Přejít na obsah


Fotka

GSAK V8 beta


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
50 odpovědí na toto téma

#21 marram

marram

    marram.cz

  • Members
  • PipPipPip
  • 682 příspěvků(y)

Publikováno 12 srpen 2011 - 9:40

Nestahlo se to napr. u "Dum U Cerné Matky Boží" GC23GNE, ale kdyz ji dam ted aktualizovat, tak logy to k ni dotahne vpohode, jen ty FP porad ne. Ani zadnou hlasku o prekroceni limitu to nedava, to kdyz jsem vcera vecer aktualizoval logy u svych zalozenych kesi, tak to v prubehu hlasilo, ze to dava pauzu prave kvuli nejakemu limitu, ale vzdy to po case pokracovalo dal. Coz ale muze byt jen prevence.
  • 0

#22 neski

neski

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 140 příspěvků(y)

Publikováno 12 srpen 2011 - 9:49

ja to zkusil nad 73 a nebylo to aktualni u vsech , je tezky zjistit u kolika protoze implicitne je tam 0 ....
  • 0

#23 marram

marram

    marram.cz

  • Members
  • PipPipPip
  • 682 příspěvků(y)

Publikováno 12 srpen 2011 - 10:06

marram napsal/a:

HaLuMa napsal/a:
No, to treba budou ty limity pro volani jednotlivych API funkci za den, o kterych jsem tu pred chvili mluvil... schvalne se podivej, u kolika kesi ti to ty FP nacetlo?


Nacetlo je to u 468 z 2755, ale samozrejme nevim kolik z toho poctu doopravdy nema zadny FP a u kolika se jen nestahl.


Jenom to prenasim na druhou stranku, aby to nezaniklo.
  • 0

#24 osvejda

osvejda

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 215 příspěvků(y)

Publikováno 12 srpen 2011 - 10:32

Na gsak.net se píše tohle:

Note: current limits are 2000 caches per hour and 6000 caches per day


  • 0

#25 junet

junet

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 272 příspěvků(y)

Publikováno 12 srpen 2011 - 12:12

Ha funguje to, zatím jsem zkoušel aktualizovat logy na svých keších. Při přihlášení mi přijde ihned odezva na email: You've successfully logged into GSAK by GSAK. If you did not take this action, and are concerned that your account has been compromised, we recommend you update your account password immediately. Koukal jsem se že jsou i předělany off-line listingy.
  • 0

#26 R4ZoR

R4ZoR

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 175 příspěvků(y)

Publikováno 12 srpen 2011 - 12:54

HaLuMa napsal/a:
Pro BM? Reknu jen jednu vec - BM si muze stahnout maximalne 3 (slovy tri) listingy za den, a to jeste jen z tradicnich kesi.
Staci to jako odpoved? B)

Tak potom nemá o záťaži na server GJ vs API zmysel hovoriť.
  • 0

#27 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 027 příspěvků(y)

Publikováno 12 srpen 2011 - 13:02

Ono GJ vs. API ma trosku jiny rozmer. Gj se totiz hodilo i pro PM. Stahovani PQ z webu, rychla aktualizace stavu kesek, nahravani dat na profil, stahovani bookmarku... vsechny tyto veci by ale API melo umet.
  • 0

#28 akryx

akryx

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 994 příspěvků(y)

Publikováno 12 srpen 2011 - 23:36

Otazecka, mam IE6 (nocomment a musim ho mit) a FF ci chrome. Muzu nejak donutit GSAK aby pri kontaktovani API pouzil neco jineho nez ehmehm IE? Default brws mam FF. THX
  • 0

Zanikle vesnice/obce
KML soubor pro zobrazeni v maps.google.com nebo Google Earth


http://


#29 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 956 příspěvků(y)

Publikováno 13 srpen 2011 - 8:25

Tak jsem vyzkoušel možnost update bookmarku a supr fíčurka o které jsem mluvil už dávno,že by bylo fajn, kdyby ji GG spolu s GJ uměl... ... konkrétně jsem si raz dva aktualizoval můj ignore list podle GG ;)
  • 0

#30 Colonel74

Colonel74

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 637 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2011 - 16:53

Tak zatim se mi to hodne libi, nejvic asi to, ze si vyfiltruju kese, ktere me zajimaji a jednim kliknutim si je aktualizuji cesrstvymi daty z gc.com. To mi pripada docela revolucni, super! A i jen prosta kontrola stavu aktivni/disable/archived je super.
  • 0
Proud member of Quick Georesponse Team

#31 PLAJ family

PLAJ family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 103 příspěvků(y)

Publikováno 15 srpen 2011 - 7:50

Zkouším V8, nainstaloval jsem si ji do extra adresáře. Jenže bych chtěl použít nastavení, makra příp. data z původní verze. Poradíte někdo, jak to nejlépe udělat?
  • 0

#32 Paw&lucima

Paw&lucima

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 185 příspěvků(y)

Publikováno 15 srpen 2011 - 8:19

PLAJ: v Tools - Options se v jednotlivych verzich podivej na hodnoty v Application data a Database folder, pocitam, ze dam budou ruzne adresare. Ted jsou dve moznosti - bud zkopirovat data z v7 do v8 (=> vzniknou dve nesynchronizovane DB), nebo ve v8 nastavit cesty do v7 -> budes delat nad stejnymi daty jako ve v7, teoreticky muze dojit k poskozeni. Paw
  • 0

#33 Colonel74

Colonel74

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 637 příspěvků(y)

Publikováno 15 srpen 2011 - 9:57

Myslim, ze prace z obou verzi nad jednou databazi neni mozna, V8 ma nejaky polozky navic, alespon na foru GSAK bylo psany neco ve smyslu, ze zaloha dat z V8 nejde pouzit ve V7. Zpetne jedine pres export gpx.
  • 0
Proud member of Quick Georesponse Team

#34 marram

marram

    marram.cz

  • Members
  • PipPipPip
  • 682 příspěvků(y)

Publikováno 15 srpen 2011 - 12:55

Od patku poprve stahovana data pres API, schvalne rovnou jen aktualizace jedne ulovene kese, u ktere mam v dB stale 0 FP, pritom jich ma mraky a opet se nestahly, log z nedele jo, ale FP ne, takze asi chybicka a ne omezeni stahovani dat.
  • 0

#35 marram

marram

    marram.cz

  • Members
  • PipPipPip
  • 682 příspěvků(y)

Publikováno 15 srpen 2011 - 13:34

marram napsal/a:
Od patku poprve stahovana data pres API, schvalne rovnou jen aktualizace jedne ulovene kese, u ktere mam v dB stale 0 FP, pritom jich ma mraky a opet se nestahly, log z nedele jo, ale FP ne, takze asi chybicka a ne omezeni stahovani dat.


Beru zpet, vse funguje jak ma, kdysi jsem nalezene kesky mel zamknute a tohle je vysledkem teto akce. :)
  • 0

#36 3am

3am

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 119 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2011 - 5:27

maka to paradne, nejvic se mi libi tahani PQ, uz zadne preposilani na mail nebo rucni import, taky aktualizace statusu se hodi, konecne poradna zmena k lepsimu ;)
  • 0

Garmin Oregon 550t + GSAK V8 + Locus PRO


#37 Agent.

Agent.

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2011 - 5:33

Yo a ešče by to chcelo podporu více jazyků když už B) :D A ví ce už cena za upgrade?
  • 0
Mazel: Garmin Oregon 300
Mapset: TOPO Czech 2011 PRO a další
SW: GSAK 8.x.x.x. + Garmin MapSource 6.1x.x.

#38 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 690 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2011 - 7:35

něco k limitum api
http://gsak.net/boar...=0
  • 0

#39 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2011 - 7:49

Abych rekl pravdu, tak z hlediska BM to vubec nic neresi a ze strany Groundspíče je to spis vysmech. Ano, je mi jasne, ze neplatici maji drzet hubu a krok, ale na stranu druhou i ti se podili na financovani - neprimo kuprikladu nakupem trackables apod.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#40 PLAJ family

PLAJ family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 103 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2011 - 10:12

Tak jsem to zkusil přes Backup a Restore podle:
http://gsak.net/boar...ndpost&p=136201
A funguje to! Přenesly se mi i Locations i Makra. SUPER!
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama