Přejít na obsah


Fotka

GSAK a keše na mapě...


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
28 odpovědí na toto téma

#1 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 952 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 19:08

Mám takový dotaz... jde nějak zobrazit keše v GSAKU na mapě? Mám tam naimportováno několik gpx a chtěl bych je zobrazit jako v GG na mapě... Prosím o radu jak na to. Díky.
  • 0

#2 marram

marram

    marram.cz

  • Members
  • PipPipPip
  • 681 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 19:15

Osobne pouzivam GeoKuk, ale existuje i makro pro export do google mapy, jestli ti z nejakeho duvodu geokuk nesedi, tak se zkusim podivat po te google mape, driv jsem to pouzival.
  • 0

#3 maaaca

maaaca

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 697 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 19:17

Ja to mam zprovozneny v GSAKu. Kdysi se to tu resilo. Pokud by byl zajem, tak to sem zkusim nejak dat...

Tohle rozbal do adresare GSAKu (F:\Program Files\gsak) a nainstaluj makro Cachemapa-fast.gsk. To by snad melo byt vsechno.
Tenkrat jsem si to upravil na tu novejsi geogeti mapu a byl trochu problem se spoustenim mapy v Chromu, ktery se musel poustet s parametrem.
  • 0

#4 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 952 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2011 - 16:29

maaaca napsal/a:
Ja to mam zprovozneny v GSAKu. Kdysi se to tu resilo. Pokud by byl zajem, tak to sem zkusim nejak dat...

Tohle rozbal do adresare GSAKu (F:\Program Files\gsak) a nainstaluj makro Cachemapa-fast.gsk. To by snad melo byt vsechno.
Tenkrat jsem si to upravil na tu novejsi geogeti mapu a byl trochu problem se spoustenim mapy v Chromu, ktery se musel poustet s parametrem.

Nainstalováno, ale když to pustím, tak problikne nějaké okna na mapy.cz a pak se zobrazí prázdná mapa. To makro Cachemapa-fast.gsk nemůžu nikde najít... díky za pomoc. Jde mi jen o to podívat se na mapě, co mám vlastně všechno v gsaku :-)
  • 0

#5 QuoX

QuoX

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 297 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2011 - 17:27

Pouzovam jak geokuk tak makro google map v3. to mi prijde na prohlizeni asi nejlepsi. kdyz ho spoustis se shiftem da se nastavit tak aby ti vyhovovalo...
  • 0
Nedělám to pro body, ale proto abych poznal zajímavá místa!!! Čím více takovýchto míst poznám tím lépe!

Garmin Oregon 450 + TOPO Czech 2012 PRO
SE xperia neo + NeonGeo + GDAK
GSAK v 8.x.x.xx

#6 ToRo61

ToRo61

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 466 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2011 - 21:10

sobikovi napsal/a:
jde nějak zobrazit keše v GSAKU na mapě?

Pro GSAK existuje makro http://geokuk.cz/spust.html pro export do GeoKuku
  • 0

#7 kikonan

kikonan

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2011 - 21:11

Ja pouzivam HTML_Google_Maps_Nearest.gsk. Ukaze mapu kesi okolo aktualnej kese. Uplne super.. http://gsak.net/boar...t=0
  • 0

#8 ToRo61

ToRo61

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 466 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2011 - 21:45

wabicek napsal/a:
cacheye.org pro spolupraci s gsakem je makro

Hmm, lehce jsem to otestoval a nevypadá to špatně.
Ale stejně zůstávám v prvé řadě věrný tatínkovi od rodiny veverek :) tj. http://geokuk.cz/
  • 0

#9 Brunoos

Brunoos

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 304 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2011 - 22:15

maaaca napsal/a:
Ja to mam zprovozneny v GSAKu. Kdysi se to tu resilo. Pokud by byl zajem, tak to sem zkusim nejak dat...

Tohle rozbal do adresare GSAKu (F:\Program Files\gsak) a nainstaluj makro Cachemapa-fast.gsk. To by snad melo byt vsechno.
Tenkrat jsem si to upravil na tu novejsi geogeti mapu a byl trochu problem se spoustenim mapy v Chromu, ktery se musel poustet s parametrem.


Fuznguje bez problemu .

Chci se ale zeptat zda u teto mapy existuje nějaka možnost jak po kliknuti na kešku na mapě ji zobrazit jako vybranou v gsak-u.
Díky za info
  • 0

"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného."
"Před otevřením úst zapni mozek."
"Nehledej duvody, hledej zpusoby."


#10 puczmeloun

puczmeloun

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 24 říjen 2012 - 18:44

maaaca napsal/a:
Ja to mam zprovozneny v GSAKu. Kdysi se to tu resilo. Pokud by byl zajem, tak to sem zkusim nejak dat...

Tohle rozbal do adresare GSAKu (F:\Program Files\gsak) a nainstaluj makro Cachemapa-fast.gsk. To by snad melo byt vsechno.
Tenkrat jsem si to upravil na tu novejsi geogeti mapu a byl trochu problem se spoustenim mapy v Chromu, ktery se musel poustet s parametrem.


S novou verzí GSAKu to hází hlášku, že macro používá nějaký "zavržený" příkaz. Nemá někdo novou verzi, či není někdo, kdo by na to koukl (tedy ten co se vyzná v příkazech GSAKu)
  • 0
Užívej života...

#11 puczmeloun

puczmeloun

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 31 říjen 2012 - 12:45

Nikdo žádný nápad?
  • 0
Užívej života...

#12 snorchl

snorchl

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 31 říjen 2012 - 15:34

ad Geokuk, nevite proc se mi nedotahuji mapy, Javu7, mam, Geokuk se pusti, ale misto map jsou jen dlazdice ? Diky
  • 0

#13 Skleba

Skleba

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 504 příspěvků(y)

Publikováno 31 říjen 2012 - 15:40

Mapu kešek v GSAKu prohlížím v Google Map V3 http://gsak.net/boar...=0 Vyhovuje mě to více než geokuk.
  • 0

http://www.munzee.com/m/Skleba/    Garmin Oregon 650 + iPhone 6



#14 3am

3am

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 31 říjen 2012 - 16:54

Skleba napsal/a:
Mapu kešek v GSAKu prohlížím v Google Map V3
http://gsak.net/boar...=0

Vyhovuje mě to více než geokuk.


mas recht, pouzivam ji taky a je dobra, ale jeste vic by se mne libilo, kdyby se zobrazila turisticka z mapy.cz a byla zde moznost vybirat si z childpointu, treba jen parkoviste nebo finale a tak ;) to by bylo super ;) jenze to musely preprogramovat nejake sikovne ceske rucicky :)
  • 0

Garmin Oregon 550t + GSAK V8 + Locus PRO


#15 puczmeloun

puczmeloun

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2012 - 20:33

Nj, jenže Google Map V3 (který mam taky nainstalovaný) na rozdíl od Cachemapa-fast.gsk (maacou nabídnuté macro) nemá filtrování nalezených, nezobrazuje waypointy a neumí zobrazovat kolizní kruhy. To jsou všechno duležité věci co využívám a co by mě chyběly (a geokuk používat nechci - není zrovna ideální mít 5 programů na 5 vecí, když by to mohl umět jeden)...


EDIT: jde o to "pouze" zamenit příkaz "ShowForm" na "sForm", což zní hezky a jednoduše, ale vůbec tomu nerozumím..

EDIT2: Z nápovědy: " ShowForm a GSAK form (Deprecated, see Form() "
  • 0
Užívej života...

#16 3am

3am

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2012 - 11:08

puczmeloun napsal/a:
Nj, jenže Google Map V3 (který mam taky nainstalovaný) na rozdíl od Cachemapa-fast.gsk (maacou nabídnuté macro) nemá filtrování nalezených, nezobrazuje waypointy ....


Google Map V3 ale waypointy zobrazuje ;) akorat nejdou vybirat, ktere chces videt, bud je vsechny zapnes a nebo vypnes, coz je taky skoda.
  • 0

Garmin Oregon 550t + GSAK V8 + Locus PRO


#17 puczmeloun

puczmeloun

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2012 - 11:26

3am napsal/a:

puczmeloun napsal/a:
Nj, jenže Google Map V3 (který mam taky nainstalovaný) na rozdíl od Cachemapa-fast.gsk (maacou nabídnuté macro) nemá filtrování nalezených, nezobrazuje waypointy ....


Google Map V3 ale waypointy zobrazuje ;) akorat nejdou vybirat, ktere chces videt, bud je vsechny zapnes a nebo vypnes, coz je taky skoda.

Kde je zapneš?
  • 0
Užívej života...

#18 3am

3am

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2012 - 12:16

Kde je zapneš?


jedna se tedy o Google Maps Nearest V3 v0.7 a zepnes to tim, ze drzis Shift pri spusteni tohoto Spit Screenu Google Maps Nearest V3 ;)

Vložený obrázek
  • 0

Garmin Oregon 550t + GSAK V8 + Locus PRO


#19 puczmeloun

puczmeloun

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2012 - 12:38

No vida, tak ony jsou ty makra dvě? No díky tedy za tohle, vypadá o trochu líp, je tam i více nastavení, ale stejně tam chybí možnost dalšího filtrování. To macro výše je prostě zatím nejlepší, jen může brzy přestat fungovat, což bych velmi nerad a proto se ptám na onu úpravu zámeny příkazu "ShowForm" na "Form()". Vzhledem k tomu, že někdo to macro dokázal naprogramovat, tak ho i někdo dokáže upravit, ne?
  • 0
Užívej života...

#20 petegeo

petegeo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 990 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2018 - 12:05

Proč to dělat složitě když to jde jednoduše...

http://www.geocachin...oget-geosetter/ http://www.geocachin...oget-geosetter/
stále funguje..


Tento příspěvek byl upraven od petegeo: 01 červen 2018 - 12:06

  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama