Přejít na obsah


Fotka

Různé jednoúčelové skripty (nehodící se na ararat)

geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
147 odpovědí na toto téma

#21 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 890 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2012 - 23:34

Import GGT
http://www.geocachin...395#post_319395

bender-king napsal/a:
Pokud chces aby script rovnou stahnul ze seznamu kompletni listingy a ne jen zakladni informace, tak staci zmenit radek:
GcLiveUpdateListing(l.text, true);
na:
GcLiveUpdateListing(l.text, false);


  • 0

#22 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 890 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2012 - 23:39

Hromadné discoverování coinů
http://www.geocachin...thread_id=20191
  • 0

#23 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 890 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2012 - 23:41

Export do HandyGeocaching
http://www.geocachin...745#post_299745
  • 0

#24 L@Troj

L@Troj

    L@Troj

  • Members
  • PipPipPip
  • 196 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2012 - 7:52

Nenašel by se někdo ochotný vytvořit Vizualizační skript pro použití na GeoPuzzle?
Nebo skript, který by bylo možné použít třeba i na Série (hrady a zámky, k pramenům, legendy, filmová místa, významné stromy, ...).
Zkrátka jde mi o to, že když do GeoGetu načtu seznam keší nějaké oblasti kam se chystám na lov, rád bych v jednom sloupci viděl označené kešky které je nutné odlovit pro GeoPuzzle, nebo které patří do nějakého bookmarku. Prostě keše, které by bylo škoda vynechat.
Děkuji.

Zkoušel jsem si sám stvořit skript pomocí ggvGen, ale buď už nefunguje nebo někde něco dělám špatně.
  • 0

#25 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 309 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2012 - 7:56

Pokud mas ty kese otagovany bookmarkem, tak by prozatim mohlo stacit si zobrazit sloupec, kde byudou vypsany hodnoty tagu s bookm.
  • 0

#26 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 548 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2012 - 8:20

Ja mam pro sebe udelany vis script pro bookmarky serii, ktere me zajimaji. delat to obecne je nesmysl, protoze by se musela ikona nacitat ze souboru a to by drasticky zpomalilo uplne cely GG. Takze pokud by ti stacilo to a upravis/doplnis si to, muzu to dat mezi pomocne scriptiky na ararat.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#27 pozorjed

pozorjed

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 668 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2012 - 8:43

Já jsem si pridal nový tag/sloupec "navstivit". Pokud mě některá keš zajímá (je hodná odlovu, musím ji mít, ...), vyplním si tag hodnotou 1/2/3. Např. si dle bookmarku geopuzzle vyfiltruji všechny keše a hromadně naplním hodnotu tagu. Následně mám upravené exportní makro, kde si do začátku názvu keše přidávám své znaky. Pro hodnotu 3 jsem si dal 'XXX '.
Ve výsledku, když jsem v terénu, dám hledat keš, hledání dle názvu, zadám XXX a hned vidím, kde je nejbližší požadovaná keš.

Univerzální postup asi není, spíše záleží na potřebách, zvyklostech, jak kdo používá geoget i navigaci.

upravený export script\gpxgarmin\templates\point.name.gpxgarmin.varsubst.template.txt
%REPLACEFULL("%IF("%TAG("Navstivit")%"="3";"XXX ";"")%%IF("%TAG("Navstivit")%"="2";"XX ";"")%%IF("%TAG("Navstivit")%"="1";"X1 ";"")%%IF("%FAMILY%"="GC";"%TAG("favorites")% ";"")%%IF("%HAVEFINAL%"="true";"%IF("%EXPORT_FINAL_AS_STARTING%"="true";"C";"")%";"")%%IF("%ISOWNER%"="true";"O";"")%%IF("%ISFOUND%" = "true";"F";"")%%IF("%ISARCHIVED%" = "true";"A";"%IF("%ISDISABLED%" = "true";"D";"")%")% %NAME%";"  ";" ")%

  • 0

#28 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 548 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2012 - 9:01

Tak jsem tam ten soubor soupnul, snad nekomu pomuze.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#29 L@Troj

L@Troj

    L@Troj

  • Members
  • PipPipPip
  • 196 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2012 - 12:36

Děkuji. Takhle jsem si to představoval. Poradíš ještě, jak a kde soubor upravovat? Jak z toho souboru ty ikonky dostanu ven / jak přidat další? Nikdy jsem to nedělal a netuším. Díky.
  • 0

#30 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 548 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2012 - 12:44

Soubor otevres pres Nastroje - Editor skriptu. Pokud budes chtit jinou ikonu, vlozis si v tom editoru jeji obrazek v textove podobe do Clipboardu pres Natroje - File2String a pres Ctrl+V das ten text na spravne misto. V tomto scriptu je to misto za

geoget_visdata:=...sem prijde obsah clipboardu...;

Pokud budes chtit pridat nejakou hodnotu bookmarku, vlozis radky

if(value='hodnota') then 
  geoget_visdata:=...;

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#31 L@Troj

L@Troj

    L@Troj

  • Members
  • PipPipPip
  • 196 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2012 - 19:12

Děkuji za radu. Edit. Už to maká. Edit2: Nějak mi to stále przní obrázky. Jako by si volil průhlednou barvu. Modrá barva (jakoby rámeček) není vidět. Jde to nějak ovlivnit?
  • 0

#32 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 548 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2012 - 11:54

Barva, ktera je pouzita pro levy dolni pixel, je povazovana za pruhlednou.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#33 L@Troj

L@Troj

    L@Troj

  • Members
  • PipPipPip
  • 196 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2012 - 12:20

Aha, proto to reagovalo i při střídání barev nebo jak jsem myslel nepředvídatelně. Díky. B)
  • 0

#34 MA-FI-AN

MA-FI-AN

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 534 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2013 - 19:25

Ahoj kolegove. Existuje na GG nejaky skript na zmenu ikony cache ktera by se propsala do locusu? o co mi jde: Chtel bych docilit toho abych si v gg nastavil vlastni ikonu pro cache co CHCI odlovit, pak si tuto cache spolu se vsema ostatnima naimportoval do locusu a na mape v locusu videl tuto cache prave odlisne nez vsechny ostatni.. jestli mi rozumite.. abych na ni nemusel klikat ale videl, ha , pro tuhle chci zajet..
  • 0
Jsme Premium Memberi a jsme na to hrdi Nemame Radi Igelitky v Lese Nas GeoTým:MA touš , FI lip , AN etka + dobrovolnici : Natalka, Simon,GeoPes Eda,Geopas Brandy, Ještěrka hybatelka Punto. Zarizeni:Garmin Oregon550t,Geoget,SE Xperia Arc S+Locus

#35 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 309 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2013 - 20:07

mozna tak jako POI, ale jinak ti to nejspis neprojde... a skript na to si myslim asi nebude...
  • 0

#36 MA-FI-AN

MA-FI-AN

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 534 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2013 - 21:37

skoda, i tak dekuji za odpoved..
  • 0
Jsme Premium Memberi a jsme na to hrdi Nemame Radi Igelitky v Lese Nas GeoTým:MA touš , FI lip , AN etka + dobrovolnici : Natalka, Simon,GeoPes Eda,Geopas Brandy, Ještěrka hybatelka Punto. Zarizeni:Garmin Oregon550t,Geoget,SE Xperia Arc S+Locus

#37 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 123 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2013 - 9:53

Ahoj, potřeboval jsem si do bonusových neodlovených keší v GG přepsat bonusová čísla od odlovených kešek, které mám dopsané v poznámce u odlovené keše. Nejjednodušší se mi zdá vyexportovat nalezené keše obsahující poznámku (stačilo by pole název, poznámka) do txt nebo CSV a pak to přepsat do bunusových nenalezených keší. Takový export jsem ale nenašel a sám si ho napsat/upravit netroufnu. Nemáte někdo něco podobného, nebo nápad, jak to udělat jednodušeji? Díky
  • 0

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C


#38 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 309 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2013 - 10:10

CSV configurable ti exportuje presne to, cosi nastavis. Akorat ti to pak nezapise do databaze.
  • 0

#39 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 123 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2013 - 10:44

petulinka1 napsal/a:
CSV configurable ti exportuje presne to, cosi nastavis. Akorat ti to pak nezapise do databaze.

Diky moc, to je ono. Poznamku jsem si tam přidat dokázal, jenom když teda použiju sablonu z instalace, ten výstup má nějaký divný tvar - tu sablonu je ještě třeba upravit nějak víc, než přidat na konec pole poznámka?
EDIT: a oproti vzoru na araratu tam není hlavička:|

Přiložený soubor (y)

  • Přiložený soubor  csv.rar   299bytů   0 Počet stažení

  • 0

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C


#40 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 309 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2013 - 12:44

na konci je treba mit jeste strednik. a hlavicka tam opravdu nebude :)tu si tam musis nalupat sam. EDIT: ted koukam na tu prilohu a neverim svejm ocim. cos s tim vsechno delal? :D
  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama