Přejít na obsah


Fotka

GeoTrophy plugin pro GeoGet


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
24 odpovědí na toto téma

#1 Valicek1

Valicek1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2012 - 11:11

http://geoget.ararat...kript:geotrophy
Ahoj, dneska jsem dokončil jakousi kostru pluginu pro generování odznáčků geotrophy pro GeoGet. Jde zatím o jednu pre alfa verzi ;), ale už generuje jakýsi výstup. Zbývá ještě hodně vyladit, něco mám v ToDo listu, princip je popsaný v popisu pluginu. Kdyby vás něco napadlo, tak sem s tím :)

Vašek Valíček
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

#2 Valicek1

Valicek1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2012 - 22:15

Verze 0.1.1
- Oprava zobrazení v kategorii pluginů.. Vypadly mě dvě písmenka a ze statistiky se mě stala statika
- Opraven odkaz na listing keše
- Úpravy html po konzultaci s autorem projektu, GC kódy pod odznáčkama nechávám, mají jistou informační hodnotu. Po najetí na kód se zobrazí název keše.
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

#3 trumpfnet

trumpfnet

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2012 - 22:40

jen hledam svuj lookup...:)
  • 0

#4 hexteam

hexteam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 352 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2012 - 22:48

skvele, diky!
  • 0

#5 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 461 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2012 - 8:21

Mel bych par poznamecek, opravdu jen 2 :) 1. Odkaz na diskusi na strance pluginem by dle meho mel odkazovat na toto vlakno a ne na ostatni vlakna, ktera nejsou o tomto pluginu (pripadne tam toto vlakno doplnit a vysvetlit, o cem ktere vlakno je, at neni uzivatel zmaten). 2. Pokud si podle navodu doplnim do template prikaz Header, mam pod sebou 2 nadpisy - jeden z toho prikazu a druhy je ve vygenerovanem output.html.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#6 Valicek1

Valicek1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2012 - 8:30

Ahoj, 1, spravím to, chtěl jsem tam dat všechny 3 diskuze 2, V souboru output.html se generuje nadpis ve stylu GeoTrophies: Stát .. takže nadpisů máš několik, třeba pro ČR nebo SR, nebo Německo, Polsko, Rakousko apod.. Klidně si ale nechám poradit, nějak to změním nebo oddělám úplně.. Nebo to popíšu v dokumentaci...
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

#7 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 461 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2012 - 9:26

Hm, takze dva stejne nedpisy budu mit jen v pripade, ze ma jen jediny stat. Nicmene je generovan vzdy steny vzhledove a uzivatel ho tezko ovlivni, aby to vyladil na svoji statistiku. Mozna bych to udelal volitelne v config.pas nebo bych jej uplne potlacil - je tam preci vlajka statu a kazdy stat bych dal do samostatneho radku.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#8 Valicek1

Valicek1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2012 - 10:46

ok, udělám to tak... Akorát ten master odznak nechám na solo řádku...
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

#9 Gelda

Gelda

    Gelda

  • Members
  • PipPipPip
  • 177 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2013 - 12:32

Zdravim, mam drobny dotaz na HTML export GeoTrophy do statistik. Kdyz vygeneruju HTML primo v GeoGetu, tak vidim jednotlive odznacky pro jeden stat v jednom radku. Kdyz tento HTML pres prikaz INCLUDE dam do template a vygeneruji statistiky, jsou odnacky opet v jednom radku. Ovsem jakmile nahraju zdrojovy kod na Geocaching.com, kazdy odznacek je na jednom radku. Je to nejaka chyba ve cteni HTML na GC.com?
  • 0

#10 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 461 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2013 - 13:08

Jde asi o to, jak je to odradkovani v HTML udelano. prikaz INCLUDE vklada HTML text a pokud je to korektni, melo by to take byt spravne interpretovano.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#11 Gelda

Gelda

    Gelda

  • Members
  • PipPipPip
  • 177 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2013 - 13:58

Osobne jsem v tom se svoji zakladni znalosti HTML nic problemoveho nenasel. Jediny problem by mohly byt v CSS u parametru display: inline-block. Kazdy odznacek GeoTrophy pro kazdy stat je dan do samostatneho div a nasledne zarovnan. V prohlizeci mi to jede v pohode, jen na GC.com to blbne. Mozna GC.com neprekouse prevod prvku do bloku a misto zarovnani prvek zalomi.
  • 0

#12 Filip Pecha

Filip Pecha

    Filip Pecha

  • Members
  • PipPipPip
  • 180 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2013 - 14:11

nemůže to být nějakým "nadřazeným" CSS parametrem? V tomhle odvětví se už dlouho nepohybuju a snadno se to zapomíná.
  • 0

#13 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 461 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2013 - 17:01

Muze to byt treba takyvztahem sirky divu, ramecku a sirky nadrizeneho divu resp. sirky stranky a nastavenim padding v nadrizenem elementu. Vzhledem k tomu, ze to bez nadrizeneho bloku nedela, videl bych problem tento. Zkus si z toho html udelat regulerni stranku (doplnit HTML hlavicku, ... a definu sirku toho, kde se to ma zobrazovat. Take muzes zkusit v browseru vyvojarske nastroje, tam muzes zjistit presne rozmery elementu.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#14 Gelda

Gelda

    Gelda

  • Members
  • PipPipPip
  • 177 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2013 - 22:20

Jestli jsem se koukal dobre, tak Template ma sirku 740px, vnitrni obsah ma 720px a GeoTrophy jsou siroke 700px. Kazdy z odznacku ma 100px, takze pri max. poctu 7 to presne vychazi. Treba s BadgeGenII neni problem a jsou siroke 720px.
  • 0

#15 LudaL

LudaL

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 307 příspěvků(y)

Publikováno 17 srpen 2014 - 17:11

Došli jste někdo k nějakému řešení tohoto problému? Už jich mám víc a začíná mě to vadit...
Předem díky.


  • 0

#16 Dobesch

Dobesch

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 881 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2014 - 17:53

JO taky se hlasim s timhle problemem --dela to az po uploadu na GC.com. Laboroval sem s ruznejma sirkama a nic kouldnyho--resp. porad to samy. A preci jen tech 9 odznaku pod sebou vypada dementne


  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#17 Dobesch

Dobesch

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 881 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2014 - 20:37

No tak ja tomu sice moc nerozumim, ale nemuze bejt problem, ze primo na GC.com je kazdej odznacek mezi dvema "div"(y) ????   Pokud si to myslim dobre tak po div dojde k zalomeni radku a tim se stane, ze kazdej odznacek je na spesl radku.

Ale proc se to deje (pokud to tim je) resp. kde se ten div stava (kdyz na lokalnim PC je to OK) netusim

 Tam proste bude zlobit nejakej class nebo neco --jdu si hrat


Tento příspěvek byl upraven od Dobesch: 26 srpen 2014 - 20:55

  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#18 Dobesch

Dobesch

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 881 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2014 - 21:00

Tak zpatky na stromy -- jsou tam nejak napraseny STYLY

Beru to tak jak to je na GC.com

 

Pokud se rozhodnu neverit:

<style>
 div.gt_pouzdro {text-align: center; position: relative; margin: 0 auto; width: 720px}
 div.gt_patro {margin: 0.5em auto;}
 div.gt_odznak {display: inline-block; margin: 0 auto; zoom:1; *display: inline;}
</style>

 

A natvrdo narvu namisto puvodniho

<div class="gt_odznak">

 

NOVE   <div class="gt_odznak" style="display: inline-block; margin: 0 auto; zoom:1; *display: inline;">

 

Tak jsou odznacky hezky v rade. Takze chyba je nekde tady. ALE POKAZDY TO OPRAVOVAT RUCNE...nebo se budu muset nejak pohrabat v pluginu. Snad prijdu na to co a jak


  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#19 Dobesch

Dobesch

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 881 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2014 - 21:13

No a z vyse uvedene mi plyne, ze pokud se primo ve scriptu (GeoTrophy.ggp.pas) zmeni radek

 

_o_:=_o_ + '<div class="gt_odznak">' + CRLF;

 

na nove

 

_o_:=_o_ + '<div class="gt_odznak" style="display: inline-block; margin: 0 auto; zoom:1; *display: inline;">' + CRLF;

 

Melo by to pak bez vetsich problemu fungovat i na Gc.com  --- ale pac tady nemam kompletne rozchozenej Stator nemuzu to overit.

 

Mozna to neni uplne nejsystemovejsi reseni, ale funguje. Omlouvam se vsem, kterym to bude proti programatorske srsti.   Treba Valicek nejak upravi i primo plugin


  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#20 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 888 příspěvků(y)

Publikováno 27 srpen 2014 - 7:30

ot: co to je za promenny _o_? to je nejakej manga smajlik, ne? ^_^


Tento příspěvek byl upraven od mikrom: 27 srpen 2014 - 7:30

  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama