Přejít na obsah


Fotka

CwgList2 - sprava sbirky CWG


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
321 odpovědí na toto téma

#301 Misha.in

Misha.in

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 117 příspěvků(y)

Publikováno 08 prosinec 2017 - 16:30

Toho jsem se bál. No tak katalog nebudu aktualizovat a veškerá nová CWG si dám do databáze ručně. Alespoň budu mít jistotu, že je to dobře. Každopádně díky za odpovědi a ochotu.


  • 0

misha_in.png


#302 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 868 příspěvků(y)

Publikováno 08 prosinec 2017 - 16:41

Tak si napis plugin, ktery ti bude vyhovovat. Takhle puvodne vznikla drtiva vetsina mych pluginu - neco jsem chtel a nenasel jsem nic, co by to delalo podle mych predstav. Mel jsem tedy dve moznosti - nekoho ukecat nebo nekecat a udelat si to sam.  :)

 

Co se z tech pluginu postupen casu vyvinulo je uz uplne jina vec. Treba takove Combine byl puvodne primitivni plugin, kterym jsem Sobikovi ukazoval, ze je velmi jednoduche spojit dva filtry. A co je z toho dneska za moloch ...  :D


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#303 ja05

ja05

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 624 příspěvků(y)

Publikováno 20 červen 2018 - 20:41

ahoj všem,

po dlouhý době jsme se geocachingově probudili a rád bych se zase skamarádil s geogetem

Naistaloval jsem novou verzi, natahl zalohu databaze - vse super

nainstaloval CWGlist2 a za boha nejsem schopen priradit k urcite kesi CWG

 

nikde nevidim spusteni cwglistu,tak abych mohl listovat v databazi

 

nakopnete mne nekdo prosim??

 

edit: geoget mi vyhazuje nasledujici

~~~ 20.6.2018 21:35:29 C:\Users\Martin\AppData\Roaming\GeoGet\script\CwgList2\CwgList2.ggp.pas ~~~
[Warn] Not found: StructString.lib.pas
[Chyba] C:\Users\Martin\AppData\Roaming\GeoGet\script\CwgList2\CwgList2.ggp.pas(3:17): Unit 'GgStatUnit' not found or contains errors


Tento příspěvek byl upraven od ja05: 20 červen 2018 - 20:59

  • 0

#304 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 868 příspěvků(y)

Publikováno 21 červen 2018 - 5:53

To je zajimave. Nemas nainstalovane potrebne knihovny. Ty by se ale mely instalovat automaticky podle nastavenych zavislosti. Doinstaluj tedy rucne StringFuncLib a GgStatLib (tohle je navic podezrele, uz hodne dlouho je zavislost na GgStat odstranena). Az bude chvile, zkusim to nejak proverit.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 21 červen 2018 - 5:53

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#305 ja05

ja05

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 624 příspěvků(y)

Publikováno 21 červen 2018 - 8:37

Děkuji moc za reakci a za radu

Zkusím co nejdřív na to mrknout

Jenom pro info -  stalo se mi to samé, i na druhém počítači, kde nikdy geoget nebyl, nálezy dotaženy z netu....


  • 0

#306 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 868 příspěvků(y)

Publikováno 21 červen 2018 - 8:41

Koukal jsem na ty zavislosti. Zavislost na GgStat byla odstranena v dubnu lonskeho roku, ale jeste jsem to nepublikoval. Zavislos na te druhe knihovne je tam odjakziva a byt tam ma. Pri instalaci pluginu by se ta knihovana mela automaticky nainstalovat. Nevidim duvod, proc by tomu tak byt nemelo.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#307 ja05

ja05

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 624 příspěvků(y)

Publikováno 21 červen 2018 - 11:57

Taktéž netuším proč se knihovna nenaistalovala automaticky

Nicméně Tvoje první rada pomohla, tudíž já jsem spokojen :-)

Jeětě jednou díky moc


  • 0

#308 ENTRICK

ENTRICK

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2018 - 22:05

Zdravim,

chtel bych poprosit o radu. Jsem v podstate uplny novacek co se tyce GEOGETu, respektive drive jsem ho zaznamenal, ale nevenoval tomu pozornost. Nyni jsem se k nemu dostal pres jeden profil uzivatele, kde mel pekne (alespon mi se libily :D) statistiky pres STATOR. Tak jsem si rekl, ze to take zkusim. Tak jsem si nainstaloval nejake doplnky a zacal si hrat - rozchodil jsem si ve statoru nejake statistiky z pluginu navic - GeoPuzzle, GeoTrophy treba. No a chtel jsem rozjet i prave cwgList2 ale to se mi za boha nepovedlo - plugin nainstalovan, ale v geogetu jakoby nebyl. Ve statoru mi to nabizi geolist modul - ale tam to selhava na soubor s DB, ktery nemam tuseni jak vytvorit. Co jsem tak procital fora, tak by ten plugin mel byt sam o sobe spustitelny a tam uz bych si naimportoval seznamy z webu, spravoval si a tak - ja ho vsak nikde nemam - pouze v seznamu nainstalovanych doplnku ho vidim. Ale uz neni ve skupinach pro panel doplnku a nikde jinde. Zkousel jsem odinstalovat a nainstalovat (vse bez problemu / chyb), ale nic nepomohlo. Tak nevim jestli delam neco spatne nebo jsem to spatne pochopil. Diky za rady.

 

ENT


  • 0

#309 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 868 příspěvků(y)

Publikováno 15 červenec 2018 - 15:05

Urcite mas ve stavovem radku zluty trojuhelnik s vykricnikem. Kdyz na to kliknes, vypise ti to chybu. Odhaduji, ze bude potreba doinstalovat StringFuncLib (je tam asi spatne nastavena zavislost na tomto pluginu). Pokud to nepomuze, napis sem, co ti to hlasi za chybu.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#310 ENTRICK

ENTRICK

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 15 červenec 2018 - 17:46

Tak vykricnicek v rozku jsem prehledl, cekal jsem na nejake chyby pri instalaci :) Nicmene tedy opravdu problem se zavislosti - po doinstallaci GgStatLib vse jede jak ma - snad :D

 

Diky moc za radu.


  • 0

#311 cholisek

cholisek

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2019 - 21:33

Ahoj, po delší době jsem spustil GG, zaktualizoval a spustil generování statistik a vyskočila mi chybová hláška s CWG (obr). Cwg nesbírám, ani jsem neměl nainstalovaný skript. Zkusil jsem podle rady výše doinstalovat " StringFuncLib a GgStatLib", ale nepomohlo. Doinstaloval jsem skrip CwgList i CwgList2 a pořád chyba. 

Poradí někdo, díky.

 

https://uloz.to/!Fb2sA2g1jINU/gg2-jpg


  • 0

#312 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 868 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2019 - 7:14

Podle toho obrazku mas ve statistice zarazeny modul pro CWG, vyhod jej ze statistiky.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#313 cholisek

cholisek

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2019 - 9:09

Samotný modul pro CWG ve statistice nemám, ale našel jsem položku CWG v odznáčcích/badges. Stačilo u položky CWGMethod překliknout z lokální databáze na cwg.gcm.cz a chybová hláška je pryč  :D

Děkuji za bleskurychlou pomoc.


  • 0

#314 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 868 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2019 - 9:30

Pokud nesbiras CWG, pak nechapu, proc mas vubec ten odznacek zarazeny.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#315 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 556 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2019 - 11:30

Třeba proto, že neví, že se nepoužívané odznaky dají vyhodit.


  • 0

#316 cholisek

cholisek

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2019 - 19:10

Odznáček CWG mám vypnutý a nezobrazoval se mi. Po aktualizaci na mě vyskočila tahle hláška, takže taky nechápu.


  • 0

#317 Shashlick

Shashlick

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 323 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2019 - 20:09

Mě přišlo, že se s novou verzí Statoru u Badges hodnoty přeply do defaultního nastavení. Když jsem hledal problém, proč nefunguje, tak jsem měl zapnuté/vypnuté jiné odznáčky, než jsem měl předtím. 


  • 0
Jde se lovit!

#318 geoblackbirds.cz

geoblackbirds.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 124 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2019 - 22:14

Ahoj Gorde, aktualizoval jsem včera katalog CWG a ani jsem nijak aktualizaci nekontroloval, ale teď mám v DB jen získané sigitemy + SQ databáze, ale zmizely mi úplně všechny nezískané CWG + nejdou načíst obrázky u získaných CWG z katalogu. Tam, kde jsou mimo katalog vloženy přímo odkazy na cwg.gcm.cz, tak to funguje. Nevíš, čím to může být?


  • 0

#319 geoblackbirds.cz

geoblackbirds.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 124 příspěvků(y)

Publikováno 16 květen 2019 - 8:16

Tak dnes to již chodí, zaktualizoval se katalog a jsou vidět i náhledy. Nvm proč to ty dva dny nešlo.


  • 0

#320 Vacerman

Vacerman

    Vacerman

  • Members
  • PipPip
  • 26 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2019 - 16:47

To je zajimave. Nemas nainstalovane potrebne knihovny. Ty by se ale mely instalovat automaticky podle nastavenych zavislosti. Doinstaluj tedy rucne StringFuncLib a GgStatLib (tohle je navic podezrele, uz hodne dlouho je zavislost na GgStat odstranena). Az bude chvile, zkusim to nejak proverit.

 

Před nedávnem jsem narazil na stejný problém. Geoget používám už několik let, před pár týdny jsem chtěl zprovoznit i Stator a následně CWG2list, které jsem do teď nepoužíval, ale po nainstalování jsem ikonku CWGlistu nemohl nikde najít a plugin se nezobrazoval ani na přehledu Správce pluginů > Skupiny hlavních pluginů. Po nainstalování obou těchto knihoven (neumím říci, která byla potřebná, dal jsem rovnou obě) se plugin konečně "objevil" a dá se s ním pracovat. Tato rada je tedy stále aktuální a pomohla mi. Díky.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama