Přejít na obsah


Fotka

Greasemonkey skriptík pro WMK?


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
24 odpovědí na toto téma

#1 puczmeloun

puczmeloun

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2012 - 10:09

Existují nějaké Greasemonkey skriptíky pro WMK? Vyplňovat donekonečna Czech republic-JMK 49, 16 atd... Přece musí něco podobného být?
  • 0
Užívej života...

#2 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 306 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2012 - 11:11

WMK jako waymarking? Tím se zabývá málokdo. Skripty nějaké jsou, např. pro zobrazení na mapě, ale přímo o skriptu do stránek WM nevím. Já je mám stažené do geogetu a loguju je proklikem z GG do stránky. A nalezené si v geogetu ručně označím, protože GG z WM netahá logy. Je to takové...nějaké. Jako stránka stará cca 5 let nebo víc.
  • 0

#3 Kendar05

Kendar05

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 90 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2012 - 11:37

Já jsem kvůli waymarkům začala používat Geoget, jinak se s nimi rozumně pracovat nedá.
  • 0

#4 Dain & Olik

Dain & Olik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2012 - 11:38

puczmeloun mysli nejspis hlavne na zakladani novych kesi. nic takoveho bohuzel neznam a nejspis neexistuje. nikde se mi to objevit nepodarilo.
  • 0

#5 puczmeloun

puczmeloun

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 01 červen 2012 - 14:44

Dain a Olik napsal/a:
puczmeloun mysli nejspis hlavne na zakladani novych kesi. nic takoveho bohuzel neznam a nejspis neexistuje. nikde se mi to objevit nepodarilo.


JJ omlouvám se za prvnotní vágní příspěvek - opravdu mi jde o zakládání waymarků, kde se chci vyhnout tupému vyplňování některých políček, které se vyplňují pořád stejně... Bohužel s greasemonkey programovat neumím a říkám si, zda třeba takový Dorcadion vše vyplňuje stále ručně...
  • 0
Užívej života...

#6 Velicenstvo

Velicenstvo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 74 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2012 - 19:36

Je potřeba si to poctivě odklikat. Ale u volby země se dá aspoň použit kombo "D" a šipka nahoru.
  • 0

#7 puczmeloun

puczmeloun

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2012 - 19:53

Velicenstvo napsal/a:
Je potřeba si to poctivě odklikat. Ale u volby země se dá aspoň použit kombo "D" a šipka nahoru.


JJ na tohle kombíčko jsem taky přišel.

Jen mi přijde škoda, že se takhle plýtvá časem zakládačů a přitom skriptík by to byl asi velmi jednoduchý - jen dosazení 2 čísel + vybrání dvou formulářů (aneb 90% mých wmk) a kolik by mě to zlepšilo nálady... Asi se s tím budu muset naučit pracovat a programovat :D
  • 0
Užívej života...

#8 Velicenstvo

Velicenstvo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 74 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2012 - 22:15

Mně by bohatě stačilo, kdyby se mi waymarky nezakládaly v hlubinách Atlantického oceánu... :( Pořád přehazovat W na E je dost opruz.
  • 0

#9 R4ZoR

R4ZoR

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 175 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2012 - 13:07

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/autofill-forms/

  • 0
Sony Ericsson Xperia mini ST15i + Holux M-1000C, Android 2.3.4 (Locus Free, c:geo, WhereYouGo)

#10 sobikovi

sobikovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 948 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2012 - 18:18

R4ZoR napsal/a:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/autofill-forms/

Nějak se mi to pro WM nepodařilo nastavit :(
  • 0

#11 puczmeloun

puczmeloun

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2012 - 19:53

sobikovi napsal/a:

R4ZoR napsal/a:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/autofill-forms/

Nějak se mi to pro WM nepodařilo nastavit :(


Mě taky ne, dala se automaticky vyplnit jen část a to zrovna ta, co je nejvíce proměnlivá. Navíc tam ani nebyla možnost automatické přepnutí (jako např. W na E). Tak jsem se na to nakonec vykašlal...

Zároveň ale platí, že pokud někdo o nějakém scriptu ví, budu rád...
  • 0
Užívej života...

#12 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 306 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2012 - 23:12

Jak jsem pochopil, nejde ani tak o skriptík na WMK, ale o skriptík na vyplňování formulářů obecně. Takové snad existují, hledej. Já je nepoužívám. Ale dost pomáhá i samotný prohlížeč, když začnu psát, nabízí mi hodnoty, co jsem už do políčka kdysi vyplnil.
  • 0

#13 R4ZoR

R4ZoR

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 175 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2012 - 0:55

puczmeloun:
https://dl.dropbox.c...šablóna.user.js
Ostatný si to upravte podľa seba.
  • 0
Sony Ericsson Xperia mini ST15i + Holux M-1000C, Android 2.3.4 (Locus Free, c:geo, WhereYouGo)

#14 puczmeloun

puczmeloun

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2012 - 11:24

Ahoj :) Zaprvé díky moc, jednoduché účinné :) A jinak: 1) Pro ostatní: v řádku s adresou je nutno přidat "*" i za adresu aby to fungovalo 2) Kde se dá najít informace, jakou "value" má jiný stát? V mém případě Turecko? A co se stane, když tahle "country" nemá "state"? 3) Greasemonkey na mě křičí, že je nutno doplnit "@grant" metadata
  • 0
Užívej života...

#15 R4ZoR

R4ZoR

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 175 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2012 - 11:57

2) Daj si vyhladať v zdrojovom kóde "Turkey" a prepíš tam value ktorá by mala by kúsok od toho názvu, ak nemá "state" tak odmaž posledný riadok. (alebo pridaj pred neho "//" - komentár).
  • 0
Sony Ericsson Xperia mini ST15i + Holux M-1000C, Android 2.3.4 (Locus Free, c:geo, WhereYouGo)

#16 puczmeloun

puczmeloun

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2012 - 12:40

Pěkné, děkuji znovu - a ty metadata "@grant"? Co se dá udělat s tím?
  • 0
Užívej života...

#17 ToRo61

ToRo61

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 465 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2012 - 21:11

Hmm, tak nevím co dělám/mám špatně.
- Waymarking - šablóna nainstalováno
- Greasemonkey nainstalován již dříve (nějaké jiné skripty mi fungují)
- v konfiguraci 'Waymarking - šablóna' nastaveno http://*.waymarking.com/wm/add.aspx*
Ale když dám přidat nový WM, tak se nic nepředvyplní :(
Samotný skript mám v původním tvaru - čekal bych, že se to projeví aspoň u předvyplnění Coordinates.
  • 0

#18 puczmeloun

puczmeloun

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2012 - 21:30

Nevím :) Mě to funguje hezky, jen jsem si změnil stát a uvodni souřadnice a plánuju si i předvyplnovat titulku a jisté věci co opakují u description...

Ten řádek, co je potřeba upravit pak vypadá takto:
// @include http://*.waymarking.com/wm/add.aspx*
což odpovídá tomu, co jsi udělal ty - takže nevím...
  • 0
Užívej života...

#19 ToRo61

ToRo61

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 465 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2012 - 22:01

Aha, tak problém byl v tom, že jsem lehce starší verzi Greasemonkey. Teď už mi to funguje. Teď si ještě nevím rady, co mám napsat do zdrojáku skriptu, aby mi to předvyplnilo N/E u koordinátů pro DecimalDegrees formát. Resp. by mě zajímalo to, zda takto předvyplněné N/E se zachová i při uložení WM? Máš už s tím nějakou zkušenost?
  • 0

#20 puczmeloun

puczmeloun

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2012 - 22:14

ToRo61 napsal/a:
Aha, tak problém byl v tom, že jsem lehce starší verzi Greasemonkey.
Teď už mi to funguje.

Teď si ještě nevím rady, co mám napsat do zdrojáku skriptu, aby mi to předvyplnilo N/E u koordinátů pro DecimalDegrees formát.
Resp. by mě zajímalo to, zda takto předvyplněné N/E se zachová i při uložení WM?
Máš už s tím nějakou zkušenost?


Mám - jako už mnoho věcí to prostě a jednoduše nefunguje - ad dnešní příspěvek na ofiko foru GS - http://forums.ground...0

EDIT: aha koukám, že už jsi taky přispěl - no tak snad jen čekat co oficiálové odpoví...
  • 0
Užívej života...




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama