Přejít na obsah


Fotka

Geoget-statistiky-animace


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
293 odpovědí na toto téma

#281 peta809

peta809

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 37 příspěvků(y)

Publikováno 19 červen 2013 - 16:27

Tady: http://www.sdilej.eu...135ac4e028.html jsem to doplnil a zase nic. Pane bože! A jak to vlastně vůbec nahraju na svůj profil na Geocaching.com?
  • 0

#282 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 19 červen 2013 - 17:08

Pane Boze, a precet sis vubec ten navod v externich odkazech???
  • 0

#283 peta809

peta809

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 37 příspěvků(y)

Publikováno 19 červen 2013 - 17:28

No jistě ;), tenhle: http://blog.pavelhusek.cz/?p=671
  • 0

#284 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 921 příspěvků(y)

Publikováno 20 červen 2013 - 8:51

proc mi zase prijde ze tu nekdo instaluje geoget JENOM kvuli statistikam? to se pak nedivte, ze vam ty statistiky pridou tak desne slozity. pokud se bude pouzivat geoget na to k cemu je urcenej a pak si clovek jednou rekne, ze by si z toho chtel vyplivnout nejaky statistiky, bude to o hodne bolestivejsi cesta - takhle se musi "uplne zbytecne" pochopit filozofie programu :P
  • 0

#285 TomKeegasi

TomKeegasi

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2014 - 21:49

[English]

I made some maps for use with GeoGet AniMapa of germany and its subregions.

 

Download: https://drive.google...dit?usp=sharing

Reference: http://www.geodatenz...4&gdz_user_id=0

Program used: QGis & TheGimp

 

 

[German/Deutsch]

Hey, ich habe ein paar Deutsche Karten für GeoGet Animapa erstellt. Enthalten ist eine Karte von Deutschland (1x Bundesländer Grenzen, 1x Kreis Grenzen) und jeweils eine Karte pro Bundesland (Kreis Grenzen).

 

Download: https://drive.google...dit?usp=sharing

Referenz: http://www.geodatenz...4&gdz_user_id=0

Benutztes Programm: QGis & TheGimp

 

 

Kontact: www.geocaching.com/profile/?u=tomkeegasi


  • 1

#286 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2014 - 23:07

Thank you for cooperation and sharing... :)


  • 1

#287 Re0

Re0

    Re0

  • Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 16 březen 2014 - 16:48

Chtěl bych se zeptat....

najednou zničehonic mi vypadly barvičky ve statistice u probarvování jednotlivých částí Ostravy, zůstaly mi tam pouze čísla...   přitom probarvování krajů i okresů mi funguje normálně.... Nemáte někdo podobný problém, případně, nevíte, čím by to mohlo být ????

Díky za odpovědi


  • 0

#288 zdeziz

zdeziz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 17 březen 2014 - 18:09

Chtěl bych se zeptat....

najednou zničehonic mi vypadly barvičky ve statistice u probarvování jednotlivých částí Ostravy, zůstaly mi tam pouze čísla...   přitom probarvování krajů i okresů mi funguje normálně.... Nemáte někdo podobný problém, případně, nevíte, čím by to mohlo být ????

Díky za odpovědi

Stejný problém - mapa Prahy pouze s čísly, kraje a okresy v pohodě, podbarvené.


  • 0

#289 Pascall.CZ

Pascall.CZ

    Pascall.CZ

  • Members
  • PipPipPip
  • 45 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2014 - 10:38

Možná tím, že došlo k povýšení "MapGenerator" na "v3.0" viz http://www.geocachin...tat/manual.html


  • 0

#290 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 487 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2014 - 13:23

má niekto mapy SK, HU,PL, A?

alebo je možne niekde vygenerovať?


  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#291 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2014 - 14:27

má niekto mapy SK, HU,PL, A?

alebo je možne niekde vygenerovať?

Stačí vzít obrázek mapy a doplnit kalibrační INI soubor se souřadnicemi rohů - viz popis na Araratu. Pro uvedené země asi nejjednodušeji použitím map generátoru na GC.CZ (tj. mapy, které generuje GgStat)...


  • 0

#292 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 487 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2014 - 15:12

to ma tiež napadlo a doplnil som ini

49.68

16.52

47.96

22.34

problem je, že sa vygeneruju aj nalezy v CZ a čiastočne v HU

je možné nastaviť tak aby sa nezobrazili keše mimo SK?


  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#293 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 326 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2014 - 15:30

Možná tím, že došlo k povýšení "MapGenerator" na "v3.0" viz http://www.geocachin...tat/manual.html

 

Manual mozna popisuje novou verzi, ale nevim o tom, ze by Petr daval do provozu verzi 3 misto verze 2. Ty verze spolu nejsou kompatibilni. Verze 3 je upravena pro Stator a nemela by nahrazovat stavajici verzi, ale vytvorit paralelni vetev (prinejmensim do te doby, dokud bude funkcni GgStat).


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#294 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2014 - 17:49

problem je, že sa vygeneruju aj nalezy v CZ a čiastočne v HU

je možné nastaviť tak aby sa nezobrazili keše mimo SK?

Bohužel není. Pro jednoduchost uživatelského ovládání se do výstupu animace nebere aktuální seznam, ale všechny nalezené kešky v databázi. Tím není možné filtrovat, co se objeví na mapě. Bude tam vše, co se na obdélníku podle kalibrace vyskytuje. Úprava by byla asi velmi jednoduchá, ale nechce se mi měnit logiku jednak kvůlivá jednoduchosti ovládání, ale i padla by i funkčnost milníků...


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama