.co...42/GPS_test.jpg

žlutá: Evolve touchTraxx - SIRF StarIII
zelená: Garmin 60csx - SIRFStar III
modrá: qStarz - MTK II

Je z toho myslím celkem zjevně vidět, že ten qStarz dopadl žalostně, rozhodně hůř, než starý dobrý Garmin, ale i o dost hůř, než 4 roky starý Evolve (u kterého jsem navíc neměl optimálně nastavený záznam trasy). Každopádně od modulu s novým chipem a vychvalovanou citlivostí bych čekal víc.

Máte s touto navigací nebo obecně s přesností GPS modulů podobné/jiné zkušenosti? Mám u qStarz-e šanci na reklamaci, nebo by to byla zbytečná námaha?
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama