Přejít na obsah


Fotka

Stažení PQ do jiné databáze


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
14 odpovědí na toto téma

#1 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 647 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2012 - 20:35

Pokud stahuji PQ mimo pracovní oblast, tak si keše dávám do jiné databáze a do té hlavní dávám jen nalezené keše. Jenže, pokud stáhnu nějaké PQ ručně a naimportuji ho do té správné databáze a pak ho ještě ručně vymažu z PQ pro stažení, stejně se mi pak, skrz API, stáhne do hlavní databáze. Jak to řešit ? Mám to PQ stáhnout pomocí GJ aby se smazalo ?
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#2 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 114 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2012 - 20:47

Jediná cesta, která mě napadá je pojmenovat si PQ určená pro různé databáze s různým prefixem a pak si nastavit odpovídající pravidla pro stahování přes API. Tam si můžeš vybrat, jaká PQ (podle masky na jméno) se mají stahovat pro jakou databázi.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#3 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 332 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2012 - 20:57

Ludek to popsal naprosto spravne.
  • 0

#4 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 647 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2012 - 21:03

Takže CZ_* DE_* atd. ?? A předpokládám, že v získávání dat pak budu mít více řádků GC.LIVE, s filtry na jednotlivé databáze ?
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#5 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 332 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2012 - 21:06

Presne tak. kdyz pak das stahovat, tak se geoget podiva, jakou mas zrovna aktivni databazi, a vsima si jen radku, ktere maji stejnou databazi. A pak provede vsechny radky, ktere jsou povolene.
  • 0

#6 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 647 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2012 - 21:25

HaLuMa napsal/a:
Presne tak.

kdyz pak das stahovat, tak se geoget podiva, jakou mas zrovna aktivni databazi, a vsima si jen radku, ktere maji stejnou databazi. A pak provede vsechny radky, ktere jsou povolene.


Takže upravit názvy PQ a nastavit, místo * CZ*. A do ostatních databází to můžu dávat ručně nebo si dodělat řádky pro všechny databáze.

Doplněno:
Ale PQ se, zpravidla jmenují 8785069_Schlaube.zip takže to DE asi nebude na začátku.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#7 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 114 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2012 - 22:05

PQ se jmenuje Schlaube, to číslo se doplní až při odeslání mailu, to s API nemá nic společného, takže to neřeš.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#8 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 332 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2012 - 22:23

Dulezite je jak si ty pojmenujes to PQ pri definovani na webu.
  • 0

#9 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 647 příspěvků(y)

Publikováno 14 červen 2012 - 21:01

Tak nevím, nějak mi to nefiltruje :-( Mám to dobře nastavené ?
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#10 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 332 příspěvků(y)

Publikováno 14 červen 2012 - 21:07

to by ti melo stahnout vsechna PQ, ktera zacinaji na "CZ_". Bacha na velikost pismen, a bacha na to, jestli jsi je uz nejakym pokusem nestahl, protoze znova se stahnou az bude vygenerovana nova verze PQ.
  • 0

#11 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 647 příspěvků(y)

Publikováno 14 červen 2012 - 21:20

HaLuMa napsal/a:
to by ti melo stahnout vsechna PQ, ktera zacinaji na "CZ_". Bacha na velikost pismen, a bacha na to, jestli jsi je uz nejakym pokusem nestahl, protoze znova se stahnou az bude vygenerovana nova verze PQ.


Stáhlo mi to kompletní sadu vytvořených PQ, co byly na serveru, včetně toho s předponou DE_
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#12 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 332 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2012 - 6:13

Jen pro jistotu - opravdu ti to stahlo vsechno? Nezmatlo te jen to, ze to projizdi vsechna PQ, ale stahuje jen neco?
  • 0

#13 bodlak

bodlak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 905 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2012 - 8:29

Nemáš třeba v seznamu nastavení stahování schovaný filtr s hvězdičkou *, to by ti pak stahovalo vše, tedy i DE_*
  • 0

#14 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 647 příspěvků(y)

Publikováno 16 červen 2012 - 21:42

HaLuMa napsal/a:
Jen pro jistotu - opravdu ti to stahlo vsechno? Nezmatlo te jen to, ze to projizdi vsechna PQ, ale stahuje jen neco?


Opravdu se to všechno stáhlo.

Fungovat to začalo až na nově vygenerovaných PQ.

Takže: pokud přejmenuješ PQ, GG ho asi považuje za nové a stahne ho znovu.

Doplněno:
Je to nějaké divné, do databáze DE mi to správně stáhlo to jedno PQ s DE_ na začátku.
Jenže pak mi ho to klidně stálo i do databáze geoget, která má filtr podle obrázku :-(
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#15 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 647 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2012 - 13:46

Takže se to opravdu chová tak, že do jiné databáze, v mém případě DE, správně nafiltruje jen DE PQčko. Naopak, do databáze geoget ten filtr nefunguje a DE PQ se načte taky :-( Zkusil jsem to už 2x a vždy to bylo stejné.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama