Přejít na obsah


Fotka

Vlastní statbar v češtině


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
181 odpovědí na toto téma

#141 puczmeloun

puczmeloun

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2012 - 12:34

Tiskar94 napsal/a:
Jen teda nemám nejmenší tušení, jak to u tebe skloubit dohromady, když už tam máš ty waymarky :(.


Tak momentálne asi nijak - uvidíme, zda se "nekdy" celenky rozvinou a kdyžtak prohodím. Každopádně díky za vývoj...
  • 0
Užívej života...

#142 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2012 - 15:53

Nějak se nám ve statbaru pokazil "češtin"...:o
  • 0

#143 KRON family

KRON family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 188 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2012 - 16:02

Občas koukám že se to stává, ale nemám tušení čím to je. Možná že se snaží adresu statbaru načít nějaký bot zrovna při zápisu, a neumí diakritiku. Ručně opraveno (smazání a znovunačtení).
  • 0

#144 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2012 - 17:31

Tiskar94 napsal/a:
Ručně opraveno (smazání a znovunačtení).


Díky za opravu...

Tiskar94 napsal/a:
Občas koukám že se to stává, ale nemám tušení čím to je.
Možná že se snaží adresu statbaru načít nějaký bot zrovna při zápisu, a neumí diakritiku.


To bude asi jinak. Mám statbar vloženej i do profilu na GC.COM. Zde na GC.CZ jsou stránky kódovaný v cp1250. Pokud ale přijde (po vypršení lhůty cache) dotaz na vypatlátor z GC.COM, přijde dotaz kódovanej v UTF-8 a to on správně nerozpoznává. Zmršenina se uloží do cache a zobrazuje se pak i na GC.CZ.

Prostě a jasně - musíš přidat rozpoznávání kódování dotazu do skriptu PHP nebo službu přejmenovat na Vlastní statbar v češtině pro Geocaching.cz...B)

.
  • 0

#145 KRON family

KRON family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 188 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2012 - 19:41

Co je nového k 23.7.2012:
- ukončena podpora čelenek. Data pro čelenky se jako jediná získávala přímo z webu gc.com, takže po každé aktualizaci jejich webu se nezobrazovala správná data.
- nově lze vytvořit statbar i pro putovní předměty. Výhody oproti oficiálnímu statbaru: čeština, vlastní pozadí, data v kilometrech, možnost navolení třetího řádku.
Konkrétně ve třetím řádku si můžete zvolit mezi aktuální pozicí a datem aktivace, případně nickem ownera pro použítí například v nějakých soutěžích.
Také si zde můžete navolit takzvanou ikonku stavu, což je čtvereček zobrazující se na statbaru vpravo dole dle následujícího:
Vložený obrázek - v keši méně než týden od poslední aktivity
Vložený obrázek - v keši více než týden od poslední aktivity
Vložený obrázek - v držení hráče méně než týden od poslední aktivity
Vložený obrázek - v držení hráče více než týden od poslední aktivity
Vložený obrázek - předmět je ztracen


Pár ukázek:

Vložený obrázek

Vložený obrázek

Feedback samozřejmě vítán.
  • 0

#146 Vym

Vym

    Vymitac

  • Members
  • PipPipPip
  • 279 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2012 - 19:57

Pěkné, jen by to chtělo nějaký TB či GC vlastnit :)
  • 0
http://pck.desitka.cz Powercaching klan

#147 Roman-tik

Roman-tik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 50 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2012 - 20:14

Dotaz na Tiskaře: Pro úplné analfabety přes pc - vytvořil jsem si statbar a kam přenesu - zadám jeho adresu?
  • 0
Roman-tik = za keš dík :-)

#148 MA-FI-AN

MA-FI-AN

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 534 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2012 - 20:16

Tomuhle se venuj, tohle je narozdil od te Tve druhe aktivity vseobecne pozitivni a ocenenihodne:-)
  • 0
Jsme Premium Memberi a jsme na to hrdi Nemame Radi Igelitky v Lese Nas GeoTým:MA touš , FI lip , AN etka + dobrovolnici : Natalka, Simon,GeoPes Eda,Geopas Brandy, Ještěrka hybatelka Punto. Zarizeni:Garmin Oregon550t,Geoget,SE Xperia Arc S+Locus

#149 KRON family

KRON family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 188 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2012 - 20:26

Roman-tik napsal/a:
Pro úplné analfabety přes pc - vytvořil jsem si statbar a kam přenesu - zadám jeho adresu?

No jde o to, kam ten statbar chceš :)).
Jestli tady do podpisu, tak v nastavení do políčka s názvem Status bar.
Jestli do profilu na gc.com, tak najedeš na svůj profil, tam klikneš na "Edit profile", a vložíš jej tam v HTML - tzn. <img src="adresastatbaru">
A jestli někam jinam, tak musíš říct kam.
Jen opakuji, že do vašeho menu na gc.com se statbar dostat nedá - ale ani není proč, protože v tom menu jej vidíte stejně jenom vy :).
  • 0

#150 Roman-tik

Roman-tik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 50 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2012 - 21:37

Díky Tiskaři. Na gc.cz nastaveno, škoda, že to nejde i na gc.com. Ta surikata se mi líbí :-) Ještě jednou dík.
  • 0
Roman-tik = za keš dík :-)

#151 KRON family

KRON family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 188 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2012 - 7:25

Pozor pozor,
před nějakou dobou (během včerejška) došlo k vypnutí WAPové verze gc.com (wap.geocaching.com), z které se pro statbary brala nějaká data. Z uložených statbarů je vidět, že před shozením služby se tam v tom webu někdo hrabal, tak nejprve vyčkám zda se jedná o úmyslné či neúmyslné (trvalé/dočasné) shození a až teprve po odpovědi od GS se rozmyslím co dál.
Každopádně - Statbar pro putovní předměty je z tohoto důvodu momentálně nefunkční! Dík patří hráči amax01 za upozornění.
  • 0

#152 ubuster

ubuster

    ubuster

  • Members
  • PipPipPip
  • 547 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2012 - 8:13

Kam se vůbec na profil vkládá/doplňuje ten statbar pro putovní předměty?
  • 0

HW: Xiaomi Redmi Note 4 _ Garmin eTrex Legend HCx _ Nokia N95 8GB _ PDA Mio P560 _ QStarz BT-Q818

SW: c:geo _ Locus Map Free _ WhereYouGo _ Geooh Live _ GCDroid _ GDAK _ GCC _ Go(x)°


#153 KRON family

KRON family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 188 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2012 - 8:49

Pokud myslíš na gc.cz tak tady na to nikde žádná předurčená políčka nejsou. Můžeš si to dát do profilu na gc.com, na osobní stránky, či využít při závodech putovních předmětů. Teda momentálně ne...
  • 0

#154 KRON family

KRON family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 188 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2012 - 20:07

Groundspeak "prověřil situaci" a wapová verze je již opět v provozu, tedy v provozu jsou nyní opět i statbary pro putovní předměty.
  • 0

#155 stafflik

stafflik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 61 příspěvků(y)

Publikováno 29 září 2012 - 10:19

No je to zajimavá myšlenka, bohužel mi to nefachčí. Asi je chyba mezi židlí a klávesnicí :-(
  • 0

#156 KRON family

KRON family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 188 příspěvků(y)

Publikováno 04 říjen 2012 - 9:04

Tak další novinka, pořadí v ČR. Data to bere z cacherstats.com, takže to neukazuje pořadí u účtů do počtu nálezů 200.
Pokud je tam někdo chybně zařazen třeba v Německu, tak se mu s nápisem "pořadí v ČR" ukazuje pořadí v Německu ;).
Ukázka nad 200 nálezů:
Vložený obrázek
a klasika pod 200:
Vložený obrázek
Do pole pro volitelný text stačí napsat při generování statbaru slovo "poradi".
  • 0

#157 KRON family

KRON family

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 188 příspěvků(y)

Publikováno 19 listopad 2012 - 12:18

Opravena menší chybička na webu, pro zobrazení aktuálního pořadí se vskutku mělo psát "poradi", nikoliv "pozadi" :).
Dovolím si jen menší statistiky:
- zhruba 150 uživatelů
- 96% osobních statbarů zobrazováno přes gc.cz
- 90% statbarů pro trackovatelné předměty zobrazováno přes gc.com
- zhruba 52% statbarů putovních předmětů zobrazováno jejich ownery
- 14% statbarů má pozadí z jiných webů
- nejvíce statbarů na jedné stránce: 15 (tady)
Pokud má někdo nějaké nápady co by ještě měla služba umět, stačí napsat ;)
  • 0

#158 Adrian_S

Adrian_S

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 319 příspěvků(y)

Publikováno 11 prosinec 2012 - 21:01

No, mám asi problém... Nějak mi zmizely údaje ze status baru a to jsem nic neměnil.. Nevíte náhodou někdo, co se s tím stalo?? :o
  • 0

#159 puczmeloun

puczmeloun

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 11 prosinec 2012 - 21:03

Chvilku jsem si říkal, že je to aktualizací gc.com (ikonky, odstranění challengí...), ale mě to jede...
  • 0
Užívej života...

#160 Adrian_S

Adrian_S

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 319 příspěvků(y)

Publikováno 11 prosinec 2012 - 21:05

By mě zajímalo, proč to vždycky všem jde, jen mě ne.. :(
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama