Přejít na obsah


Fotka

Stranka na webu www.geocaching.com says:


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
34 odpovědí na toto téma

#1 ubuster

ubuster

    ubuster

  • Members
  • PipPipPip
  • 522 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2012 - 10:49

Ode dnesniho rana na me vyskakuje okno "Stranka na webu www.geocaching.com says:" a v okne "yes". Ma to taky nekdo? Dneska uz 4krat.
  • 0

HW: Xiaomi Redmi Note 4 _ Garmin eTrex Legend HCx _ Nokia N95 8GB _ PDA Mio P560 _ QStarz BT-Q818

SW: c:geo _ Locus Map Free _ WhereYouGo _ Geooh Live _ GCDroid _ GDAK _ GCC _ Go(x)°


#2 Vašek

Vašek

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 26 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2012 - 10:55

Mě to jede normálně ;)
  • 0

#3 Popina

Popina

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 435 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2012 - 10:58

U mě taky. Když dlouho nechám zapnutý panel třeba u map, tak se tam objeví: yes :-D Je to docela vtipné, už mě to udělalo tak 8x
  • 0
Kačica - označení kačerky. Geodežing - není třeba vysvětlovat. Chodím s o dvanáct let starší Terexičkou :-)

#4 ubuster

ubuster

    ubuster

  • Members
  • PipPipPip
  • 522 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2012 - 11:08

Jo, pravda, stojim na betamape.
  • 0

HW: Xiaomi Redmi Note 4 _ Garmin eTrex Legend HCx _ Nokia N95 8GB _ PDA Mio P560 _ QStarz BT-Q818

SW: c:geo _ Locus Map Free _ WhereYouGo _ Geooh Live _ GCDroid _ GDAK _ GCC _ Go(x)°


#5 Jelca

Jelca

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 442 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2012 - 11:36

Jo jo i mě to říká ano :-)
  • 0
Lepší být první v pekle než druhý v nebi ...

#6 S474N

S474N

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2012 - 12:18

A nejsou to treba nejake greasemonkey skripty?
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#7 ubuster

ubuster

    ubuster

  • Members
  • PipPipPip
  • 522 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2012 - 12:32

Abysme vedeli o cem hovorim: http://www.volf.cz/images/err_geo.jpg. Vyskakuje mi to priblizne kazdou pulhodinu.
  • 0

HW: Xiaomi Redmi Note 4 _ Garmin eTrex Legend HCx _ Nokia N95 8GB _ PDA Mio P560 _ QStarz BT-Q818

SW: c:geo _ Locus Map Free _ WhereYouGo _ Geooh Live _ GCDroid _ GDAK _ GCC _ Go(x)°


#8 GK

GK

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 90 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2012 - 13:08

mě taky - trochu se bojím, že řekne jednou ne a bude po srandě :-D
  • 0

#9 Toniczech

Toniczech

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 886 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2012 - 13:55

Nic takového nepozoruju - a to se prohrabuju listingama už od božího rána - vsjo normalno (ale fakt je, ze mapy na GC.com vůbec nepoužívám, tudíž ber mou odpověď s rezervou).
  • 0

#10 vin-lin

vin-lin

    vin-lin

  • Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2012 - 14:38

Tak poslušně hlásím, že nám to dělá též.....
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

 

 

Vin - Lin Team


#11 BellaUH

BellaUH

    ***

  • Members
  • PipPipPip
  • 522 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2012 - 15:03

Aj u mě.
  • 0
Pro někoho to už není hra, ale soutěž. Ta ale nebude mít vítěze.

#12 Hedgehog_Family

Hedgehog_Family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 043 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2012 - 16:03

Taky mi to dělá - neřešte, oni to opraví ;-) Nějaký novoroční bug :-) S474N: Greasemonkey to není, mám Chrome
  • 0

#13 Solim

Solim

    Šolim

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 405 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2012 - 16:07

Taky, taky na beta mape, uz jsem myslel, "ze je chyba na mem prijimaci". Vzdy s hruzou mackam to yes a premyslim co bude nasledovat. Trochu mi to pripada jako virus "Dej mi susenku". Vzpominam se, ze mi kdysi zhavaroval jakysi program a vyskocila mi hlaska "Doslo k chybe" a pod tim jsem mel dve tlacitka ANO a NE. A ted babo rad, nakonec jsem zmackl ANO a program ukoncil svoji cinost, dodnes nevim, co by stalo kdybych zmackl NE.
  • 0

HONOR 9, Android 8.0.0, EMUI 8.0.0, a:Drake 5.24 + OSM (paws), GeoGet 2 + GeoKůk 5

 

S úsměvem jde vše líp


#14 Vsara

Vsara

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 288 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2012 - 16:30

I u mne. Ale není tam napsáno nic o povídací stránce. Jen jeden button - yes. A jinky zcela prázdné okno...
  • 0

#15 barbus61

barbus61

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 57 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2012 - 16:55

Treba je to jen v Cechach, pac ja bydlim v Nemecku a tady za cely den nic nevyskocilo.
  • 0

#16 Hedgehog_Family

Hedgehog_Family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 043 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2012 - 16:58

Solim napsal/a:
dodnes nevim, co by stalo kdybych zmackl NE.


Program by běžel dál :-)
  • 0

#17 Jezci-sokolov

Jezci-sokolov

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 416 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2012 - 17:10

Mám puštěnou mapu od rána a nic takovýho se neobjevilo. Nejsem v Německu ;)
  • 0

#18 ubuster

ubuster

    ubuster

  • Members
  • PipPipPip
  • 522 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2012 - 17:15

jeste jsem nerek, ze jezdim na Chromu. To me tedka trklo.
  • 0

HW: Xiaomi Redmi Note 4 _ Garmin eTrex Legend HCx _ Nokia N95 8GB _ PDA Mio P560 _ QStarz BT-Q818

SW: c:geo _ Locus Map Free _ WhereYouGo _ Geooh Live _ GCDroid _ GDAK _ GCC _ Go(x)°


#19 mojaamuj

mojaamuj

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2012 - 17:27

já jedu ma mozile a mám to tam taky.
  • 0

#20 Vsara

Vsara

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 288 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2012 - 17:35

Mozzila Firefox 8.0 . Nu teď se mne to zeptalo, zda má stránce zabránit ve vytváření dalších scriptů. ... Chm chm chm ... česky ... chm chm .. to nevypadá na záležitost GC.com.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama