Přejít na obsah


Fotka

GC/TB Discover [v0.1.1.10] - GeoGet plugin


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
84 odpovědí na toto téma

#1 Valicek1

Valicek1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2011 - 15:45

Trošku jsem si s pluginem pohrál, než jsem nahodil novou verzi.

http://ggplg.valicek...plugin/discover

Seznam změn v poslední verzi:
0.1.1.10 (02.5.2013 23:39:58)
* Přesun dočasné složky pluginu
* Oprava názvu pluginu
* Grafická nadstavba pluginu - výběr data, psaní logu
* Diakritika v logu
* Automatické aktualizace přes GeoGet


Návod: (se po úpravě taky trochu zjednodušil)
1. Stáhnout, nainstalovat
2. Pluginy -> Nástroje (Tools) -> GC/TB Discover
3. Vyplním text logu, datum
4. V případě, že si čísluji discovernuté TB/GC - doplním do logu %COUNT%, zadám počet již zalogovaných trackables
5. Zadám trackovací čísla k zalogování
6. Kochat se, popřípadě začít psát příspěvek do fóra, proč to zase nejede, nebo SZ s problematickým kódem...

Vložený obrázek

Příklad kódů:
PCxxxxx
TCxxxxx
xxxxxxx
dalsikod
dalsikod

POZOR!! Plugin využívá GeoJarry, což je proti pravidlům která jste odsouhlasili při registraci na gc.com
Zase snad nikoho nezabanovali skrz jeho používání...
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

#2 pajase

pajase

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 150 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2011 - 16:16

Ahoj, můžeš prosím napsat příklad, jak to v tom texťáku má vypadat?
  • 0

#3 Valicek1

Valicek1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2011 - 16:17

Trackovací číslo 1 Trackovací číslo 2 Trackovací číslo 3 Trackovací číslo 4 ...
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

#4 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2011 - 16:18

To vypada zajimave, da se tam nekde nastavit format tech zprav? Jde tam dynamicky kuprikladu menit poradi?
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#5 pajase

pajase

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 150 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2011 - 16:20

Tak nevím, kde dělám chybu, ale nějak mi to nejde
  • 0

#6 Valicek1

Valicek1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2011 - 16:22

satan: Pořadí dynamicky generovat nejde, ale dodělám to klidně, je to jeden řádek kódu pajase: co ti KONKRÉTNĚ nejde.. Máš aktuální geojarry plugin? Nějak sem neřešil závislosti
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

#7 Valicek1

Valicek1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2011 - 16:25

Ono to relativně jde dodělat tam i Grab it a retrieve, ale toto bylo spíchnuto za půl hodiny večer + po volnejch chvílích v matice a ostatních předmětech :D
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

#8 pajase

pajase

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 150 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2011 - 16:28

Dal jsem zkontrolovat aktualizace a napsalo to, že je vše OK, ale nevím, kde nastavit datum a v texťáku jsem to napsal XXXXXX, kde XXXXXX je trackovací kód.
  • 0

#9 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 906 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2011 - 16:28

http://www.geocachin...ort=&rowstart=0 ?
  • 0

#10 Valicek1

Valicek1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2011 - 16:29

mikrom: Já vím, ale spoustě lidí to nejdede, proto jsem byl požádán
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

#11 Valicek1

Valicek1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2011 - 16:31

pajase: Pluginy -> Správce -> nastavení -> discover (nastavení data) co ti to píše? Nebo to nepíše nic?
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

#12 pajase

pajase

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 150 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2011 - 16:41

V texťáku napíšu trackovací číslo a uložím ho. Pak kliknu na plugin discover, otevře se okno, kde vyberu ten uložený soubor, odkliknu tvojí hlášku a napíše to, že geoget pracuje a dlouho se nic neděje.
  • 0

#13 Valicek1

Valicek1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2011 - 16:43

Tak to je divný, počkej, zkusím si zpětně nainstalovat ten plugin
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

#14 Valicek1

Valicek1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2011 - 16:45

Tak po zpětné instalaci mě to taky nejede grr.
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

#15 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2011 - 17:27

Valicek1 napsal/a:
satan: Pořadí dynamicky generovat nejde, ale dodělám to klidně, je to jeden řádek kódu


Pokud by to bylo mozne, bylo by to super. Jde mi o to, ze si cisluji poradi logu, tak aby to za me udelal proste program:

#234
Text


Dalsi trackable:

#235
Text


Dalsi:

#236
Text


  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#16 pajase

pajase

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 150 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2011 - 17:30

Tak jak to vypadá? Už ti to jede?
  • 0

#17 mikelord

mikelord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 193 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2011 - 17:56

Tak jsem byl zvedavej a vysledek je ze se mi lognul jen jeden. Ale az to bude fungovat, tak to bude pecka! :)
  • 0

#18 Valicek1

Valicek1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2011 - 18:30

Nová verze k dispozici, stahujte.. Sice to nejde přes kontrolu aktualizací (zatím jsem to neštudoval, měla to bejt jednoúčelovka..)
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

#19 pajase

pajase

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 150 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2011 - 18:53

Tak to vypadá, že to fachá, díky moc :)
  • 0

#20 Vsara

Vsara

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 288 příspěvků(y)

Publikováno 06 září 2011 - 19:15

Uf ... v GG jej mám naisntalovaný, dokonce nastavený den, delay i text ... ale nevím jak jej sakra pustit , nedá se nikde přidat do toolbaru, ani v rolomenu se nikde neobjeví.... ... prosím o radu.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama