Přejít na obsah


Fotka

GC tour


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
5 odpovědí na toto téma

#1 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 116 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2012 - 10:28

V poslední době mi blbnul v notebooku GCtour. Před dvěma dny jsem ho nainstalovala na naový notebook a fungoval správně. Dnes jsem ho chtěla použít a udělal totéž, co v poslední době dělal na starým notebooku - dává chybovou hlášku GC26BF4:TypeError: geocache.location.split("In ")[1] is undefined Nevíte, prosím, někdo, co to je a jak to spravit? Verze GC touru, kterou mám, je aktuální. Díky za každou radu.
  • 0

#2 moravan

moravan

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 318 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2012 - 13:13

GC26BF4:TypeError: geocache.location.split("In "[1] is undefined GC26BF4 je kod keše na které to havaruje. Skript hledá údaje o keši - řetězec "In" a to co je za ním. Takhle je to, když je nastavena v profilu angličina In Hlavni mesto Praha, Czech Republic A takhle, když je nastavena čeština V Hlavni mesto Praha, Czech Republic Na tom skript havaruje, řetězec "In" tam není. Takže zkontrolovat nastavení a změnit jazyk, třeba to pomůže ;)
  • 0

#3 vavros

vavros

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2012 - 13:26

Je to ono, změnil jsem na angličtinu a vše funguje.
Opravdový šikula, dík :)
Jen otázka: Nedá se to v tom scriptu změnit, aby to fachalo i z češtinou ?



moravan napsal/a:
GC26BF4:TypeError: geocache.location.split("In "[1] is undefined

GC26BF4 je kod keše na které to havaruje.
Skript hledá údaje o keši - řetězec "In" a to co je za ním.

Takhle je to, když je nastavena v profilu angličina
In Hlavni mesto Praha, Czech Republic

A takhle, když je nastavena čeština
V Hlavni mesto Praha, Czech Republic
Na tom skript havaruje, řetězec "In" tam není.

Takže zkontrolovat nastavení a změnit jazyk, třeba to pomůže ;)


  • 0

#4 moravan

moravan

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 318 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2012 - 13:43

Najdi si ve skriptu řetězec "In " a změň na "V " Je to tam třikrát za sebou. Ale nezkoušel jsem to. Novou verzí to ovšem zase přepíšeš.
  • 0

#5 Jacka

Jacka

    Zlobení je dovoleno :D

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 116 příspěvků(y)

Publikováno 11 září 2012 - 19:59

Díky moc, zdá se, že to funguje. Nechám si asi jako výchozí jazyk angličtinu a bude po vtákách. "Najít a založit keš" ještě snad poznám.
  • 0

#6 Keres

Keres

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 328 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2017 - 10:57

Skript GC Tour mi teď místo GeoJarry funguje dobře.

Rád bych se zeptal zkušenějších uživatelů tohoto skriptu, jestli jde najednou aktualizovat seznam několik stovek keší buď mnou vybranách nebo podle krajů. Mám na mysli seznam GC kódů nebo aktualizovat rovnou gpx?

(Já vím, asi bych toho chtěl moc)

Po jedné kešce z listingu a mapy to proklikat samozřejmě jde, kruh funguje také.  

 


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama