geoget + dropbox
Publikováno 24 říjen 2011 - 18:26
Publikováno 24 říjen 2011 - 18:36
Samsung Galaxy S5 (aDrake / WhereYouGo)
zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 24 říjen 2011 - 18:50
Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C
Publikováno 24 říjen 2011 - 18:53
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Publikováno 24 říjen 2011 - 18:55
Publikováno 24 říjen 2011 - 18:59
Publikováno 24 říjen 2011 - 19:07
Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C
Publikováno 24 říjen 2011 - 19:14
olda_v napsal/a:
Instalovat 1portable verze se mi nechce kvuli nevyhodam, ktere jsou na strankach GG zminovany.
...promiň že se ptám, ale jaké nevýhody máš namysli?
Publikováno 24 říjen 2011 - 19:15

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 24 říjen 2011 - 19:19
V případě, že to teď máš ve verzi "portable", do dropboxu si zkopíruj celou tu složku GeoGet. No, a za chvíli se ti to objeví i v dalším kompu. Tam už samozřejmě nebudeš nic instalovat.olda_v napsal/a:
Takze znova nainstalovat na oba compy, jako portable do slozky dropboxu. A asi nejak pujde prenest data z uloziste (ted to mam na AppData\roaming\GeoGet) do adresare s geogetem?
Pokud to nemáš portable, naistaluj GG do dropboxu a pak tam nakopíruj složku data z tvé dosavadní verze. A za chvíli to zase budeš mít i v druhém kompu. Předtím doporučuji někam úplně jinam zazálohovat soubor geoget.db3
Publikováno 24 říjen 2011 - 20:01
Publikováno 24 říjen 2011 - 20:14
Slozku data - mate na mysli Celou slozku s daty, uvedenou ve stavovem radku geogetu s podslozkami? (Mozna mi to vyplyne pri instalaci jako portable do dropboxu). Jinak, mam to mozna nejak spatne vedene, ale mam tam nekolik ruznych databazi (s priponami db3), ale ani jedna se nejmenuje geoget.db3. Takze asi zazalohovat vsechny ty databaze?zlicinaci napsali:
Pokud to nemáš portable, naistaluj GG do dropboxu a pak tam nakopíruj složku data z tvé dosavadní verze. A za chvíli to zase budeš mít i v druhém kompu. Předtím doporučuji někam úplně jinam zazálohovat soubor geoget.db3
Publikováno 24 říjen 2011 - 20:17

Publikováno 24 říjen 2011 - 21:13
olda_v napsal/a:
(Z instalacniho navodu)
Nevýhody
Přenosné disky jsou zpravidla výrazně pomalejší než pevné disky uvnitř počítačů, a navíc mívají vypnutou vyrovnávací paměť pro zápis, což také degraduje výkon Geogetu.
Přenosné disky mají vyšší poruchovost. Nejslabší místo je právě připojení k počítači přes USB. Jakákoliv porucha komunikace ohrožuje integritu dat na přenosném disku. Dbejte proto zvýšenou pozornost zálohování dat!
...jo ták, ale to jsou nevýhody externích zařízení, ne GeoGetu instalovaného jako portable

Publikováno 24 říjen 2011 - 21:23
Přesně tak, co máš teď v tom stavovém řádku, to směle zkopíruj. Ty zálohy jsou jen z bezpečnostních důvodů, kdybys mazal a mazal ... to znám dobře ze své praxe :-)olda_v napsal/a:
Slozku data - mate na mysli Celou slozku s daty, uvedenou ve stavovem radku geogetu s podslozkami? (Mozna mi to vyplyne pri instalaci jako portable do dropboxu). Jinak, mam to mozna nejak spatne vedene, ale mam tam nekolik ruznych databazi (s priponami db3), ale ani jedna se nejmenuje geoget.db3. Takze asi zazalohovat vsechny ty databaze?
Publikováno 24 říjen 2011 - 21:31
olda_v napsal/a:
(Z instalacniho navodu)
Nevýhody
Přenosné disky jsou zpravidla výrazně pomalejší než pevné disky uvnitř počítačů, a navíc mívají vypnutou vyrovnávací paměť pro zápis, což také degraduje výkon Geogetu.
Přenosné disky mají vyšší poruchovost. Nejslabší místo je právě připojení k počítači přes USB. Jakákoliv porucha komunikace ohrožuje integritu dat na přenosném disku. Dbejte proto zvýšenou pozornost zálohování dat!
Jenze to se popisi PRENOSNE DISKY a nikoliv portable instalace primo na pevnem disku.
EDIT: koukam, ze Sally&eL me uz predbehl.

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 24 říjen 2011 - 21:57

Publikováno 24 říjen 2011 - 22:37
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 25 říjen 2011 - 5:36
Publikováno 25 říjen 2011 - 7:29

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů