Přejít na obsah


Fotka

GeoTrophy / GeoPuzzle pre GeoGet


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
199 odpovědí na toto téma

#181 martinracek26

martinracek26

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 085 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2016 - 21:48

Evčo v nastavení toho modulu musíš zadat jaké puzzle chceš zobrazovat, máš to tam?


  • 0

#182 Evca.N

Evca.N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 679 příspěvků(y)

Publikováno 28 srpen 2016 - 7:20

Asi myslíš dialógové okno, ktoré na konci po vygenerovaní puzzle vyskočilo so zoznamom všetkých vygenerovaných puzzle, a po kliknutí na ich názvy otvorilo puzzle v browseri? Toto okienko sa dá zapnúť/vypnúť v menu Pluginy - Správce pluginů - záložka "Konfigurace pluginů". Po zvolení "GeoPuzzle" je treba nastaviť "SILENT" na 0 (teda nulu) - ak je tam jednotka, okienko so zoznamom puzzle sa nezobrazí. Následne to odskúšaj tak, že priamo spustíš GeoPuzzle plugin, nie Stator (cez menu Pluginy - GeoPuzzle). Vyskúšaj či pomôže.

Jo, to bylo ono. Děkuju!


  • 0

#183 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 629 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2016 - 9:49

Používám modul GeoTrophy ve Statoru a poslední dobou se mi seznam odznáčků generuje do sloupce po jednom (viz. můj profil). Samostatně zobrazený output.html je však v pořádku, takže se domnívám, že problém bude někde v zakomponování tohoto souboru do výsledné statistiky. Nějaký nápad? Děkuji.


  • 0

#184 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 400 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2016 - 10:35

v GG mam verziu 2.0.12 ale  UNESCO Welterbe (DE) a Slovenian Castles (SI) tam nemám


  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#185 osnica

osnica

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2016 - 10:45

v GG mam verziu 2.0.12 ale  UNESCO Welterbe (DE) a Slovenian Castles (SI) tam nemám

Skús zatiaľ pre istotu nakuknúť do nastavení v menu Pluginy - Správce pluginů - záložka "Konfigurace pluginů", či náhodou nie je pre plugin "GeoPuzzle" nastavená položka "COUNTRIES" len na niektoré krajiny. Teraz nie som pri PC na ktorom mám GeoGet ale večer sa na to skúsim pozrieť, či sa niečo niekde nepokazilo. :)


  • 0

GeoPuzzle plugin pre GeoGet
GC Watchlist Enhancer - skript pre Chrome a FF (Greasemonkey)

Bežky na Orave - prehľadný kalendár zimných prechodov na Orave


#186 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 400 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2016 - 10:51

nemám

 

Přiložené miniatury

  • puzzle.png

  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#187 osnica

osnica

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2016 - 14:58

@Balin50: Hmm, nastavenia na screenshote vyzerajú OK. Skúsil som to teraz doma, a funguje mi to normálne. Aj po zmazaní všetkých pracovných súborov nanovo natiahlo všetkých 20 puzzle. Počas generovania puzzle keď je chvíľu vidieť počítadlo (počas sťahovania dát) píše že spracúva puzzle x/20 alebo x/18?

 

Napadá ma jedine skontrolovať, či v GeoGet adresári je skutočne plugin verzie 2.0.12... Ináč neviem čo by ešte mohlo spôsobovať takéto chovanie. Súbor GeoGet/script/GeoPuzzle/GeoPuzzle.ggp.pas by mal mať veľkosť 16828 bytov a vnútri komentár v tomto znení: Verzia: 2.0.12 / 2016-05-24


  • 0

GeoPuzzle plugin pre GeoGet
GC Watchlist Enhancer - skript pre Chrome a FF (Greasemonkey)

Bežky na Orave - prehľadný kalendár zimných prechodov na Orave


#188 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 400 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2016 - 15:10

{
Autor: osnica / Rado
 
 
Verzia: 2.0.12 / 2016-05-24
}
velkosť 16,4 kB (16 828 bajtov)
 
zvláštne je, že v statore to nemám
v adresárije to takto
 

Přiložené miniatury

  • geopuzzle.png

Tento příspěvek byl upraven od Balin50: 03 listopad 2016 - 15:20

  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#189 osnica

osnica

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2016 - 15:33

Rozumiem, takže ono GeoPuzzle plugin tie HTML súbory vygeneruje. Do statoru ich treba zrejme vložiť manuálne cez šablónu? V tomto bohužiaľ neporadím, keďže stator som zatiaľ neskúšal.


  • 0

GeoPuzzle plugin pre GeoGet
GC Watchlist Enhancer - skript pre Chrome a FF (Greasemonkey)

Bežky na Orave - prehľadný kalendár zimných prechodov na Orave


#190 martinracek26

martinracek26

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 085 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2016 - 15:49

A máš ve statoru všechny ty požadované puzzle označené?

Přiložené miniatury

  • stator.png

  • 0

#191 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 400 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2016 - 15:56

nemôžem mať označené niečo čo nemám

 

Přiložené miniatury

  • oznacene.png

  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#192 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 316 příspěvků(y)

Publikováno 03 listopad 2016 - 19:03

Statoří modul pouští plugin GeoPuzzle, který vygeneruje všechny puzzle. Aby Stator v konfiguraci "uměl" i novinky, stačí nahrát do statořího adresáře ...\Stator\Modules\ upravený konfigurační soubor, který najdete v přiloženém ZIPu. V nové verzi Statoru už bude pochopitelně zařazeno...

 

P.S.

Opravdu by sem nešlo dávat přímou přílohou textové .INI soubory? Nezdají se mi být velkým bezpečnostním rizikem... ;)

Přiložený soubor (y)


  • 0

#193 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 400 příspěvků(y)

Publikováno 04 listopad 2016 - 12:22

dik

je to tam


  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#194 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 316 příspěvků(y)

Publikováno 04 listopad 2016 - 12:47

Používám modul GeoTrophy ve Statoru a poslední dobou se mi seznam odznáčků generuje do sloupce po jednom (viz. můj profil). Samostatně zobrazený output.html je však v pořádku, takže se domnívám, že problém bude někde v zakomponování tohoto souboru do výsledné statistiky. Nějaký nápad? Děkuji.

 

Michale, koukal jsem na to. Jednotlivé odznaky jsou každý zvlášť uzavřen v bloku (<div>). Na stránce profilu se musí explicitně nastavit "display: inline-block", jinak se skládají pod sebe. Je to dáno globální šablonou od GS.

 

Před pár měsíci GS povolil CSS v HTML kódu profilu. Všichni jsme se radovali, že odpadne kupa formátovacího balastu. Kupříkladu uvedený problém bys vyřešil nastavením stylu pro bloky s třídou, kterou používá GeoTrophy. Bohužel zřejmě před pár týdny byly CSS zase zrušeny. Dnešní (včerejší, zítřejší) stav netuším a nechce se mi to ověřovat, protože za pár dní může být vše jinak.

 

Řešením je upravit plugin GeoTrophy, aby výsledný HTML kód obsahoval u <div> s odznaky:

style="display: inline-block"

  • 0

#195 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 629 příspěvků(y)

Publikováno 07 listopad 2016 - 12:23


Řešením je upravit plugin GeoTrophy, aby výsledný HTML kód obsahoval u <div> s odznaky:

style="display: inline-block"

 

Děkuji za radu. Lehce jsem se v tom hrabal a z nedostatku času jsem vyzkoušel jen napevno nastavit šířku bloku, což nazafungovalo, takže jsem to zase znechucen zavřel. Možná by trvalým řešením bylo psát vše natvrdo v HTML a vyprdnout se na styly. Já vím, je to zastaralé a neefektivní, ale 100% kompatibilní. (Podobně jako když staromilci dělají layout v tabulkách :D )


  • 0

#196 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 736 příspěvků(y)

Publikováno 07 listopad 2016 - 15:34

Ony ty styly jsou tam proto, ze bylo/je planovane jejich pouziti pres skutecne css. Uprava ze stavajiciho Statoru by nemela byt az tak hrozna. Haluma me od ni vsak odrazoval hned, jak css povolili s tinm, ze kdo vi, jak to dopadne. :-) No anez jsem se k tomu dostal, tak to dopadlo.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#197 osnica

osnica

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 22 září 2018 - 12:14

K dispozícii je nová verzia 2.1.0 - vďaka PetrAJana pribudla možnosť tagovania kešiek v databáze. Ak to chcete vyskúšať, treba si zapnúť nastavenie TAG_PUZZLE a prvý beh pluginu následne môže trvať dlhšie. Vo výsledku budú kešky, ktoré sú súčasťou puzzle, otagované kategóriou "GeoPuzzle" s názvom príslušného puzzle. Plugin tiež na konci (ak nie je zapnutý silent režim) zobrazí zoznam GC kódov kešiek, ktoré sú v puzzle, ale nie sú stiahnuté v DB.

 

Zmeny v samotnom obsahu generovaných puzzle tentokrát nie sú žiadne. Nová verzia prichádza po viac než 2-ročnej pauze. Testovali sme to, verím že bude všetko fungovať tak ako má, ale ak by ste narazili na nejaký problém, dajte vedieť.


  • 0

GeoPuzzle plugin pre GeoGet
GC Watchlist Enhancer - skript pre Chrome a FF (Greasemonkey)

Bežky na Orave - prehľadný kalendár zimných prechodov na Orave


#198 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 251 příspěvků(y)

Publikováno 22 září 2018 - 22:38

Díky za novou funkci.

Doplnil jsem si tak 466 keší co byly mimo ČR. Ale: 24 keší, které mi chyběly zůstaly neotagované i po opakovaném spuštění pluginu. Viz přiložený screen.

 

A jen bych se ještě chtěl zeptat. Mezi chybějícími bylo i 14 eventů, českých a slovenských. Samozřejmě již archivovaných. Znamená to tedy, že účastníci obdrželi geopuzzl i za návštěvu těchto eventů? Ptám se jen tak ze zvědavosti.  :)

 

 

Přiložené miniatury

  • GeoPuzzle_chyba.JPG

  • 0

georabbits.cz.png

Devět z deseti kačerů doporučuje k lovu keší aplikaci Locus


#199 osnica

osnica

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 23 září 2018 - 10:36

Díky za novou funkci.

Doplnil jsem si tak 466 keší co byly mimo ČR. Ale: 24 keší, které mi chyběly zůstaly neotagované i po opakovaném spuštění pluginu. Viz přiložený screen.

 

A jen bych se ještě chtěl zeptat. Mezi chybějícími bylo i 14 eventů, českých a slovenských. Samozřejmě již archivovaných. Znamená to tedy, že účastníci obdrželi geopuzzl i za návštěvu těchto eventů? Ptám se jen tak ze zvědavosti.  :)

 

Ahoj, o tých eventoch som veru nevedel, ale zdá sa že to tak naozaj je - jeden som napríklad našiel ako alternatívny GC kód pri Veľkom Fatranskom Kriváni.

 

Na tých 24 neotagovaných sa pozrieme, mám pocit že Petr spomínal, že tag sa pridáva (v prípade alternatív) len na prvú nájdenú ale nie som si istý, mám len veľmi hmlistú spomienku :)


Tento příspěvek byl upraven od osnica: 23 září 2018 - 10:36

  • 0

GeoPuzzle plugin pre GeoGet
GC Watchlist Enhancer - skript pre Chrome a FF (Greasemonkey)

Bežky na Orave - prehľadný kalendár zimných prechodov na Orave


#200 Olson_vs

Olson_vs

    Olson_vs

  • Members
  • PipPipPip
  • 103 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2019 - 20:24

Mám dotaz: Neví někdo, jestli stránky http://www.geotrophy.net/ vůbec někdo aktualizuje? Jsou tam nepřesné údaje. Nebo je to mrtvé?


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama