Přejít na obsah


Fotka

Cachemapa (Mapy.cz/ZM10) pro GSAK v8 / Geoget / GeoSetter


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
297 odpovědí na toto téma

#21 marram

marram

    marram.cz

  • Members
  • PipPipPip
  • 677 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2012 - 8:23

Jsem hodne postizeny geokukem, ktery je proste super. Je to sice externi aplikace, ale spusteni/export z GSAKu je hracka. Jedine v cem ma geokuk slabinu je zahranici, umi totiz jen mapy.cz a tak v zahranici chybi kvalitni mapovy podklad, proto jsem se pustil do navyknuti na tento plugin a musim rict, ze je moc pekne udelany, i kdyz uzivatelskych moznosti geokuku stale jeste nedosahuje. Takze si dovolim nastinit veci co mi tu zatim chybi. - corrected coordinates, na mape nepoznam co mam vylusteno a co ne, v makru Nearest map je to reseno klasickymi GSAKovskymi trojuhlenicky u ikonky, v geokuku je to pak tak, ze se misto kesky zobrazi finalni waypoint (je to zalezitost exportu). S tim souvisi i kolizni 161m kruhy, ted se v makru u vylustenych mysterek neukazuji. . kolizni kruhy a jejich barva/pruhlednost, v geokuku lze snadno nastavovat, i kdyz staci nastavit jednou pro vzdy, presto bych tuto volbu uvital (vyhovovaly mi jemne sede a dost pruhledne - volba zobrazeni konkretnich childu, ale to tu jiz nekdo zminoval - vypnuti/zapnuti kyvani, nejak si na to nemuzu zvyknout :) - lepsi barevne odlizeni "praporku" mezi kesemi a childy, ale tohle je jen takova drobnustka To je zatim vse, celkove se mi pocin libi a s kazdym updatem je to lepsi a lepsi, takze moc diky.
  • 0

#22 VitDLa

VitDLa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 59 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2012 - 9:50

Ať hledám jak hledám, možná jsem jen slepý, ale nenacházím. Mohu se dotázat jaký je postup instalace tohoto makra (tuším, že stejný jako u všech maker), ale kam mám uložit přiloženou složku HTML custom mapy.cz. Díky za odpověď.
  • 0

#23 marram

marram

    marram.cz

  • Members
  • PipPipPip
  • 677 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2012 - 10:19

VitDLa napsal/a:
Ať hledám jak hledám, možná jsem jen slepý, ale nenacházím. Mohu se dotázat jaký je postup instalace tohoto makra (tuším, že stejný jako u všech maker), ale kam mám uložit přiloženou složku HTML custom mapy.cz. Díky za odpověď.


Do adresare, kde mas nainstalovany makra.
  • 0

#24 3am

3am

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2012 - 10:28

velka pochvala pro norbert_g, kazdym updatem se to blizi k dokonalosti ;) ten pavouk se mi hodne libi a provazani s katastrem je taky zajimave ;)
  • 0

Garmin Oregon 550t + GSAK V8 + Locus PRO


#25 VitDLa

VitDLa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 59 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2012 - 11:13

marram napsal/a:

VitDLa napsal/a:
Ať hledám jak hledám, možná jsem jen slepý, ale nenacházím. Mohu se dotázat jaký je postup instalace tohoto makra (tuším, že stejný jako u všech maker), ale kam mám uložit přiloženou složku HTML custom mapy.cz. Díky za odpověď.


Do adresare, kde mas nainstalovany makra.


Díky, díky, díky. Večer na to naběhnu.
  • 0

#26 Norbert_G

Norbert_G

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 430 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2012 - 15:55

Bohmovi napsal/a:
Ahoj, díky za vychytávku. Vše mi šlapalo dobře než jsem updatoval GSAK na verzi 8.2.1.51. Teď mi začala vyskakovat hláška:
MacVersion = 1.4
MacDescription = Mapy.cz Custom Map Layout
MacAuthor = Norbert_G
MacUrl =

Aktuální makro: C:\Users\Josef Böhm\AppData\Roaming\gsak\macros\HTML_Custom_MapyCZ.gsk

Chyba v makru na řádku: 1309
$result = sqlite("sql", $_sql, "delim=$_CrLf")

Chyba=> SQLite Error 1 - no such column: Bohmovi
Nevím jestli to souvisí s novou verzí GSAKu nebo je něco špatného před PC.


Zkus si řádek 1108 nahradit tímto:
$_sql = $_sql + " || 'Status2: ""' || CASE WHEN IsOwner THEN 'O' WHEN Found = '1' THEN 'F' ELSE Status END || '"",'"

Pokuď nepomůže, tak bude třeba vymyslet něco jiného. Zjevně se GSAKu nelíbí něco v SQL dotazu :|
  • 0

#27 Norbert_G

Norbert_G

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 430 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2012 - 16:19

marram napsal/a:
...


To s CC jsem věděl, že přijde ;) Osobně je téměř nepoužívám, ale nějak to zkusím vyřešit. Díky i za nápady, jak na to ;)

S tím ostatním uvidíme, ale přinejhorším si barvu koleček a kývání ikonek budeš moci nastavit přímo v souboru. ;) Dám kdyžtak vědět kde přesně. Ostatně, nikomu nebráním se v souborech vrtat jak je libo B)
  • 0

#28 marram

marram

    marram.cz

  • Members
  • PipPipPip
  • 677 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2012 - 17:49

Tomu bych se prave rad vyhnul, protoze pokazde kdyz vydas zmenu, tak to budu muset menit znovu. Mozna by ale stacilo, kdybys tyto promenne nacital z nejakeho *.dat souboru, takze by aktualizace makra nemela vliv na tyto uzivatelsky upravene promenne. Vim, ze si vymrcuju, ale treba tim pomuzu vytvorit dokonalou mapu. ;) Jeste k tem CC, podle me je to vyborna vec, mel bys je lepe pochopit. :)
  • 0

#29 Norbert_G

Norbert_G

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 430 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2012 - 0:00

marram napsal/a:


Nakonec jsem to vyřešil tak, že je tam externí CSS soubor, kde půjdou tyhle věci nastavit a bude to tak fungovat i v novějších verzích (ledaže bych překopal zrovna danou funkci).

Jinak já používám Final Location. CC vždy vše komplikují (pokud chce člověk napsat nějaký skript) :D
  • 0

#30 Bohmovi

Bohmovi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 35 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2012 - 7:51

SZ
  • 0

#31 hexteam

hexteam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 352 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2012 - 15:21

Jetse bych mel jednu dulezitou prosbu: pridat do mapy v GSAK tlacitko/ikonku na refresh - dost uzitecne kdyz clovek prida final WP a zkoukne kde ta finlaka je. Diky
  • 0

#32 Norbert_G

Norbert_G

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 430 příspěvků(y)

Publikováno 25 listopad 2012 - 3:55

Přidal jsem novou verzi. Leccos jsem tam překopal, tak kdyby to nikomu nefungovalo, tak tam zůstává link na starší verzi. Tlačítko pro refresh pak taky nějak vymyslím :)
  • 0

#33 hexteam

hexteam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 352 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2012 - 16:12

Kdzy se mi dostalo do paratu CSS tak jsme si to trochu poupravil vyskakovaci okno a udelal si vlastni ikonky abych mohl menit barvu dle stavu.
Vypada to pak nejak takhle screenshot

aktivni kesky - oranzova
disabled - seda
nalezene - zluta
archivovany - fialova preskrtnuta
waypointy - vsechny bile

pokud to nekdo chce taky tak zip zde a staci rozbalit do adresare macro - pro puvodni stav staci smazat ten css soubor
  • 0

#34 3am

3am

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2012 - 19:35

pokud to nekdo chce taky tak zip zde a staci rozbalit do adresare macro - pro puvodni stav staci smazat ten css soubor


vyzkousel jsem tve css a musim rici, ze se ti velmi povedlo a vyhovuje mi ;) pekne dekuji, za zajimavou a vkusne estetickou editaci ;)
  • 0

Garmin Oregon 550t + GSAK V8 + Locus PRO


#35 Norbert_G

Norbert_G

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 430 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2012 - 20:27

Dobrá práce! ;) Jen poznámka: animace není nutno vypínat přes CSS, od poslední verze stačí zmačknout klávesu A. Jinak jsem to (zatím u sebe) změnil tak, že se ten CSS soubor nyní načítá úplně nakonec, takže nebude nutno nikde psát !important. Taky bych chtěl poznamenat, že přes ten CSS soubor se nedá měnit jen mapa, ale lze měnit i cokoli dalšího na té vygenerované stránce (tedy třeba logy, nápisy sekcí, velikost písma listingu atd.) - kdyby někdo měl tu potřebu.
  • 0

#36 marram

marram

    marram.cz

  • Members
  • PipPipPip
  • 677 příspěvků(y)

Publikováno 02 prosinec 2012 - 17:19

Kombinace makra s CSS od Hexe je luxusni. Mam jeste prosbicku, mohl bys prosim personalizovat ikonku u puvodni pozice correctovane kesky? Norbert tam dal jednoduchou googlovskou ikonku s pismenkem C a ta se ted zobrazuje pres tu tvoji uzivatelskou, vypada to divne. Je nad me sily toto nacpat do toho CSS. :) Diky, no a kdyz uz v tom budes, tak bych uvital i moznost zmenit ikonku pro CC kese. ;) No a pro Norberta, aby mel nad cim premyslet. Slo by nejak udelat, abych v mape mohl nejak oznacovat kese a to se pak projevilo v GSAKu, treba zmenou User flag? GeoKuk toto umi a na planovani je to luxus, funguje to tak, ze kdyz kliknu v mape na kes, tak stisknutim "+" se tato kes oznaci zelene a je zarazena do "vyletu" (zruseni je tusim "*" ). Tento vylet se uklada do souboru pro gegoet, v GSAKu mam pak makro co umi tento soubor nacist.
  • 0

#37 marram

marram

    marram.cz

  • Members
  • PipPipPip
  • 677 příspěvků(y)

Publikováno 03 prosinec 2012 - 8:51

Tak jsem se tim nakonec nejak prokousal a mirne si to poladil dle svych predstav. :)

Doplnil jsem chybejici podklad pro vlastni kese, zmenil jsem ikonku pro puvodni pozici korektovane kesky a taky jsem zmenil ikonky pro waypointy, tak aby vypadali stejne jako v listingach, mam stejne ikonky pro POI v Oregonu, tak jsem to chtel videt stejne i pri priprave. Toto vse mohlo vzniknout jen diky puvodnimu makru a Hexove skinu, takze obema moc dekuji a verim, ze jsme stale jen na zacatku.

Muj skin: DOWNLOAD

Ukazka:
Vložený obrázek

PS: kese jsou az na muj event smyslene. ;)
  • 0

#38 hexteam

hexteam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 352 příspěvků(y)

Publikováno 03 prosinec 2012 - 22:00

Norbert_G: jj o posun css souboru jsem chtel poprasit takze diky :) marram: pravda ja CC nepouzivam takze jsem nezapracoval. Ale zapomnel jsem kazdopadne na own kesky, takze ten skin jeste aktualizuji, s tim, ze se asi tedy nase skiny budou lisit jen v tech ikonkach waypointu - ty moje jsou ala Locus, takze at si vybere kazdy dle preferenci :) Mozna casem trochu nastyluji i GSAK obrazovku s listingem a logama :)
  • 0

#39 hexteam

hexteam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 352 příspěvků(y)

Publikováno 06 prosinec 2012 - 16:41

Tak jsme to jeste upravil dle prispevku vyse + je tam nejaky stylovani te obrazovky v GSAK
jen sjem to musel hodit do ruheho css souboru pac v tom soucasnym mi to pak rozhodilo fullscreen mapu.
Az by Norbert_G v dalsi verzi upravil praci se styly tak bych to k tomu prizpusobil, zatim takto. Melo by to byt optimalizovano pro FF a IE9
Vypada to pak nejak takto
ke stazeni na stejnem linku


  • 0

#40 XiXi_team

XiXi_team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)
  • LocationKladno

Publikováno 06 prosinec 2012 - 21:03

Makro včetně HEX stylu mi háže na některých keších errory. Zkuste si třeba [url´http://coord.info/GC2YYYX]GC2YYYX[/url] Chyba: Ve scriptu došlo k chybě. Řádek: 524 Znak: 395 Chyba: Byl očekáván znak '}'
  • 0

Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama