Přejít na obsah


Fotka

POI Be On Road - export z GeoGetu do navigace Be-on-road


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
26 odpovědí na toto téma

#1 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 902 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2012 - 11:02

Byl jsem osloven, zda by nešel spíchnout export i do této navigace, která prý velmi dobře naviguje a je nabízena za přijatelné ceny na Play.

http://geoget.ararat...skript:beonroad

Umí:
exportovat jednotlivé keše a waypointy,
odlišit disablované,
odlišit nalezené finálky
definovat název zvlášť pro keše a zvlášť pro waypointy pomocí VarSubst

Ikonky jsou se svolením použity z výborné aplikace pro android a:drake.

Pod čarou:
Jedná se vpodstatě o upravený export pro TomToma a měl jsem v plánu udělat to samé pro Sygic, ale to mě předběh gord.
  • 0

#2 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 952 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2012 - 18:41

Tak na to koukám... nešlo by prosím přidat volbu "databaze" pro všechno z databáze? List je málo a zbytečný krok, když chci všechno... A možná volba Found ano/ne? Pro neexport nalezených... Nešlo by ještě dotáhnout volbu waypointů? Obvykle do autonavigace exportuji jen parking, final a stage...
  • 0

#3 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 789 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2012 - 18:58

Rikas, ze zobrazeny seznam je malo a zbytecny krok a zaroven chces volby WP a nalezene/nenalezene. Neni rozumnejsi pouzit standardni metodu exportu - jen to, co je zobrazene? Neni preci problem si udelat filtr a pripadne davku pro Combine, ktera ti na jedno kliknuti vybere potrebne a take to exportuje.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#4 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 902 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2012 - 19:32

tak. uz to ze se u nalezenych exportuji jen finalky, je velkej ukrok. na to jsou opravdu filtry. volba "global" v tom exportu fungovala, ale nejak mi to uz nechodi. muzes si ji zkusit zadat. jinak me jeste napadlo pokud se nekdo nekamaradi s Combine. definovat to tak, ze POKUD se NEKDE nachazi filtr s NAZVEM treba BeOnRoad.ggf, tak ho pred exportem nacti. ale jinak urcite filtrovat, filtrovat, filtrovat :P
  • 0

#5 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 952 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2012 - 10:20

Tak vyzkoušeno, zatím export a import... pojezdím během týdne. Jen mne zarazilo, že ikonky vypadají zcela jinak :( Mám poslední verzi z minulého týdne, trochu se tam měnila grafika POI bodů :( Díky moc za další exportní makro.
  • 0

#6 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 952 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2012 - 10:20

A seznam POI
  • 0

#7 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 902 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2012 - 10:43

a co se Ti na ikonkach nelibi? jsou maly, to jsou, pac BOR chce idealne 64x64px a tyhle maj 22x22. zkus ty Adrake ikonky. sou o dost lepsi, a kdyz mi reknes kde najdu gc.com ikonky v 64x64 px (nebo aspon 48x48) tak je tam milerad dodam, jenze jsem nasel v lepsim pripade jen ikony kesi a ne waypointu.
  • 0

#8 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 952 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2012 - 12:02

já nějak nepostřehl, že se tam dá vybrat z ikon GC a aDrake, jelikož se píše o ikonách z aDrake. Nastavím ten správný adresář na ikonky a budete. Zkušebně nakopírováno do telefonu a vypadají opravdu moc pěkně... Ještě jednou díky.
  • 0

#9 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 952 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2012 - 12:04

mikrom napsal/a:
tak. uz to ze se u nalezenych exportuji jen finalky, je velkej ukrok. na to jsou opravdu filtry.
ale jinak urcite filtrovat, filtrovat, filtrovat :P

Dobrá, výsledný seznam se asi dá nějak dotáznout přes hromadu filtrů a combine... ale nastavení jaké waypointy chci do autonavigace exportovat žádným filtrem neudělám. Nebo jo?

Ano, mohu pak ty soubory nepotřebných waypointů před kopírování do telefonu smazat, nebo v telefonu na nich dát ne pro import...
  • 0

#10 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 902 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2012 - 12:28

udelam si filtr treba BOR reknu ze nechci vlastni a nalezeny, ze chci jen tradicky, a multiny/mysterky s finalkama, a na posl. zalozce zaskrtam, ze chci nacist jen parkingy a finalky. buch a v seznamu kesi mam jen kese a waypointy jen PA a FI, ne?
  • 0

#11 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 952 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2012 - 12:32

mikrom napsal/a:
udelam si filtr treba BOR
reknu ze nechci vlastni a nalezeny, ze chci jen tradicky, a multiny/mysterky s finalkama, a na posl. zalozce zaskrtam, ze chci nacist jen parkingy a finalky.
buch a v seznamu kesi mam jen kese a waypointy jen PA a FI, ne?

hmm, vyzkouším, díky.
  • 0

#12 vlastik7

vlastik7

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 45 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2012 - 5:50

Děkuji za exportní makro, zkusím kdyžtak zkombinovat původní ikonku Beonroad POI a ty menší ikonky, třeba se mi to povede.
  • 0
-- Vlastik7's Family Team Geocaching.CZ --
vlastiksk.blogspot.com

#13 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 952 příspěvků(y)

Publikováno 21 duben 2012 - 8:10

mikrom napsal/a:
udelam si filtr treba BOR
reknu ze nechci vlastni a nalezeny, ze chci jen tradicky, a multiny/mysterky s finalkama, a na posl. zalozce zaskrtam, ze chci nacist jen parkingy a finalky.
buch a v seznamu kesi mam jen kese a waypointy jen PA a FI, ne?

Jaká kombinace je pro tradičky a multiny/mysterky s final? Nějak se mi to nedaří naklikat :( Díky za radu
  • 0

#14 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 902 příspěvků(y)

Publikováno 22 duben 2012 - 12:08

kdyz ty chces vzdycky tak specificky funkce a postupy, ktery by nikoho ani nenapadly.. ale proste filtr a la ten co je v priloze by nestacil? (odmazat priponu .txt) tradicky/multiny/mysterky plus finalovy waypointy pokud nemaji nulovy souradnice. edit: jo ty chces mozna exportovat ty multiny/tradicky JEN pokud maji final. v tom pripade umime filtry scitat, odecitat.. nebo na to postvat nejakej ultimatni S(obik)QL dotaz.
  • 0

#15 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 952 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2012 - 17:22

Ještě jednou díky za skvělý export... Malý dotaz či prosba, nemáte někdo export itineráře? Koukal jsem, že to co je uloženo z aplikace má koncovku .rte ale nezadařilo se mi nějak rozšifrovat, jak je to tam poskládáno.
  • 0

#16 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 902 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2012 - 21:12

sobikovi: zkus se do toho souboru podivat pres nejakej SQLite explorer/editor, co jsem tak koukal, tak maj snad vse v techto databazich...
  • 0

#17 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 952 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 14:21

Tak už je nová verze co umí import POI jako GPX. Vyzkoušen import radarů z poi.cz a zdá se že OK.
  • 0

#18 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 902 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 14:54

porad se dela pro kazdou kategorii bodu nova databaze? protoze co jsem do ty databaze koukal, tak mi prislo ze by mohla umet vic kategorii - pak bych generoval primo tu databazi se vsema kesema a waypointama
  • 0

#19 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 685 příspěvků(y)

Publikováno 12 červen 2012 - 15:27

mikrom: a víš jak přepočítávaj souřadnice? Jestli v poslední verzi něco nezměnili, tak byly nějak zašmoulený a prozradit jak je ukládaj nechtěli.
  • 0

#20 Lanc

Lanc

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 707 příspěvků(y)

Publikováno 14 červen 2012 - 19:35

Já vím že to některým bude připadat jako hloupost, ale nevím kudy kam. Jak keše naimportuju s iconami z pocket draku? Vidím v nastavení ICONS_FOLDER icons/geocaching-com to se ma přenastavit? Ale nemůžu najít na jakou hodnotu, nebo musím odněkud teprve stahnout ikony pro PD? V manualu je jen napsáno "definice ikon" coz chapu ale stejne nevim co s tim :)
  • 0
Xperia TIPO,oregon 450




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama