Přejít na obsah


Fotka

BadgeGen II


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1167 odpovědí na toto téma

#21 fremen.cz

fremen.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 681 příspěvků(y)

Publikováno 24 říjen 2011 - 10:21

Netorack napsal/a:
Řešením je v geogetu...


Odebrat hromadně z DTB TAG "Kraj", "Okres" cokoli... a nechat ho vygenerovat všude nově.
A ne to ručně přepisovat ;)
  • 0

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -


#22 Netorack

Netorack

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 340 příspěvků(y)

Publikováno 24 říjen 2011 - 10:23

fremen.cz napsal/a:
Odebrat hromadně z DTB TAG "Kraj", "Okres" cokoli... a nechat ho vygenerovat všude nově.
A ne to ručně přepisovat ;)

Já to naštěstí ještě nedělal ;) Díky.
  • 0

#23 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 24 říjen 2011 - 10:25

Netorack napsal/a:
Další věc, co jsem dneska zjistil: Jak se přejmenoval kraj z "Vysočina" na "Kraj Vysočina", BadgeGen to bere jako dva různé kraje (takže mám prý v ČR vyloveno 107,14 % krajů :P ). Řešením je v geogetu si ty staré kešky nalezené ještě před změnou předělat na "Kraj Vysočina". Možná by to ale mohl umět poznat i ten BadgeGen (tedy že Vysočina a Kraj Vysočina jsou jedna věc).

Tohle by si měl každej asi spíš upravit v GeoGetu není to zase tak pracný a někde to tu visí jak se to dělá...
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#24 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 301 příspěvků(y)

Publikováno 24 říjen 2011 - 12:00

Netorack napsal/a:
Další věc, co jsem dneska zjistil: Jak se přejmenoval kraj z "Vysočina" na "Kraj Vysočina", BadgeGen to bere jako dva různé kraje (takže mám prý v ČR vyloveno 107,14 % krajů :P ). Řešením je v geogetu si ty staré kešky nalezené ještě před změnou předělat na "Kraj Vysočina". Možná by to ale mohl umět poznat i ten BadgeGen (tedy že Vysočina a Kraj Vysočina jsou jedna věc).


Opakování matka moudrosti, že ?

Pokud se to neudělalo automaticky v nové verzi, tak uživatelsky nejjednodušší je v Geogetu

Nástroje / Nastavení / Tagy / vybrat "CZ kraj" / Smazat kategorii tagů

a pak pustit Divide znovu.
  • 0

#25 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 24 říjen 2011 - 12:02

Arne1 napsal/a:

Netorack napsal/a:
Další věc, co jsem dneska zjistil: Jak se přejmenoval kraj z "Vysočina" na "Kraj Vysočina", BadgeGen to bere jako dva různé kraje (takže mám prý v ČR vyloveno 107,14 % krajů :P ). Řešením je v geogetu si ty staré kešky nalezené ještě před změnou předělat na "Kraj Vysočina". Možná by to ale mohl umět poznat i ten BadgeGen (tedy že Vysočina a Kraj Vysočina jsou jedna věc).


Opakování matka moudrosti, že ?

Pokud se to neudělalo automaticky v nové verzi, tak uživatelsky nejjednodušší je v Geogetu

Nástroje / Nastavení / Tagy / vybrat "CZ kraj" / Smazat kategorii tagů

a pak pustit Divide znovu.

dík za připomenutí :-) rozhodně kvůli tomu nebudu modifikovat kód pro BadgeGen II
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#26 Netorack

Netorack

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 340 příspěvků(y)

Publikováno 24 říjen 2011 - 13:18

Už jsem byl poučen fremenem, tak už mě nechte :P Nojo, nějak jsem tu změnu vůbec nezaznamenal.
  • 0

#27 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 24 říjen 2011 - 13:22

Netorack napsal/a:
Už jsem byl poučen fremenem, tak už mě nechte :P Nojo, nějak jsem tu změnu vůbec nezaznamenal.

lol to nebylo na tebe to jen preventivně...
aspoň kdo sem koukne si to přehodí
ono naprogramovat se dá cokoliv ale každá vyjímka na vyjímku jen zbytečně komplikuje kód a je lepší když si každej uklidí data... a je pokoj ...
akorát ses vyskytl jako exemplární příklad.... :D ale není to nic osobního... B)
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#28 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 904 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2011 - 23:11

jen takovej rejp. neni to matouci kdyz je badgegen 3.neco a ted je novej badgegen II verze 4.neco? :P
  • 0

#29 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2011 - 23:11

Tak vypuštěna verze 4.0.0 beta
více zde: http://geoget.ararat...adgegenii#popis
Je to beta takže pls. pište připomínky některé věci zatím nemám ještě dodělané takže rozhodně do ostré verze ještě celek dozná hodně změn... B)
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#30 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2011 - 23:12

mikrom napsal/a:
jen takovej rejp. neni to matouci kdyz je badgegen 3.neco a ted je novej badgegen II verze 4.neco? :P

noo jedu v počítání verzí dál :-) a bordel ve stránkách už jsem upravil B)
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#31 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 904 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2011 - 23:17

1. oba pluginy (v menu pluginy) jsou "Settings", nemel by byt ten druhy "Silent"? 2. to zarazeni "Pluginy pro statistiku" je trochu odvazny :) jednak by se mi libilo pro "statistiky" a druhak, by to pak vyhledove chtelo sloucit s ostatnimi skripty, ze, GgStat, GgStatTune, AutoStat.. vse by mohlo byt pod jednou plozkou v menu
  • 0

#32 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2011 - 23:22

mikrom napsal/a:
1. oba pluginy (v menu pluginy) jsou "Settings", nemel by byt ten druhy "Silent"?
2. to zarazeni "Pluginy pro statistiku" je trochu odvazny :) jednak by se mi libilo pro "statistiky" a druhak, by to pak vyhledove chtelo sloucit s ostatnimi skripty, ze, GgStat, GgStatTune, AutoStat.. vse by mohlo byt pod jednou plozkou v menu


ad 1. to sem asi přehlídl opravím
ad 2. jo "statistiky" to je lepší upravím :-) a není to odvážné je to domluvené s Gordem a měly by se tam přestěhovat další věci postupně (moje Series atd....) Záměr je zjednodušit menu...
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#33 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 904 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2011 - 23:35

Zamer je urcite spravny, o tom zadna :) az se mi bude chtit a dam AutoStatu tahani logu pres api, tak ho tam taky zaradim :o)
  • 0

#34 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2011 - 23:37

ok :-) pozvolna se to učeše
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#35 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 463 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2011 - 0:48

Tak to zkouším a padá mi to na rutině BG_WAYMARKER a to i když tu volbu vypnu. Možná to bude tím, že waymarky mám, ale v jiné databázi. Předchozí BadgeGen mi odznáček generuje. Musím se k této verzi zase vrátit, BadgeGen mi zatím neukáže nic.
  • 0

#36 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2011 - 0:52

mpik napsal/a:
Tak to zkouším a padá mi to na rutině BG_WAYMARKER a to i když tu volbu vypnu. Možná to bude tím, že waymarky mám, ale v jiné databázi. Předchozí BadgeGen mi odznáček generuje. Musím se k této verzi zase vrátit, BadgeGen mi zatím neukáže nic.

divné mám waymarky taky v jiné DB a funguje mi to... zamyslím se nad tím...
vypnutí volby znamená jen nezobrazení ale jednotlivé podprogramy se provedou je to z důvodu, že výstupní hodnoty se různě používají třeba pro pásky a další informace...
jediný co by ti pomohlo je nedávat zatím tu druhou DB tím by to hledalo waymarky v hlavní DB
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#37 Sally&eL

Sally&eL

    Sally

  • Members
  • PipPipPip
  • 824 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2011 - 0:59

...už si jen zvyknout že přestal počítat automaticky při každém spuštění GgStatu :(
  • 0

#38 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2011 - 1:05

jo to jo řeším to přes "Combine" je to pohodlnější...
- když se něco změní v tom co se musí ručně pustím si plugin z lišty a nastavím
- když ne tak pustím combine a to před vlastními statistikami vygeneruje odznáčky

směřuji to na Combine je to jednodušší
a i do AutoStatu se určité dá přidat volání té Silent části to záleží na autorovi AutoStau :-)

ten původní CFG byl fakt neudržitelný v těch podmínkách sem se dokázal za chvilku stratit :-D
vemte to tak, že je tam myslím 46 odznáčků = 46 x 8 podmínek plus ještě hromada podmínek pro pásky... prostě jediná možnost udržet to při životě bylo to překopat :-D
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#39 Sally&eL

Sally&eL

    Sally

  • Members
  • PipPipPip
  • 824 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2011 - 1:16

...ale já jsem rád za novou verzi - jen to chce chvilku na zvyknutí a pak už to nikomu nepřijde, že to bylo někdy jinak
  • 0

#40 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 087 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2011 - 1:18

já jen napsal důvod proč je to jinak B) lol
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama