Přejít na obsah


Fotka

Stažení waymarků jako gpx


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
61 odpovědí na toto téma

#41 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 306 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2015 - 20:44

Z waymarků se nestahují logy, nevím jak tedy má GG nebo GJ poznat, že jde o navštívený waymark.

Ale zkusil jsem teď stáhnout nové WM a zůstalo to viset. Mám podezření, že se GJ přizpůsobil novým stránkám GC a na WM se zapomělo. Ale nevím, WM jsem stahoval naposled před několika lety. Moc jich nepřibývá.

EDIT:ono toho nejde víc. Teď mi nejde stahovat ani logy na keše přes API. Možná momentální výpadek. Počkám až nakrmí křečky.


Tento příspěvek byl upraven od mpik: 16 leden 2015 - 20:51

  • 0

#42 Mudlodcera

Mudlodcera

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 390 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2015 - 20:54

Z waymarků se nestahují logy, nevím jak tedy má GG nebo GJ poznat, že jde o navštívený waymark.

Ale zkusil jsem teď stáhnout nové WM a zůstalo to viset. Mám podezření, že se GJ přizpůsobil novým stránkám GC a na WM se zapomělo. Ale nevím, WM jsem stahoval naposled před několika lety. Moc jich nepřibývá.

EDIT:ono toho nejde víc. Teď mi nejde stahovat ani logy na keše přes API. Možná momentální výpadek. Počkám až nakrmí křečky.

 

No myslim ze informace o tom, ze jsem dany wmk navstivila tam asi nejak zakodovan bude. Nejsem programator a kdyz to driv fungovalo tak to nejak asi poznat slo ne?


  • 0

#43 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 683 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2015 - 20:56

Na strankach WM se podle me nic nezmenilo. Ted jsem si zkusil stahnout a importovat sve nalezene WM a i to mi chodi. Ale jepravda, ze jich mam nalezono jen malo.

 

 Mudlodcero, klikni na tlacitko odeslat, a tim posles log Halumovi. To je asi jediny, komu ten vypis neco rekne. Pak sem napise nejaky komentar a pokud je problem v GJ, tak snad casem dojde k oprave a vydani nove verze.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#44 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 338 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2015 - 21:03

I z toho, co jsem videl na obrazku, mohu usoudit jen to, ze ta chyba nastala nekde v nejakem skriptu - pravdepodobne v pluginu GJ. (tedy ne v GJ.exe samotnem)


  • 0

#45 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 306 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2015 - 21:10

Fungovalo to? Pro mě je to novinka. Ale možné to je. Já jsem si v GG nastavoval vždy nález WM ručně (Pravá myš - nastavit nález). Pokud vím, informace o nalezených se bere z logů a ty se nestahují, protože je jich tam pět a půl. Takhle jsem se to alespoň kdysi dověděl. Nebo už je to jinak? Moc mě to netrápí, WM loguju občas a spíš když na daném místě jsem z jiného důvodu, cíleně je nehledám.


  • 0

#46 Mudlodcera

Mudlodcera

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 390 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2015 - 21:19

I z toho, co jsem videl na obrazku, mohu usoudit jen to, ze ta chyba nastala nekde v nejakem skriptu - pravdepodobne v pluginu GJ. (tedy ne v GJ.exe samotnem)

 

Tak jsem ti to poslala emailem cele

 

Jen dodatek v momente kdy pak tabulku odkliknu tlacitkem ok nebo save tak mi zamrzne cely GG (vypinam leda pres spravce uloh jinak to nejde protoze nereaguje na nic)


  • 0

#47 zdeziz

zdeziz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2015 - 9:24

Vyzkoušeno se stejným výsledkem. Stahování podle kodu WM fuhguje, podle uživatele ne. Pokud zadám sebe, zamrzne. Při stahování jiného zakladatele nahlásí chybu: Nemohu získat id uživatele ze stažené stránky s profilem. V dalším okně pak: Error! Set CountryID in the ini file. Následuje info: Je třeba zvolit StateID.


  • 0

#48 klama

klama

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 751 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2015 - 10:07

Tu som skusil exportovat nalezy "mudlodcera"

http://mozilive.zubo...MMudloDcera.gpx

 

Data boli stiahnute programom MoZiLive ktory si zas mozete stiahnut tu

http://mozilive.zubo...all_1.3.1.0.exe


  • 0

Hrať sa môže každý a v každom veku...
http://mozigo.zubor.net/?q=node/388
S MoZiGo to je jednoduchšie...ledaže je tu ešte MoZiLive

http://mozilive.zubor.net/navod.htm


#49 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 338 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2015 - 11:06

Drobnosti v tom GPX, ktere mne trkly na prvni pohled:

- mas navic mezeru v groundspeak:country

- proc jsou nektere tagy uvnitr WPT indentovany, a nektere ne?


  • 0

#50 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 306 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2015 - 12:00

Mě spíš trklo něco jiného. Mozilive stahuje data z WM přes API? Já kdysi dostal informaci, že pro WM žádné API není. Vidím, že se to asi změnilo. Zůstanu u Geogetu, nechce se mi učit nový program a tuplovat si práci, ale zajímavé to je.


  • 0

#51 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 338 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2015 - 12:12

Nic se nezmenilo, zadne oficialni rozhrani na ziskavani waymarku neexistuje.


  • 0

#52 klama

klama

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 751 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2015 - 18:17

Mě spíš trklo něco jiného. Mozilive stahuje data z WM přes API? Já kdysi dostal informaci, že pro WM žádné API není. Vidím, že se to asi změnilo. Zůstanu u Geogetu, nechce se mi učit nový program a tuplovat si práci, ale zajímavé to je.

Asi si to mylis s munzee, pretoze tie stahuje mozilive naozaj cez API ...


  • 0

Hrať sa môže každý a v každom veku...
http://mozigo.zubor.net/?q=node/388
S MoZiGo to je jednoduchšie...ledaže je tu ešte MoZiLive

http://mozilive.zubor.net/navod.htm


#53 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 306 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2015 - 20:21

Ne, munzee vůbec neznám (nemám telefon k tomu potřebný). Ale pokud někdo dokáže udělat GPX s nálezy někoho jiného, nevím jak to dělá. V Geogetu by to nešlo, protože nemám žádné logy. A ani ke keším nestahuju všechny. A nemám stažené ani všechny WM, které by ten někdo mohl mít nalezené. Ale neříkám, že to nejde, evidentně to jde. Jen nevím jak. Evidentně to musí jít nějakou funkcí přímo na Waymarking.com. Proto jsem si myslel, že jde o API.


  • 0

#54 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 338 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2015 - 20:26

To se nedela pres logy, ale tak, ze si nechas stahnout seznam nalezenych nejakym uzivatelem. V GJ na to mas hejblatko.

Spust si dotaz na waymarking, vyber dotaz na uzivatele, a zepta se te to na jeho jmeno a ve vybiratku si prepnes ze zalozenych na navstivene.

 

Vysledek si bud naimportuj, nebo si z toho nech vyrobit jen GGT seznam.


  • 0

#55 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 306 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2015 - 21:48

Aha, tak to jde. Jak říkám, GG mě vždycky něčím překvapí. A jde to i pro WM.


  • 0

#56 Mudlodcera

Mudlodcera

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 390 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2015 - 7:25

To se nedela pres logy, ale tak, ze si nechas stahnout seznam nalezenych nejakym uzivatelem. V GJ na to mas hejblatko.
Spust si dotaz na waymarking, vyber dotaz na uzivatele, a zepta se te to na jeho jmeno a ve vybiratku si prepnes ze zalozenych na navstivene.

Vysledek si bud naimportuj, nebo si z toho nech vyrobit jen GGT seznam.


A když tohle všechno udeláš, tak ti to vyhodí chybu, kterou jsem posilala a zamrzne ti cely GG
  • 0

#57 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 683 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2015 - 9:33

K tomu zamrznuti - opravdu zamrzne GG? Obcas se totiz stane, ze GG zobrazi chybovou hlasku a pak pres ni prekresli sve hlavni okno. Stava se to prave u chyb z pluginu. Hlaska je modalni dialog, takze s tim oknem GG nejde nic delat. Nenasel jsem ale univerzalni postup, jak se k te hlasce dostat a verim, ze muze byt nejjednodussi sestrelit cely GG. Opravdu GG pracuje? Vytezuje procesor? Nebo jen ceka na reakci uzivatele?

 

(Ja mam program, kterym mohu posunout do popredi libovolne zobrazene okno libovolne aplikace. To je sice univerzalni postup, ale ten program rozhodne nepatri k bezne vybave kazdeho pocitace, takze ten postup je to univerzalni pro me.)

 

EDIT: A abych se vratil na zacatek, tak pokud dam vyhledat vsechny nalezene WM Mudlodcery a ulozim je do GGT (takze nedochazi k zadnemu importu), zhavaruje mi to taky (Stack oveflow). Takze budeme muset pockat (zda se, ze to tu obcas cte nebo mu ty chyby odtud nekdo hlasi), az se to dostane k autorovi pluginu a on to opravi.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 18 leden 2015 - 9:40

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#58 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 338 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2015 - 9:38

nekde v tom GJ pluginu je chyba, ktera zpusobi ten stack overflow, tedy preteceni zasobniku. Z toho se obecne tezko nejaky program vzpamatuje. Jenze ja opravdu, ale opravdu nejsem autorem GJ pluginu, takze nepovim, co s tim. Je pravdepodobne ze nekde neco WM web zacal vracet jinak, a ten plugin je z toho zmateny.


  • 0

#59 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 683 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2015 - 9:46

Nevim, zda se nekde neco zmenilo na webu nebo v nejake verzi pluginu. Ale fakt je, ze pro me nalezy se to tak nechova. S mym nickem to projde v pohode.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#60 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 683 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2015 - 12:06

Koukal jsem na GJ a zda se, ze se zmenila stranka, z ktere GJ zjistuje GUID uzivatele. Havaruje to na Regex funkci pro vyhledani UID. Ovsem havaruje to uvnitr te funkce, to uz neni ve scriptu, ale nejaka knihovna vlozena do GG.

 

Zkusim prozkoumat, co se zmenilo a zda pomuze jednoducha uprava v GJ, kterou bych zvladnul. Ale prozatim Vam, kterym to nechodi, umim pomoct alespon nouzove.

 

V adresari script\geojarry\last je treba vytvorit (pokud jej tam nemate) soubor uid.txt. Do nej pak vlozte radek

 

<uid>|<nick>

 

Nick musi byt napsany malymi pismeny a uid je ten "podivny konec" v URL, pri zobrazeni vaseho profilu (nebo profilu kohokoli jineho, koho do toho souboru chcete ulozit).

V mem pripade to tedy bude radek:

 

39837fbb-d28a-4f3e-a373-f625eb0773e4|gordici

 

Pokud v tomto souboru budete mit ulozeny UID a nick, nebude se zjistovat z webu a k chybe Stack overflow nedojde.


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama