Přejít na obsah


Fotka

Stranka na webu www.geocaching.com says:


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
34 odpovědí na toto téma

#21 ubuster

ubuster

    ubuster

  • Members
  • PipPipPip
  • 536 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2012 - 17:44

IE 7.0.5730.13 to hlasi taky. WTF skripty?
  • 0

HW: Xiaomi Redmi Note 4 _ Garmin eTrex Legend HCx _ Nokia N95 8GB _ PDA Mio P560 _ QStarz BT-Q818

SW: c:geo _ Locus Map Free _ WhereYouGo _ Geooh Live _ GCDroid _ GDAK _ GCC _ Go(x)°


#22 geoquino

geoquino

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 339 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2012 - 17:49

Na mě to ráno skákalo taky. Ale říkal jsem si, že "yes" je lepší než "no". :D
  • 0

#23 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 523 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2012 - 18:35

Jo, mám to tam taky. Na Chromiu. GM by to teoreticky být mohl, mám tam cachelist, ale myslím, že to tím není. Vypadá to docela jako zapomenutá hláška, kterou si programátor testoval nějaké chování. Pravděpodobně časování. Ale ve zdrojáku to nevidím, tak nevím. Předpokládám, že to zmizí při nejbližším updatu.
  • 0

#24 Vsara

Vsara

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 288 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2012 - 19:03

Vložený obrázek

toto se objeví po odklepnutí ano

Vložený obrázek

zaškrtnutí políčka nic nepomůže stála zas a znova se dožaduje odklepnutí ano a tohoto dialogu.
  • 0

#25 sHpy00n

sHpy00n

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 313 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2012 - 19:32

Opera - Linux. Mapa se mi nezobrazi vubec, hlaska ano. Skripty tam nemam zadny.
  • 0

#26 Radkak

Radkak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 38 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2012 - 19:40

Mně se nic nezobrazuje, všechno v pohodě.. ;) a mám chrome
  • 0

#27 Alke04

Alke04

    Alke04

  • Members
  • PipPipPip
  • 636 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2012 - 19:44

Geocaching si s Vámi chtěl říct společné ANO.
  • 0

#28 Stranger42

Stranger42

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 446 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2012 - 19:49

Na fóru gc.com to někdo trochu rozpitval a vypadá to na skript kvůli přechodu na nový rok. http://forums.ground...dpost&p=4934739
  • 0

#29 Popina

Popina

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 435 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2012 - 19:54

Radkak napsal/a:
Mně se nic nezobrazuje, všechno v pohodě.. ;) a mám chrome

Já mám taky CHROME a dělá mě to... Zkus být vážně dlouho (třeba tak půl hodiny) na beta mapách...
  • 0
Kačica - označení kačerky. Geodežing - není třeba vysvětlovat. Chodím s o dvanáct let starší Terexičkou :-)

#30 bluetracer

bluetracer

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 297 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2012 - 22:01

Tak to ještě není tak zlý, mohla by říkat i horší věci. ;)
  • 0
Vložený obrázek

#31 zlicinaci

zlicinaci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 875 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2012 - 22:21

:D
  • 0

Samsung Galaxy S5  (aDrake / WhereYouGo)
zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.


#32 R4ZoR

R4ZoR

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 175 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2012 - 3:28

Keby to niekoho zaujímalo tak je to spôsobené týmto kódom:
DateTime.isLeapYear = function (year) {
    if (((year % 4 == 0) && (year % 100 != 0)) || (year % 400 == 0)) {
        alert("yes");
        return true;
    }

    return false;
};

  • 0
Sony Ericsson Xperia mini ST15i + Holux M-1000C, Android 2.3.4 (Locus Free, c:geo, WhereYouGo)

#33 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 523 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2012 - 8:27

Já to hledal a nenašel. Prohledával jsem i vložené soubory javaskriptu, asi tedy špatně. Ale je to tak, jak jsem myslel, zapomenutá ladicí hláška. Tohle by autor měl opravit okamžitě, je to ostuda. Ničemu nevadí, jen otravuje, ale jasně ukazuje na vypuštěný polotovar. Ono to tam mohlo být už dlouho. Ale teď přišel přestupný rok a program tedy projde tou podmínkou, kterou v minulých letech neprocházel.
  • 0

#34 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 072 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2012 - 8:48

když on celý geocaching.com je pořád takový polotovar...takže to ani nepřekvapuje :D
  • 0

#35 vpribyl

vpribyl

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2012 - 11:49

Neni to zadnym prechodem na novy rok, ale tim, ze letosni rok je prestupny. A pokud si prectete diskusi na foru, tak se dozvite, ze se to objevuje pouze Premium Memberum. Proto to hekdo vidi, nekdo ne a nezalezi na prohlizeci. Ta ladici hlaska tam muze byt uz hodne dlouho. Zalezi jen, kdy ji vyhodi.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama